Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من تیکن عالیه....همه فایتینگ ها را هم می خوره و دیگه با انتشار ورژن 360 ما را کلی منت داده.
((گرافیگش هم اونقدر پایین نیست.خیلی هم از اون SF کارتونی بهتره.))

بازم میگم تیکن نمره اش 20 هست و 17 SF.

فریدون جان مثل اینکه تو کلا با این بازی مشکل اساسی داری..! موضع خودتو مشخص کن..
Tekken از شماره سوم به بعد رفت قاطی باقالیــا. این نظر کاملا شخصی میباشد و از انجا که بنده فقط مکتب خاص خود را دنبال میکنم، قادرم هر چیزی رو به چالش بکشم :دی.

بچه ها بیاید اینم عکسایی از کاراکترا:
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17

مرسی ارش .
این ادی رو با این لباس زنونش میبینم خیلی حال میکنم :d
واقعا خیلی ازش خوشم میاد ! حس تیکن PS1 رو تو ذهنم تداعی میکنه عکسای ادی .

به نظر من تیکن عالیه....همه فایتینگ ها را هم می خوره و دیگه با انتشار ورژن 360 ما را کلی منت داده.
((گرافیگش هم اونقدر پایین نیست.خیلی هم از اون SF کارتونی بهتره.))

بازم میگم تیکن نمره اش 20 هست و 17 SF.

تایید میشه.. البته نمره SF4 زیر 10 هم میتونست باشه..:biggrin1:

Tekken از شماره سوم به بعد رفت قاطی باقالیــا. این نظر کاملا شخصی میباشد و از انجا که بنده فقط مکتب خاص خود را دنبال میکنم، قادرم هر چیزی رو به چالش بکشم :biggrin1:.

از شماره 3 به بعد هیچ ایده خاصی نداشتن که بازی اضافه کنند پس یک جورا یک تکرار محسوب میشد ولی باز هم هر چی باشه TEEKN یک چیز دیگه هست..

مرسی ارش .
این ادی رو با این لباس زنونش میبینم خیلی حال میکنم :biggrin1:
واقعا خیلی ازش خوشم میاد ! حس تیکن PS1 رو تو ذهنم تداعی میکنه عکسای ادی .

همین که دوباره ادی رو میبینیم جای تشکر داره.. فکر کنم بعد از تکن 2 دیگه ادی رو ندیدیم و اون زنه که هم سبکش بود اومد..!

همین که دوباره ادی رو میبینیم جای تشکر داره.. فکر کنم بعد از تکن 2 دیگه ادی رو ندیدیم و اون زنه که هم سبکش بود اومد..!

شمایی که مثلا طرفدار Tekken هستی دیگه نباید این حرف رو بزنی که ;) حتی توی 3 و Tag هم ادی حضور داشت
اگرم یکم -فقط یکم- توجه میکردین میدیدین که توی 5 هم ادی توی قسمت Shop بازی به عنوان یکی از لباس های همون دختره :laughing: ( که اسمش Christie هست ) وجود داشت

لااقل یکم در مورد بازی ای که طرفدارشین اطلاعات داشته باشین بعد بیاین اظهار نظر بکنین

شمایی که مثلا طرفدار Tekken هستی دیگه نباید این حرف رو بزنی که ;) حتی توی 3 و Tag هم ادی حضور داشت
اگرم یکم -فقط یکم- توجه میکردین میدیدین که توی 5 هم ادی توی قسمت Shop بازی به عنوان یکی از لباس های همون دختره :laughing: ( که اسمش Christie هست ) وجود داشت

حقیقتش به جزء تکن های که رویه PS1 بازی کردم.. رویه PS2 هم یک تکن داشتم به اسم TEEKAN 2 که ادی توش بود.. یک تکن هم داشتم فکر کنم TEKAN 4 بود که پدر هی حاجی :biggrin1: هم اومده بود تو اون ادی نبود و اون دختره بود..

من زیاد عنواین رو عوض نمیکنم از هر چی خوشم بیاد دیگه خیلی سخت تغییرش میدم الان هم منتظر TEEKAN 6 توی این نسل هستم..

حقیقتش به جزء تکن های که رویه PS1 بازی کردم.. رویه PS2 هم یک تکن داشتم به اسم TEEKAN 2 که ادی توش بود.. یک تکن هم داشتم فکر کنم TEKAN 4 بود که پدر هی حاجی :biggrin1: هم اومده بود تو اون ادی نبود و اون دختره بود..

دوست من ، جان من ( تصمیم گرفتم با لطافت جواب بدم :biggrin1: ) عزیز دل :
بر روی PS1 ما 3 عنوان Tekken داشتیم که Tekken 1 ، Tekken 2 و Tekken 3 بودن
توی PS2 هم 3 تا بود : Tekken Tag Tournament ، Tekken 4 و Tekken 5
یک عنوانم برای PSP به اسم Tekken 5 Dark Resurrection منتشر شد ( البته 6 برای PSP هم میاد :دی )
تو نسل حاضرم که تاحالا یدونه همون Tekken 5 Dark Resurrection رو Namco برای PS3 بازسازی کرد و یک حالت Online هم درون بازی قرار داد و در PSN گذاشته
حالا من والا نمیدونم این 2 شما چجوری اومده رو PS2

راستی بازی 27 اکتبر عرضه میشه :biggrin1:

با تشکر از دوستان.
منم خیلی منتظر این بازیم.
SF IV که اصلا ازش خوشم نیومد.
همونطوری که دوستمون گفتن این بازی در 27/10/2009 (3 روز قبل از مکس پین 3:biggrin1:) عرضه میشه.
البته این تازیخ عرضه برای آمریکای شمالی در نظر گرفته شده و از زبان Namco این بازی تو اروپا،ژاپن آسیا و سایر جاها در زمانی نزدیک به همین 27 اکتبر عرضه میشه...:p

آخرین ویرایش:
راستی کسی نمیدونه قضیه این زنه که سرش جدا شده چیه؟!:biggrin1:

من میگم ارش جون بجای اینکه هزار خط تو پست قبلیت مینوشتی یدونه نقل قول میکردی کار خودتو راحت میکردی دیگه :biggrin1:
بابا این دختره فکر میکنم فکر میکنم رباته اینم یدونه از قابلیتاشه :biggrin1:

تایید میشه.. البته نمره SF4 زیر 10 هم میتونست باشه.

Tekken تا نسخه ی ps1 خوب بود، بعدش دیگه چنگی به دل نمی زد، این یکی هم بعید می دونم که بازی خوبی از آب در بیاد یه چیزی میشه در حد soul cal4 شاید هم ضعیف تر ( البته با حساب روند بازی در گذر زمان!)

SF4 طرفدارهای خاص خودش رو داره و نظر من رو بخواید همون طور که خیلی از سایت ها گفتن بهترین فایتینگ سال بود! :cheesygri

Tekken تا نسخه ی ps1 خوب بود، بعدش دیگه چنگی به دل نمی زد، این یکی هم بعید می دونم که بازی خوبی از آب در بیاد یه چیزی میشه در حد soul cal4 شاید هم ضعیف تر ( البته با حساب روند بازی در گذر زمان!)

SF4 طرفدارهای خاص خودش رو داره و نظر من رو بخواید همون طور که خیلی از سایت ها گفتن بهترین فایتینگ سال بود! :cheesygri

برای چی اخه بیهوده پست میدین ؟
بهترین شماره Tekken 3 بود که خوب فکر میکنم همه بازی کرده باشیم :smile:
بعدشم بعد سه نسخه Tekken شد Tekken اگرم توجه کنید میبینین که Tekken 5 هرچی بود از یک و دو بهتر بود کاملا هم ایده های جدید و مراحل مختلف داشت که نظر هر سلیقه ای رو به خودش جلب میکرد
هیچ وقتم نمیشه در مورد بازی ای که هنوز نیومده نظر داد ( نمونه هاشم زیاده ;) )
هیچ دلیلی هم وجود نداره که این نسخه بد از اب در بیاد
اگرم میخواین از SFIV طرفداری کنید برید توی کلوپ هوادار بازی همینجوری نظر بدین
اگر کسی با Tekken حال نمیکنه به نظر من اصلا دلیلی وجود نداره که بیاد اینجا و نظر بده

من نه میخوام با کسی تند برخورد کنم و نه حرف اونو نقض کنم
تنها حرفی که من میزنم اینه که نه از بازی الکی بد بگین نه طرفداریشو بکنین
تا موقعی هم که بازی نیاد هیچ کس نمیتونه بفهمه بازی خوبه یا نه
گرچه خیلی از سایتا بازیو تست کردن و گفتن بینظیره و خیلی ها هم که نسخه Arcade رو بازی کردن میگن کل بازی خیلی گسترده تر از اون چیزیه که تو ذهن همس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or