خُ مثل اینکه باید یه توضیحی بدم رفع ابهام بشه. اول اینکه این داستان رو بدون باد معده و تعصب و تملق و خشکی مغز بخوایم بهش نگاه کنیم چیزی بجز Tekken5 نمیبینیم. اون فاجعه Rage که برایان شاتگان میکشه و نینا لنگه کفش میندازه و اینا، باعث سرشکستگی ست. بعدش بازی رو که میخوان براش هایپ بگیرن از مثل تکن باید، یعنی رسمش اینه کرکتر ها جدید رو بیشتر نشون میدن و نمایش کرکترهای قدیمی و باسابقه همراه است با "فنون جدید".
مثلا بنده انتظار ندارم Paul رو ببینم هنگام اجرای فنونی که از تکن 4 تا الان دارم اجرا میکنم. یا کازویا. البته این دو شخصیت همنطوری میتونن گلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن ولی بعد از گذشت یک نسل، توقع چند تا فن جدید رو باید داشته باشیم یا نه؟
نمیخوام بحثش رو راه بندازم ولی بازی داریم که در شماره جدیدش، علاوه بر کرکترهای جدید، فنون زیادی به کرکترهای قدیمی اضافه کرده و در یک مورد شخصیت ×××× تعداد 93 فن خود (همراه با سالتو ها)از شماره قبلی داره به اضافه 43 تکنیک و فن جدید!. خُ الان داریم میبینیم کوچکترین تغییری در کازویا و پائول ایجاد نشده که
اگر شده باشه باید نشون بدن. درضمن Tekken 5 HD که میگم برای گرافیکش نیست، واسه همین چیزآست که گفتم. بجز چند تا افکت و کرکتر جدید، چیز خاصی نسبت به T5 نداره. اگر داره لطفا بگید.
این مشکل مسخره هنوز سرجاشه !!!؟. طرف با 100 کیلو وزن میافته زمین، تو کسری از ثانیه وقتی ضربه پائین میخوره بالا فاصله به هوا بلند میشه و دوباره حریف میتونه یه چند ضرب دیگه بزنه. اینقدر احمقانه و مسخرست که خونم رو بجوش میاره. یا حریف میافته رو هوا و همین طوری تا انتهای رینگ میشه بهش چندضرب زد !!. اینطوری فایده نداره. اقای × میره هاُرانگ رو بر میداره بعد از اینکه طرف مثل جنازه رو هوا ست یه 10-11 ضرب کانتر میزاره تو کاسه ش یا پائول از تو مدد !. تا انتهای صحنه یارو رو میبره بعدشم K.O.
بابک پست فطرت همین بالا رو با Law سرم میاره، منم منم چاره ی ندارم جز اینکه Namco ؤو به باد فحش بگیرم