Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسم اون فن به فارسی میشه 8 سالتو.:biggrin1: بزار بازی بیاد خودم آموزششو تو همین تاپیک میزارم.:biggrin1:
Yushimitsu هم کمبوهای جالبی داره. کمبوهاشم نسبت به بقیه آسونتر بود و همیشه آخرش شمشیر بازی میکرد.:biggrin1: تازه تف هم مینداخت.:biggrin1:

اتفاقا کینگ خوراکش هاوارنگه. چون فقط بدل پا میزنه اونم که تکواندو کار. دیگه هیچی. :biggrin1:

هیچی اون دایناسور کوچیکه تو 3 نمیشه :biggrin1:

ولی خدایی داشتم به میلاد میگفتم بابک که کلا تنها شخصیتی که سبک بازیش جوریه که نمیشه اونو به راحتی با هاورانگ کشت همین کینگه ( حالا زیادی خوشت نیاد :biggrin1: شخصیت به شاخی هاورانگ وجود نداره :biggrin1:)

آخرین ویرایش:
پائول و برایان چی ان ؟:دی فقط هاورانگ ، جین هم همینجوری گفتم چون خدایی خیلی لباس جدیدش باحاله

همون فن "پایین دایره مثلث ـش " میارزه به تمام فن های هاوارانگ :دی

اتفاقا کینگ خوراکش هاوارنگ:دیه. چون فقط بدل پا میزنه اونم که تکواندو کار. دیگه هیچی.

اتفاقا خیلی ساده ست :دی روی همون فن بدل میتونی ضد بدل بزنی.

دایناسور کوچیک کجاست پس؟ ( اسمش یادم نیست.) من کلا از شخصیتش خیلی خوشم میومد. پتانسیل بالایی برای راه رفتن روی اعصاب حریف داره!!

دایناسور کوچیک کجاست پس؟ ( اسمش یادم نیست.) من کلا از شخصیتش خیلی خوشم میومد. پتانسیل بالایی برای راه رفتن روی اعصاب حریف داره!!
بابا چی بود این ؟ یه کاراکتر مزخرف بود مثله هاوورانگ(سام فحش ندی ها :دی)! فقط میشد با یه دکمه حریفو نابود کرد

بابا فقط ادی !!! کرکتر باید انعطاف داشته باشه بدنش ! :d بتونه تو میدون برات بریک دنسینگ کنه :d
اخه اون هاورانگ که فقط جفتک انداختن بلده ! :d
اون یوشیماتسو هم که اصلا از قیافش خوشم نمیاد به قول بابک اخرش شمشیرشم در میاره مثلا بفهمیم جناب نینجا سلاح سرد هم حمل میکنه :d شخصیت ادی رو نیگا کن حالشو ببر ماخوذ به حیا ، متین ، سنگین ، اصلا هم مثل پاول جلف نیست :دی

بابا فقط ادی !!! کرکتر باید انعطاف داشته باشه بدنش !:دی بتونه تو میدون برات بریک دنسینگ کنه :دی

برو بابا ممد رقاص :دی

اصلا هم مثل پاول جلف نیست موشو سیخ سیخی کنه :دی

چه ربطی به جلف بودن داره؟ موی پائول مادرزادی همین طوری بود :دی اون ضربه ی پائول که به دنبالش میگه "اوریه" برازنده ی ادیه :دی

برو بابا ممد رقاص :دی
ممد رقاص فعلا به مدت 10 سال به US تبعید شده :laughing:
اقا من منظورم انعطاف بدنی بود برادر !
کی دیگه مثل ادی انعطاف داره تو تکن :biggrin1:
چه ربطی به جلف بودن داره؟ موی پائول مادرزادی همین طوری بود :دی اون ضربه ی پائول که به دنبالش میگه "اوریه" برازنده ی ادیه :دی
چون فهمیدم مادر زادی بوده جمله ی بالایی ادیت شد :biggrin1:
در ضمن که چی مثل ادم اهنی بری رو هوا بعد مثل بختک بیافتی رو سر حریف بدبخت :biggrin1:
تازه از زیر پاش هم انرژی هسته ای میاد بیرون :biggrin1:

در ضمن که چی مثل ادم اهنی بری رو هوا بعد مثل بختک بیافتی رو سر حریف بدبخت :دی
تازه از زیر پاش هم انرژی هسته ای میاد بیرون :دی

در مورد چی صحبت میکنی؟ من متوجه نشدم ، "اوریه" میگی؟ :دی اون که یه جور دیگه بود.

در ضمن ادی خیلی هم خزه :دی هر کی n00b بازی میکنه میره ادی رو میگیره فقط ضربدر مربع! اخه اینم شد کرکتر ؟:دی

اهان راس میگی ؟ :d
اونوقت اگه ما که noOb هستیم شما چی که فن کرکتر فیوریت خودتم نمیدونی ؟ :d
یه فن داره پاول که پرواز میکنه میره هوا بعد فرود میاد رو حریف اونو گفتم NoOb عزیز :d
باز noOb خواستی مثل سام :d میره هاورانگ رو ورمیداره فقط لغد میزنه با اون لنگ درازش :d (میگم سام ، هوارانگ هم خیلی کرکتر باحالیه ها :d)

اهان راس میگی ؟ :d
اونوقت اگه ما که noOb هستیم شما چی که فن کرکتر فیوریت خودتم نمیدونی ؟ :d
یه فن داره پاول که پرواز میکنه میره هوا بعد فرود میاد رو حریف اونو گفتم NoOb عزیز :d

نیما ول کن این "ادی" رو ! چیه بابا این ؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or