اسم اون فن به فارسی میشه 8 سالتو.:biggrin1: بزار بازی بیاد خودم آموزششو تو همین تاپیک میزارم.:biggrin1:
Yushimitsu هم کمبوهای جالبی داره. کمبوهاشم نسبت به بقیه آسونتر بود و همیشه آخرش شمشیر بازی میکرد.:biggrin1: تازه تف هم مینداخت.:biggrin1:
اتفاقا کینگ خوراکش هاوارنگه. چون فقط بدل پا میزنه اونم که تکواندو کار. دیگه هیچی. :biggrin1:
پائول و برایان چی ان ؟فقط هاورانگ ، جین هم همینجوری گفتم چون خدایی خیلی لباس جدیدش باحاله
اتفاقا کینگ خوراکش هاوارنگه. چون فقط بدل پا میزنه اونم که تکواندو کار. دیگه هیچی.
فکر کنم به جنگل برگشت رفت پی کارشدایناسور کوچیک کجاست پس؟ ( اسمش یادم نیست.) من کلا از شخصیتش خیلی خوشم میومد. پتانسیل بالایی برای راه رفتن روی اعصاب حریف داره!!
بابا چی بود این ؟ یه کاراکتر مزخرف بود مثله هاوورانگ(سام فحش ندی هادایناسور کوچیک کجاست پس؟ ( اسمش یادم نیست.) من کلا از شخصیتش خیلی خوشم میومد. پتانسیل بالایی برای راه رفتن روی اعصاب حریف داره!!
ممد رقاص فعلا به مدت 10 سال به US تبعید شده :laughing:برو بابا ممد رقاص![]()
چون فهمیدم مادر زادی بوده جمله ی بالایی ادیت شد :biggrin1:چه ربطی به جلف بودن داره؟ موی پائول مادرزادی همین طوری بوداون ضربه ی پائول که به دنبالش میگه "اوریه" برازنده ی ادیه
![]()
چه ربطی به جلف بودن داره؟ موی پائول مادرزادی همین طوری بوداون ضربه ی پائول که به دنبالش میگه "اوریه" برازنده ی ادیه
![]()
ببخشید تاریخ دقیق ریلیز کی میشه ؟؟؟
ممنون
در ضمن که چی مثل ادم اهنی بری رو هوا بعد مثل بختک بیافتی رو سر حریف بدبخت
تازه از زیر پاش هم انرژی هسته ای میاد بیرون![]()
اهان راس میگی ؟ :d
اونوقت اگه ما که noOb هستیم شما چی که فن کرکتر فیوریت خودتم نمیدونی ؟ :d
یه فن داره پاول که پرواز میکنه میره هوا بعد فرود میاد رو حریف اونو گفتم NoOb عزیز :d