System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

از کجا میتونم بفهم فریمور دستگاهم چنده؟
جدیدترین فریموری که اومده چنده؟
ممنون
سلام تو system information نوشته چقدر حافظه دارین و فیرم ویر دستگاه هم نوشته
سایت رسمیه سونی http://uk.playstation.com/ps3/ صفحه اول اخرین فیرم ویر رو مینویسه

دوستان من این فریمورو ریختم ولی بازم 3.15برام مینویسه.ایا باید همه فریمورهارو دونه دونه بریزم؟اگه اره؟محبت کنید لینکشو بدید.ممنون

دوستان من این فریمورو ریختم ولی بازم 3.15برام مینویسه.ایا باید همه فریمورهارو دونه دونه بریزم؟اگه اره؟محبت کنید لینکشو بدید.ممنون
دستگات ریجنش چیه؟ در ضمن قبل از اینکه فیرم ویر 3.50 رو بریزی چه فیرم ویری روش بود؟

دستگات ریجنش چیه؟ در ضمن قبل از اینکه فیرم ویر 3.50 رو بریزی چه فیرم ویری روش بود؟
ریجن 2.بزار کامل توضیح بدم.فریمور دستگام 3.15 هستش.بعدش این 3.50 رو دانلود کردم-نصب هم کرد-ولی وقتی تو system information میرم-بازم نوشته-3.15.!!!!!!!!!حالا سوال من این که تمام آپدیت هایی که از 3.15 به بعد اومده رو باید نصب کنم؟یعنی مثلا نمیشه یه دفعه از 3.15 پرشی رفت 3.50؟:d

ریجن 2.بزار کامل توضیح بدم.فریمور دستگام 3.15 هستش.بعدش این 3.50 رو دانلود کردم-نصب هم کرد-ولی وقتی تو system information میرم-بازم نوشته-3.15.!!!!!!!!!حالا سوال من این که تمام آپدیت هایی که از 3.15 به بعد اومده رو باید نصب کنم؟یعنی مثلا نمیشه یه دفعه از 3.15 پرشی رفت 3.50؟:d
والا این که باید فیرم ویر هارو یکی یکی نصب کرد که فکر نکنم اینجوری باشه .. منم که خریدم 3.30 اینا بود 3.50 از سایت خود سونی و هم ریجن دستگاه خودم دانلود کردم زدم نصب کرد عجیبه که میگی نصب شده ولی بازم 3.15 نشون میده . باید اساتید بیان نظر بدن ... راستی اون فیرم ویری که گرفتی از سایت Uk.sony گرفتی که؟ باید هم ریجن دستگات فیرم ویر بگیری فکر کنم .

این اساتید کجا بیدن؟:dبیاین کمک کنین دیگه
ببين من يه پيشنهاد دارم البته بايد تست كني ببيني جواب ميده/؟؟
چون يه مشكل شبيه اين پيش اومده بود اين كارو كرديم حل شد
شما حالا فريم ور 3.41 رو نصب كنيد و بعدش 3.50 رو نصب
اين اتفاق برا يكي از دوستام افتاد و من خودم اين كارو كردم وجواب داد
البته همه فريم ور هارو متناسب با ريجيون دستگاهت دانلود و بعد نصب كن
اينشالله كه مشكل حل شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or