Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته فریدون جان شما که پال باز هستی باید این را بدونی که پال از نسخه ی اول تکن یکی از کم فنون ترین کاراکترهای این سری هستش (فنون کم اما کاربردی تر) و توی هر نسخه تغییراتش به زحمت به 7 تا میرسه پس چه انتظاری از این نسخه هم داری؟!؟ در مورده Armorking دقیقا قضیه برعکس هست چون از نظر فنون اون را جزوه کاراکترهای جدید باید قرار بدید.

پال 9 تا فن جدید توی تکن 6 بهش اضافه شده (به غیر از ضرباتی که انیمیشن اونها به کل عوض شده ) که شامل 1 گرفتن جدید و 8 تا فن دیگه هست من فکر کنم با توجه به تاریخچه این کاراکتر براش کافی هستش. در مورده اون کاراکتر XXXX دقیقا برعکس پال هست چون King بیشترین فنون را در تکن داره و در تکن 6 هم 12 فن جدید بهش اضافه شده (باز هم بدون ضربات با تغییر انیمیشن قبلی) که نسبت به تکن 5 افت شدیدی کرده.

در مورده مسائل دیگه که گفتی اصلا بحث Rage با شاتگان Bryan فرق می کنه، و باید این را بدونید این اسلحه کشیدن کاراکترها خودش در یک Mode مجزا قرار داره و فکر نکنید شما توی Arcade Mode میتونید از این سلاح ها استفاده کنید. این هم نظره شخصی هست که شما خوشتون نیومده دیگه :cheesygri

دیگه بقیه مسائل را بقیه دوستان جواب دادن.

سلام...
بچه ها شما هم اواتارهاتون رو تغییر بدید !
جو جالبی تو سایت راه می افته:biggrin1:
حالا یه سوال این bruce irvin سبک مبارزش چی بود؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام!
بازیی که پارسال از شوق مالتی شدنش شیرینی دادم همین Tekken 6 بود!!
خداییش خیلی گرافیک خفنی داره...
به شدت منتظر بازی با Yushimitsu هستم...
یه تریلر ازش دیدم واقعاً خوشم اومد،Namco همیشه برای Tekken خدای وسواس بوده...

اوه اوه اوه اوه :love::biggrin1: :

فقط میتونم بگم مادر جان :دی
لباس جدید جین چقدر خوشگله :love::love::biggrin1: :
اقا میگم وقتشه من طرفدار جین بشم و این هاورانگ رو بزارم کنار :love: (فکر کن یک درصد این کارو بکنم )

اقا میگم وقتشه من طرفدار جین بشم و این هاورانگ رو بزارم کنار :love: (فکر کن یک درصد این کارو بکنم )
این هآوُرانگ رو بیخیال!. این جولیا چه جونوری ـه!! :biggrin1:. اخ امشب شب مهتابه :love:.

جین چیه ، هاوارانگ چیه ، بقیه چین ؟ فقط پائول و برایان. در کل سری تکن کسی غیر از این دو تا نگرفتم. البته واسه مبارزه با Human نه CPU .

Mamad Ripper ممد جون یه ویدئو از King منتشر شده دیروز که من با دیدنش داشتم ذُق مرگ میشدم :دی.
آره king هم خیلی وحشیه!!
برادرم یه سری فن پشت سر هم میزد تو مایه ها WWE!! خدام در میومد،بیخیال میشدم تا راند بعد تازه اونم شروع راند بعد چون چندتا میزدم به محض اینکه چنگ مینداخت میگرفتم دیگه تموم یا میکشتش یا به غول کامبتی ها Danger میشدم...
اما Yushimitsu یه فن شمشیر داره که با یه ضربه به درک واصلش میکنه!!خیلی خفنه یه فن دیگه هم ازش بلد بودم جون پر میکرد،درست میگم؟همین یوشیمیتسو بود که مینشست جون پر میکرد دیگه نه؟یا شانگ تسونگ توی MK بود؟(گیج شدم متاسفانه!!)

این هآوُرانگ رو بیخیال!. این جولیا چه جونوری ـه!! :biggrin1:. اخ امشب شب مهتابه :love:.

فریدون منظورت از جولیا این زفینا نبود ؟ :دی :

اخه تو هیچ کدوم از عکسایی که گذاشتم اصلا جولیا نبود :دی ولی به به کلا :biggrin1:

جین چیه ، هاوارانگ چیه ، بقیه چین ؟ فقط پائول و برایان. در کل سری تکن کسی غیر از این دو تا نگرفتم. البته واسه مبارزه با Human نه CPU .

پائول و برایان چی ان ؟ :دی فقط هاورانگ ، جین هم همینجوری گفتم چون خدایی خیلی لباس جدیدش باحاله :دی

سام عزیز عالی بود دستت درد نکنه:love:
آره لباس جین خیلی باحاله.
این گوسفند ها هم کاراکترن؟:biggrin1:

این گوسفندا که کاراکتر نیستن :biggrin1: ولی کلا اینا فکر کنم دشمنی چیزی هستن توی Co-Op بازی فکر کنم

البته فریدون میدونه ممکنه تو بازی اصلی به قول مهدی (GENE) گوزن هم بزارن :laughing::biggrin1:

سام میگم این جین چشمش به الطیر نخورده یا با هم مسافرتی چیزی نرفتن؟ یا مثلا لباسشو برای این شماره از tekken ازش قرض نگرفته!؟؟ :دی

میثم اتفاقا به نظر من لباسش خیلی هم خلاقانه درست شده :
ss_preview_1246371755_041.jpg.jpg

خدایی میثم چون لباسه سفیده و یکوچولو طویل از لباس الطیر تقلید کردن ؟ :biggrin1:
یه نیگا به عکسه بنداز خدایی از اون زنجیر طلاییه گرفته تا کفشاش همش خلاقانس :دیپشتشم که دیدی چه باحال ارم خود جین و شرکتشو (شرکتش بود ؟ :دی) زدن

اقا یه چیزی :
این باب زیادی شبیه جک بلک نشده ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
آره king هم خیلی وحشیه!!
برادرم یه سری فن پشت سر هم میزد تو مایه ها WWE!! خدام در میومد،بیخیال میشدم تا راند بعد تازه اونم شروع راند بعد چون چندتا میزدم به محض اینکه چنگ مینداخت میگرفتم دیگه تموم یا میکشتش یا به غول کامبتی ها Danger میشدم...
اما Yushimitsu یه فن شمشیر داره که با یه ضربه به درک واصلش میکنه!!خیلی خفنه یه فن دیگه هم ازش بلد بودم جون پر میکرد،درست میگم؟همین یوشیمیتسو بود که مینشست جون پر میکرد دیگه نه؟یا شانگ تسونگ توی MK بود؟(گیج شدم متاسفانه!!)
اسم اون فن به فارسی میشه 8 سالتو.:biggrin1: بزار بازی بیاد خودم آموزششو تو همین تاپیک میزارم.:biggrin1:
Yushimitsu هم کمبوهای جالبی داره. کمبوهاشم نسبت به بقیه آسونتر بود و همیشه آخرش شمشیر بازی میکرد.:biggrin1: تازه تف هم مینداخت.:biggrin1:
ائول و برایان چی ان ؟ فقط هاورانگ ، جین هم همینجوری گفتم چون خدایی خیلی لس جدیدش باحاله
اتفاقا کینگ خوراکش هاوارنگه. چون فقط بدل پا میزنه اونم که تکواندو کار. دیگه هیچی. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or