mrh3ds
کاربر سایت
اگه میشد که دیگه اسمش هک نبود !!!
اگه دستگاه رو update کنم چی؟میشه دوباره هکش کرد؟و اگر update کنم بازی هایی رو که کپی کردم پاک میشن؟:d
اگه میشد که دیگه اسمش هک نبود !!!
اگه دستگاه رو آپدیت کنی هکت از کار میوفته و دیگه آپدیت نمیشه !!!اگه دستگاه رو update کنم چی؟میشه دوباره هکش کرد؟و اگر update کنم بازی هایی رو که کپی کردم پاک میشن؟:d
خواهشاً لینک دانلود آپدیت 3.50 واسه ریجن دو رو مرحمت کنید.
System Settings===>System Informationاز کجا میتونم بفهم فریمور دستگاهم چنده؟
جدیدترین فریموری که اومده چنده؟
ممنون
سلام تو system information نوشته چقدر حافظه دارین و فیرم ویر دستگاه هم نوشتهاز کجا میتونم بفهم فریمور دستگاهم چنده؟
جدیدترین فریموری که اومده چنده؟
ممنون
http://djp01.ps3.update.playstation...0215e26d1dadeb950471a9c3397a140a/PS3UPDAT.PUPآقا لینک 3.5 رو برای ژاپن می دید؟
ممنون
دستگات ریجنش چیه؟ در ضمن قبل از اینکه فیرم ویر 3.50 رو بریزی چه فیرم ویری روش بود؟دوستان من این فریمورو ریختم ولی بازم 3.15برام مینویسه.ایا باید همه فریمورهارو دونه دونه بریزم؟اگه اره؟محبت کنید لینکشو بدید.ممنون
ریجن 2.بزار کامل توضیح بدم.فریمور دستگام 3.15 هستش.بعدش این 3.50 رو دانلود کردم-نصب هم کرد-ولی وقتی تو system information میرم-بازم نوشته-3.15.!!!!!!!!!حالا سوال من این که تمام آپدیت هایی که از 3.15 به بعد اومده رو باید نصب کنم؟یعنی مثلا نمیشه یه دفعه از 3.15 پرشی رفت 3.50؟:dدستگات ریجنش چیه؟ در ضمن قبل از اینکه فیرم ویر 3.50 رو بریزی چه فیرم ویری روش بود؟
والا این که باید فیرم ویر هارو یکی یکی نصب کرد که فکر نکنم اینجوری باشه .. منم که خریدم 3.30 اینا بود 3.50 از سایت خود سونی و هم ریجن دستگاه خودم دانلود کردم زدم نصب کرد عجیبه که میگی نصب شده ولی بازم 3.15 نشون میده . باید اساتید بیان نظر بدن ... راستی اون فیرم ویری که گرفتی از سایت Uk.sony گرفتی که؟ باید هم ریجن دستگات فیرم ویر بگیری فکر کنم .ریجن 2.بزار کامل توضیح بدم.فریمور دستگام 3.15 هستش.بعدش این 3.50 رو دانلود کردم-نصب هم کرد-ولی وقتی تو system information میرم-بازم نوشته-3.15.!!!!!!!!!حالا سوال من این که تمام آپدیت هایی که از 3.15 به بعد اومده رو باید نصب کنم؟یعنی مثلا نمیشه یه دفعه از 3.15 پرشی رفت 3.50؟:d
ببين من يه پيشنهاد دارم البته بايد تست كني ببيني جواب ميده/؟؟این اساتید کجا بیدن؟:dبیاین کمک کنین دیگه