Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون تاپیک Tekken پای SF رو چرا میارین وسط؟
خوشتون نمیاد مجبور نیستین بازی کنین
حساب این دوتا کاملا جداس
tekken بازی مبارزه ای سه بعدیه در حالی که گیم پلی SF دوبعدیه
اصلا این دو نباید با هم مقایسه بشن

داریم حالشو میبریم از این تفاسیر زیباتون، ادامه بدین. اینها رو هم ببینید که داغه داغه. جدا دلم نمیاد "نیم" بهش بگم. همون Tekken 5 HD کافیه :دی.

درضمن اینجا ریجستر کنید چیزهای باحالی پیدا میشه.

آخرین ویرایش:
خُ مثل اینکه باید یه توضیحی بدم رفع ابهام بشه. اول اینکه این داستان رو بدون باد معده و تعصب و تملق و خشکی مغز بخوایم بهش نگاه کنیم چیزی بجز Tekken5 نمیبینیم. اون فاجعه Rage که برایان شاتگان میکشه و نینا لنگه کفش میندازه و اینا، باعث سرشکستگی ست. بعدش بازی رو که میخوان براش هایپ بگیرن از مثل تکن باید، یعنی رسمش اینه کرکتر ها جدید رو بیشتر نشون میدن و نمایش کرکترهای قدیمی و باسابقه همراه است با "فنون جدید".
مثلا بنده انتظار ندارم Paul رو ببینم هنگام اجرای فنونی که از تکن 4 تا الان دارم اجرا میکنم. یا کازویا. البته این دو شخصیت همنطوری میتونن گلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن ولی بعد از گذشت یک نسل، توقع چند تا فن جدید رو باید داشته باشیم یا نه؟
نمیخوام بحثش رو راه بندازم ولی بازی داریم که در شماره جدیدش، علاوه بر کرکترهای جدید، فنون زیادی به کرکترهای قدیمی اضافه کرده و در یک مورد شخصیت ×××× تعداد 93 فن خود (همراه با سالتو ها)از شماره قبلی داره به اضافه 43 تکنیک و فن جدید!. خُ الان داریم میبینیم کوچکترین تغییری در کازویا و پائول ایجاد نشده که
اگر شده باشه باید نشون بدن. درضمن Tekken 5 HD که میگم برای گرافیکش نیست، واسه همین چیزآست که گفتم. بجز چند تا افکت و کرکتر جدید، چیز خاصی نسبت به T5 نداره. اگر داره لطفا بگید.
این مشکل مسخره هنوز سرجاشه !!!؟. طرف با 100 کیلو وزن میافته زمین، تو کسری از ثانیه وقتی ضربه پائین میخوره بالا فاصله به هوا بلند میشه و دوباره حریف میتونه یه چند ضرب دیگه بزنه. اینقدر احمقانه و مسخرست که خونم رو بجوش میاره. یا حریف میافته رو هوا و همین طوری تا انتهای رینگ میشه بهش چندضرب زد !!. اینطوری فایده نداره. اقای × میره هاُرانگ رو بر میداره بعد از اینکه طرف مثل جنازه رو هوا ست یه 10-11 ضرب کانتر میزاره تو کاسه ش یا پائول از تو مدد !. تا انتهای صحنه یارو رو میبره بعدشم K.O.
بابک پست فطرت همین بالا رو با Law سرم میاره، منم منم چاره ی ندارم جز اینکه Namco ؤو به باد فحش بگیرم :دی

این مشکل مسخره هنوز سرجاشه !!!؟. طرف با 100 کیلو وزن میافته زمین، تو کسری از ثانیه وقتی ضربه پائین میخوره بالا فاصله به هوا بلند میشه و دوباره حریف میتونه یه چند ضرب دیگه بزنه. اینقدر احمقانه و مسخرست که خونم رو بجوش میاره. یا حریف میافته رو هوا و همین طوری تا انتهای رینگ میشه بهش چندضرب زد !!. اینطوری فایده نداره. اقای × میره هاُرانگ رو بر میداره بعد از اینکه طرف مثل جنازه رو هوا ست یه 10-11 ضرب کانتر میزاره تو کاسه ش یا پائول از تو مدد !. تا انتهای صحنه یارو رو میبره بعدشم K.O.
من الان یه مشکل دارم. شما که با این کار (که بهش Juggle کردن گفته میشه) مخالف هستی و ازش با نام «مشکل» یاد می‌کنی، چطوری تا الان طرفدار Tekken موندی؟
این قضیه همیشه توی خیلی از فایتینگ‌های سه‌بعدی از جمله Tekken وجود داشته و همیشه هم همینجوری «مسخره» بوده. اما این قضیه رو نمیشه بهش گفت مشکل، چون اصولاً جزئی از گیم‌پلی Tekken و خیلی از فایتینگ‌های دیگه است. همه کسایی که توی رقابت‌های سطح بالا شرکت می‌کنن، تا جایی که میشه، از این قابلیت بازی استفاده (سو ء استفاده) می‌کنن و یکی از ابزار ابتدایی که برای بردن حریف به کار می‌برن، همینJuggle کردنه. بعد شما کلّ قضیه رو یــِــیهو می‌بری زیر سوال. واقعاً چطوری تا الان طرفدار Tekken موندی؟

خُ مثل اینکه باید یه توضیحی بدم رفع ابهام بشه. اول اینکه این داستان رو بدون باد معده و تعصب و تملق و خشکی مغز بخوایم بهش نگاه کنیم چیزی بجز Tekken5 نمیبینیم. اون فاجعه Rage که برایان شاتگان میکشه و نینا لنگه کفش میندازه و اینا، باعث سرشکستگی ست. بعدش بازی رو که میخوان براش هایپ بگیرن از مثل تکن باید، یعنی رسمش اینه کرکتر ها جدید رو بیشتر نشون میدن و نمایش کرکترهای قدیمی و باسابقه همراه است با "فنون جدید".
مثلا بنده انتظار ندارم Paul رو ببینم هنگام اجرای فنونی که از تکن 4 تا الان دارم اجرا میکنم. یا کازویا. البته این دو شخصیت همنطوری میتونن گلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن ولی بعد از گذشت یک نسل، توقع چند تا فن جدید رو باید داشته باشیم یا نه؟
نمیخوام بحثش رو راه بندازم ولی بازی داریم که در شماره جدیدش، علاوه بر کرکترهای جدید، فنون زیادی به کرکترهای قدیمی اضافه کرده و در یک مورد شخصیت ×××× تعداد 93 فن خود (همراه با سالتو ها)از شماره قبلی داره به اضافه 43 تکنیک و فن جدید!. خُ الان داریم میبینیم کوچکترین تغییری در کازویا و پائول ایجاد نشده که
اگر شده باشه باید نشون بدن. درضمن Tekken 5 HD که میگم برای گرافیکش نیست، واسه همین چیزآست که گفتم. بجز چند تا افکت و کرکتر جدید، چیز خاصی نسبت به T5 نداره. اگر داره لطفا بگید.
بابک پست فطرت همین بالا رو با Law سرم میاره، منم منم چاره ی ندارم جز اینکه Namco ؤو به باد فحش بگیرم :دی

این پستی که من الان میخوام بدم نه میخوام فریدون عزیز رو ضایع کنم نه چیزی و هیچ قصد دیگه ای ندارم جز اینکه بچه ها رو مقداری روشن کنم که اونجوری هم که فریدون جان میگه نیست ;) البته فریدون هم نظرشو میگه و به نظر من هم نظر هر کس محترم هستش فقط در بعضی مواقع فریدون مقداری زیاده روی میکنه به نظر من :

Rage رو قبول دارم فردون ولی نه زیاد اما مگه خودت نمیگی بخاطر بالانسی که بین کاراکتر ها وجود داره از بازی خوشت میاد ؟! خوب بد کردن یک همچین کاری کردن که یکی با Health کم هم امید به بردن داشته باشه ؟! -مانند خیلی بازی های دیگه-

2 باس جدید و 6تا Character جدید کمه ؟! (توجه کنین که به Tekken 5 کلا 4تا Character اضافه شده بود که اینجا شده 2برابر) بازم میگم فریدون هنوز که بازی نیومده تا بخوای Combo List های نهایی بازی رو ببینی که ! در صورتی که اگر یه نگاه به سایت بازی بندازی و Combo List های شخصیت هارو ببینی بنظر من نظرت در این مورد هم عوض بشه

در صورتی که باز میگم از یه تریلر نمیشه فهمید ایا اون شخصیت تغییری توش ایجاد شده ولی فریدون تو اصلا مثلا Eddy و Devil Jin و Bryan و Anna و ... رو نمیبینی که به کلی Combo List اشون عوض شدن -البته به نسخه های قبلی هم وفادار بودن- ؟!

در مورد اون مشکل به قول خودت هم مسخره Hamidoos جوابتو داد فریدون ولی باید اضافه کنم که اگه فریدون جان این یک مشکل بود مطمین باش که تا به حال برای چندصد هزارمین بار طرفداران بازی این مشکل رو به Namco گذارش میدادن و بر داشته میشد
مگه بازی های دیگه نیست ؟! یارو 50 کیلوـه یه 150 کیلویی رو بلندش میکنه میبره هوا سه در دور خودش میچرخونه بعد میندازتش زمین :laughing:

فریدون جان ولی مقداری هم داری کم توجه ـی میکنی دیگه :
اون مد جاب Co-Op که به بازی اضافه شده ، پیشرفت بینظیری که قسمت Costumize کردن کاراکر ها داشته ، اضافه شدن حالت انلاین بازی ( که خوب در Tekken 5 Dark Resurrection که برای PS3 اومده بود هم قرار داشت ) و مود های جالب ان ، رسیدن تعداد Character های بازی به 43 تا و و و همشون میتونن دلایل خوبی برای خریدن بازی باشن

بازم میگم من اینارو فقط برای روشن کردن بچه ها گفتم

خدایی دیگه به نظر من از یه فایتینگ چی میخواین ؟!

به دلیل اینک پست بالا هیچ ربطی به این پست نداشت و من میخواستم از این پست در امضای خودم استفاده کنم با جزه مدیران من یک پست دیگه هم زدم

خوب من و میلاد -SM4- تصمیم گرفتیم که قبل از اومدن بازی یک جو جالبی رو درون سایت برای بازی درست کنیم و همه رو Tekken پوش کنیم :biggrin1: :
در همین راستا من و میلاد عزیز با هم اواتار شخصیت مورد علاقه خودتونو بهتون تقدیم میکنیم اما تنها در صورتی که حداقل دو ماه این اواتار بمونه و بر ندارین بعد دو روز (چون اینجوری بهتر هست)
از هر شخصیت Tekken چه جدید چه قدیمی (حتی اونایی که اصلا تو 3 شماره اخر نبودن) خوشتون میاد به من PM یا پیغام بازدید کننده بدین تا من بهترین گزینه و Art رو (اگه تو Tekken 6 باشه برای این نسخه رو) پیدا و طراحی بکنم و به میلاد عزیز بدم تا اواتار درست بشه :
هر شخصیت هم مربوط به یک نفر میشه و نمیشه یک اواتار برای 5 نفر باشه
کلا هم به نظر من اگه شخصیت مورد علاقه خودتون هم ازان یکی دیگه شده بود مشکلی نداره اواتارتونو یه شخصیت دیگه بذارین چون مهم اینه که Tekken باشه :biggrin1:
کلا جالب میشه این کار

لیست فعلی افراد :
City Sport : Hwoarang
sm4 : Zafina
Dreadlord : King
BoRiX_HiDeN : Migoel
Asuka-200X : Asuka
hosein78 : Alex
nero_devilhunter : Devil Jin
shoosh : Marshall Law
kasra5004 : Bryan Fury
NINJA_PANA : Panda
A.N.X : Kazuya Mishima
HL2-GF : Eddy Gordo
Ironfist : Lili
vampire may cry : Sergei Dragunov
Armanfarhad : Raven
FF-Zack Fair : Jin Kazama
amir_hossein : Paul
Bianconeri : Yoshimitsu
Trunks : Alisa
Cj_sa : Nina

آخرین ویرایش:
این هم شخصیتها با اسمشون برای راهنمایی دوستان:

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
t5logo.jpg
[/FONT]

t5_char.gif
[/FONT]

t5dr.JPG
[/FONT]

t5dr_char.gif
[/FONT]​

البته این لیستی که گذاشتن مقداری کم و محدوده به جز اینا توی خود ششمین نسخه اینام هستن :
شخصیت های جدید :
Bob
Leo
Miguel Caballero Rojo
Zafina
Alisa Bosconovitch
Lars Alexandersson

باس های جدید :
NANCY-MI847J
Azazel

اونایی که تو لیست نبودن :
Christie Monteiro