System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

ببين من يه پيشنهاد دارم البته بايد تست كني ببيني جواب ميده/؟؟
چون يه مشكل شبيه اين پيش اومده بود اين كارو كرديم حل شد
شما حالا فريم ور 3.41 رو نصب كنيد و بعدش 3.50 رو نصب
اين اتفاق برا يكي از دوستام افتاد و من خودم اين كارو كردم وجواب داد
البته همه فريم ور هارو متناسب با ريجيون دستگاهت دانلود و بعد نصب كن
اينشالله كه مشكل حل شه
ربطي به ريجن دستگاه نداره.هر فريم ويري رو ميشه ريحت.دستگاه من پاله ولي من چند بار فريم وير UC ريختم هيچ مشكلي پيش نيومده.مثل ساعت هم كار ميكنه

از کدوم طریق بهتره .......من با روش wirelessمن زدم اتو مات scanکرد .....ولی 1ساعت وایسادم آپدیت کنه فقط4%آپدیت کرده بود.....لینکشو نداری دانلود کنم؟؟؟

از کدوم طریق بهتره .......من با روش wirelessمن زدم اتو مات scanکرد .....ولی 1ساعت وایسادم آپدیت کنه فقط4%آپدیت کرده بود.....لینکشو نداری دانلود کنم؟؟؟
اگر از خوده کنسول ابدیت کنی خیلی بهتره ولی خوب شما میگی خیلی طول میکشه احتمال میره که سرعت اینترنت کم باشه
بیا اینم لینک دانلود
US
EU
JP

دوستان راهی هست که بدون update بتونیم وصل بشیم psn? میخوام mw2 مولتی بزن.اما فریمورم اون قدیمیست نگهش داشتم تا دانگل بخرم.
با آپدیت ـــه 3.50 Spoofing میتونی روی 3.41 بازی کنی ولی خب احتمال Ban شدن از PSN بشدت بالاســـــت...

بچه ها کسی میدونه آپدیت بعدی کی میاد >!؟

خبری نیست ... امیدوارم زودتر اگر چیزی هم میاد این ارور : 80710723 بر طرف بشه گرچه همیشه سونی هر Firmware که داده بدتر شده تا بهتر ... متاسفانه از سیستم آپدیت سونی اصلا راضی نیستم !

سلام دوستان عزیز فریمور 3.55 همین الان ساعت 7:15 صببح در psn قرار گرفت من دارم اپدیت میکنم تموم که شد تغیرات رو در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنم :">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or