:d من از هاورانگ و ادی خوشم میاد ! بقیشونم خوبند ولی این 2 تا به نظرم کار باهاشون هم راحت تره :biggrin1:
کی گفته ادی مال نوبهاست؟
ادی یه کاراکتر انعطاف پذیره (هم از نظر بدنی هم نوع کنترل:biggrin1. یعنی هم برای نوبها سخت نیست هم حرفه ای ها میتونن طرف مقابل رو به درک واصل کنن.:biggrin1: کمبوهای ادی بیچاره میکنه آدمو. چون هم سریعه هم غیر قابل پیش بینی. مثلا میپره بعد یه دفعه میبینی زیرپا خوردی.:biggrin1:
بابا چی بود این ؟ یه کاراکتر مزخرف بود مثله هاوورانگ(سام فحش ندی ها)! فقط میشد با یه دکمه حریفو نابود کرد
اخه اون هاورانگ که فقط جفتک انداختن بلده ! :d
خوب من نوب نیستم ولی خوشم میاد حرس یارو رو در بیارمباز noOb خواستی مثل سام :d میره هاورانگ رو ورمیداره فقط لغد میزنه با اون لنگ درازش :d (میگم سام ، هوارانگ هم خیلی کرکتر باحالیه ها :d)
درود
یه سوال
این ادیی با کریستینا بازم سبکشون یکیه تو بازی؟!(یعنی کپ همدیگن)
بعد ,Ling Xiaou,Lei Wulong,Feng Wei و Marshal Law.:biggrin1:اون دکتره خیلی رو اعصاب بود.نمونشم نفر اول Tekken 3 توی تورنوت جهانی که برگذار کردن شخصیتش همون دکتره بود که من وقتی شنیدم خدایی یک لحظه زبوم گرفت اینم بگم نفر اول تکن 5 هم به کوری چش بعضی ها هاورانگ بود نفر دومم جین (البته این جین کلا همیشه توی 3 نفر اول هست یعنی کلا استایل جین برای Hardcore ها راحت تر و بهتره )
فقط خوراکش همین ادی بود. اون دایناسوره هم میتونست خوب بزنتش. دلیلش هم این بود که دکتره نمیتونست دایناسوره رو بزنه.:biggrin1:خب اگه اینطوریه منم از اول بازی تا اخرش فقط فن خرک رو میزنم البته فن نیست ساده ترین حرکت ادیه ولی مطمئننا طرف نمیتونه جم بخوره !خوب من نوب نیستم ولی خوشم میاد حرس یارو رو در بیارمنیما وقت کردی بیا یه دست هاورانگ با ادی بزنیم بهت بگم فقط بلدم جفتک بندازم یا نه
Combo List ـی که هاورانگ داره یکی از طولانی ترین لیستاس که اگه کسی بلد باشه نمیزاره اون یکی جم بخوره :biggrin1:
سام من هاورانگ رو میبینم یاد ضربدر ضربدر ضربدر ... میفتم.:biggrin1: ولی خیلی دوست دارم جلوم بیفته. مخصوصا وقتی کینگ برمیدارم.:shrewd:
من با تمام کاراکترهایی که بدل میزنن خوب بازی میکنم. مثل Nina,Jin,Paul,king,...
از بین غیر بدلیها هم اول برایانبعد ,Ling Xiaou,Lei Wulong,Feng Wei و Marshal Law.:biggrin1:
ولی آدم با هاورانگ که بازی میکنه احساس تسلط نمیکنه.:biggrin1: مثلا با کینگ وقتی طرفو میگیری احساس میکنی گیم پد حریف مقابلته.:biggrin1: مثل موم تو دستته.:biggrin1:
اون دکتره خیلی رو اعصاب بود.فقط خوراکش همین ادی بود. اون دایناسوره هم میتونست خوب بزنتش. دلیلش هم این بود که دکتره نمیتونست دایناسوره رو بزنه.:biggrin1:
خب اگه اینطوریه منم از اول بازی تا اخرش فقط فن خرک رو میزنم البته فن نیست ساده ترین حرکت ادیه ولی مطمئننا طرف نمیتونه جم بخوره !
البته وقتی من خیلی خسته میشدم از بازی کردن با ادی ، میرفتم سراغ تنه درخته بود چیه اسمش ؟:biggrin1: کلا چیز متنوعی بود :biggrin1: