Tekken 6: Bloodline Rebellion

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نیما ول کن این "ادی" رو ! چیه بابا این ؟ :biggrin1:
شهاب میزنم لهت میکنما :biggrin1: تکن برا من فقط با ادی معنا پیدا میکنه :biggrin1:
من برم نینا رو بگیرم بهتر ازاین شخصیت های خز و خیل مثل هاورانگ و پاول و یوشیمیتسو و جین و بابی و ... میباشد:biggrin1:

فک کنم یکی یه عکس از یوشیمیتسو خواسته بود !! اخه چیه این ؟:دی

yoshimitsu.jpg

کی گفته ادی مال نوبهاست؟
ادی یه کاراکتر انعطاف پذیره (هم از نظر بدنی هم نوع کنترل:biggrin1:). یعنی هم برای نوبها سخت نیست هم حرفه ای ها میتونن طرف مقابل رو به درک واصل کنن.:biggrin1: کمبوهای ادی بیچاره میکنه آدمو. چون هم سریعه هم غیر قابل پیش بینی. مثلا میپره بعد یه دفعه میبینی زیرپا خوردی.:biggrin1:

اکثر کاراکتر ها یه جوری موازنه شدن که مشکلی پیش نیاد ، بستگی داره کی با چه کاراکتری بهتر باشه.( به سبک خودتون بستگی داره!) مثلا من از برایان خوشم میاد ، یادم میاد یه فن twin rush داشت کلی دمج میداد ادی از یه جهت اعصاب خرد کنه چون سرعت زیادی داره ، میشه با تکرار دو سه تا کمبو کار طرف رو تموم کرد. از این جهت یه مقدار برای آماتور ها خوبه. نه اینکه برای حرفه ای ها خوب نیست!!

:d من از هاورانگ و ادی خوشم میاد ! بقیشونم خوبند ولی این 2 تا به نظرم کار باهاشون هم راحت تره :biggrin1:

پ.ن: نیما بیا حال کن از ادی تعریف کردم :d

:d من از هاورانگ و ادی خوشم میاد ! بقیشونم خوبند ولی این 2 تا به نظرم کار باهاشون هم راحت تره :biggrin1:

اشتراک من و نیما میشی شما :biggrin1:

کی گفته ادی مال نوبهاست؟
ادی یه کاراکتر انعطاف پذیره (هم از نظر بدنی هم نوع کنترل:biggrin1:). یعنی هم برای نوبها سخت نیست هم حرفه ای ها میتونن طرف مقابل رو به درک واصل کنن.:biggrin1: کمبوهای ادی بیچاره میکنه آدمو. چون هم سریعه هم غیر قابل پیش بینی. مثلا میپره بعد یه دفعه میبینی زیرپا خوردی.:biggrin1:

نمیشه گفت کدوم کاراکتر بهتر از اون یکیه و مثلا فلان کاراکتر بهتره ، نمونشم نفر اول Tekken 3 توی تورنوت جهانی که برگذار کردن شخصیتش همون دکتره بود که من وقتی شنیدم خدایی یک لحظه زبوم گرفت :biggrin1: اینم بگم نفر اول تکن 5 هم به کوری چش بعضی ها هاورانگ بود :biggrin1: نفر دومم جین (البته این جین کلا همیشه توی 3 نفر اول هست یعنی کلا استایل جین برای Hardcore ها راحت تر و بهتره )

چشمم روشن یک روز من نبودم هرچی خواستین به این هاورانگ گفتین نه ؟ :biggrin1:

بابا چی بود این ؟ یه کاراکتر مزخرف بود مثله هاوورانگ(سام فحش ندی ها :دی)! فقط میشد با یه دکمه حریفو نابود کرد

میثم نمیخوام جوابتو بدم ولی کلا ... :biggrin1:

اخه اون هاورانگ که فقط جفتک انداختن بلده ! :d

نیما تنت میخاره ها :biggrin1:

باز noOb خواستی مثل سام :d میره هاورانگ رو ورمیداره فقط لغد میزنه با اون لنگ درازش :d (میگم سام ، هوارانگ هم خیلی کرکتر باحالیه ها :d)
خوب من نوب نیستم ولی خوشم میاد حرس یارو رو در بیارم :دی نیما وقت کردی بیا یه دست هاورانگ با ادی بزنیم بهت بگم فقط بلدم جفتک بندازم یا نه :دی
Combo List ـی که هاورانگ داره یکی از طولانی ترین لیستاس که اگه کسی بلد باشه نمیزاره اون یکی جم بخوره :biggrin1:

درود
یه سوال
این ادیی با کریستینا بازم سبکشون یکیه تو بازی؟!(یعنی کپ همدیگن:دی)

نه میلاد در حقیقت ادی بازسازی شده تمام کمبو لیستش و من خودم هنوز نمیدونم دقیق همون کریستیناـه هست یا نه ولی چیزی که خیلی تابلوـه اینه که کریستینا دقیقا همون ادی توی Tekken 3 هست با کمبو و فن های جدید :biggrin1:
(احتمالا ادی کاراکتری کندتر از کریستینا بشه اما قدرتی تر ولی کریستینا سرعت داشنه باشه از اون ور فاقد قدرت باشه :دی)

سام من هاورانگ رو میبینم یاد ضربدر ضربدر ضربدر ... میفتم.:biggrin1: ولی خیلی دوست دارم جلوم بیفته. مخصوصا وقتی کینگ برمیدارم.:shrewd:

من با تمام کاراکترهایی که بدل میزنن خوب بازی میکنم. مثل Nina,Jin,Paul,king,...
از بین غیر بدلیها هم اول برایان:love: بعد ,Ling Xiaou,Lei Wulong,Feng Wei و Marshal Law.:biggrin1:
ولی آدم با هاورانگ که بازی میکنه احساس تسلط نمیکنه.:biggrin1: مثلا با کینگ وقتی طرفو میگیری احساس میکنی گیم پد حریف مقابلته.:biggrin1: مثل موم تو دستته.:biggrin1:
نمونشم نفر اول Tekken 3 توی تورنوت جهانی که برگذار کردن شخصیتش همون دکتره بود که من وقتی شنیدم خدایی یک لحظه زبوم گرفت اینم بگم نفر اول تکن 5 هم به کوری چش بعضی ها هاورانگ بود نفر دومم جین (البته این جین کلا همیشه توی 3 نفر اول هست یعنی کلا استایل جین برای Hardcore ها راحت تر و بهتره )
اون دکتره خیلی رو اعصاب بود.:mad: فقط خوراکش همین ادی بود. اون دایناسوره هم میتونست خوب بزنتش. دلیلش هم این بود که دکتره نمیتونست دایناسوره رو بزنه.:biggrin1:

خوب من نوب نیستم ولی خوشم میاد حرس یارو رو در بیارم :دی نیما وقت کردی بیا یه دست هاورانگ با ادی بزنیم بهت بگم فقط بلدم جفتک بندازم یا نه :دی
Combo List ـی که هاورانگ داره یکی از طولانی ترین لیستاس که اگه کسی بلد باشه نمیزاره اون یکی جم بخوره :biggrin1:
خب اگه اینطوریه منم از اول بازی تا اخرش فقط فن خرک رو میزنم البته فن نیست ساده ترین حرکت ادیه ولی مطمئننا طرف نمیتونه جم بخوره !
البته وقتی من خیلی خسته میشدم از بازی کردن با ادی ، میرفتم سراغ تنه درخته بود چیه اسمش ؟:biggrin1: کلا چیز متنوعی بود :biggrin1:

سام من هاورانگ رو میبینم یاد ضربدر ضربدر ضربدر ... میفتم.:biggrin1: ولی خیلی دوست دارم جلوم بیفته. مخصوصا وقتی کینگ برمیدارم.:shrewd:

من با تمام کاراکترهایی که بدل میزنن خوب بازی میکنم. مثل Nina,Jin,Paul,king,...
از بین غیر بدلیها هم اول برایان:love: بعد ,Ling Xiaou,Lei Wulong,Feng Wei و Marshal Law.:biggrin1:
ولی آدم با هاورانگ که بازی میکنه احساس تسلط نمیکنه.:biggrin1: مثلا با کینگ وقتی طرفو میگیری احساس میکنی گیم پد حریف مقابلته.:biggrin1: مثل موم تو دستته.:biggrin1:

اون دکتره خیلی رو اعصاب بود.:mad: فقط خوراکش همین ادی بود. اون دایناسوره هم میتونست خوب بزنتش. دلیلش هم این بود که دکتره نمیتونست دایناسوره رو بزنه.:biggrin1:

بابی تو از روی هوش مصنوعی قضاوت نکن :دی تابحال بازی یک استاد در تکن رو با هاورانگ دیدی ؟من که خودم اون مسابقه تکن 5 رو دیدم فقط موندم :دی فن هایی که اون یارو میزد رو من خودم تابحال نزده بودم (نریزین رو سرم :دی چون جدی جدی فن هاش عجیب قریب بود)
بهترین نوع شروع بازی با هاورانگ هم عقب عقب دایره هست که یدونه با لنگاش میخوابونه توی صورت یارو ، یارو نیم متر میره عقب بعد میتونی استراتژی ـت رو بچینی :biggrin1:
با دکتره دایناسور ـه رو هم میشد کشت ولی قلق داشت البته دقیق یادم نیست ولی یه کنترلی چیزی در میاورد که با اون میشد این دایناسوررو زد

خب اگه اینطوریه منم از اول بازی تا اخرش فقط فن خرک رو میزنم البته فن نیست ساده ترین حرکت ادیه ولی مطمئننا طرف نمیتونه جم بخوره !
البته وقتی من خیلی خسته میشدم از بازی کردن با ادی ، میرفتم سراغ تنه درخته بود چیه اسمش ؟:biggrin1: کلا چیز متنوعی بود :biggrin1:

بابا من هروقت میخواستم با این تنه درخت بازی کنم یه حس خیلی بدی بهم میگفت ایندفعه کینگ میشه و نمیتونی ببری :biggrin1: (خواستم تیکه بندازم)
به اون راحتی ها هم نیست نیما :biggrin1:

SF4 در اصل مشکل بود ، خیلی فرقی نداشت که با چه کنسولی و با چه دسته ای باشه. اگه منظور اینه که بازی سخت باشه، به نظر من برای خوره های TEKKEN فرقی نداره، سخت یا آسون این قدر بازی می کنن که مشکلی نداشته باشن!!

اتفاقا من بهتون قول میدم کنترل این بازی با گیم پد 360 از SF4 سخت تره!

چون تو SF4 بیشتر فنها رو باید با چرخوندن آنالوگ بزنید (که با تمرین حل میشه) ولی تو تکن نصف فنهای خوب با دوبار جلو یا عقب اجرا میشه. دوبار جلو زدن با آنالوگ خیلی سخت تره و با تمرین هم به طور کامل حل نمیشه.(امتحان کنید) مخصوصا وقتی بخوای وسط یه مبارزه ی حساس سریع بزنی.

الان من از تنها چیزی که میترسم همینه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or