System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

اگه آپدیت کنی کپیش که میپره هیچ بـَن هم میشی
اگه یه مدت کپی کار کنیم بعد بخوایم به خاطر PSN بزنیم تو خط اوریج چی؟ من تو تاپیک کپی خور خوندم با ریکاوری و فرمت هارد میشه... حالا میشه؟
چون اگه ریکاوری کنیم PS به حالت اول برمیگرده چجوری میخواد بن کنه؟؟!:d

دوستان من Update زو دانلود کردم با PC برا دوستم هر کاری میکنم نمیتونم نصبش کنم .
وقتی Flash رو میزنی میخوای Update کنی میگه Updateی وجود نداره .

سلام من ps3 رو با فیریمور 3.41 ابدیت کردم اما بجای اینکه 100 درصد پر بشه 30 درصد پر شد و ابدیت شد میخواستم ببینم برای بقیه هم اینجوریه؟ تو قسمت information زده 3.41

سلام من ps3 رو با فیریمور 3.41 ابدیت کردم اما بجای اینکه 100 درصد پر بشه 30 درصد پر شد و ابدیت شد میخواستم ببینم برای بقیه هم اینجوریه؟ تو قسمت information زده 3.41
مشکلی نیست همیشه اولاش طول میکشه ولی آخرش یه دفه میره !!!

سلام.من از طریق کامپیوتر sign up کردم.حالا راهی نیست که از طریق ps3 بتونم sign in کنم؟:((
اگه شما PS3ـت رو هک کرده باشی به محض اینکه Sign in کنی بن میشی و دسترسیت به PSN برای همیشه قطع میشه ، اگه PS3ـت رو هک نکرده باشی ، در قسمت Network روی گزینه ی Sign in کلیک میکنی اگه آیدی داشته باشی روی گزینه ی دومی که نوشته Join an exiting ID فکر میکنیم (:دی) همین بود ، کلیک میکنی و Username , Passwordـت رو وارد میکنی و وصل میشی !

اگه شما PS3ـت رو هک کرده باشی به محض اینکه Sign in کنی بن میشی و دسترسیت به PSN برای همیشه قطع میشه ، اگه PS3ـت رو هک نکرده باشی ، در قسمت Network روی گزینه ی Sign in کلیک میکنی اگه آیدی داشته باشی روی گزینه ی دومی که نوشته Join an exiting ID فکر میکنیم (:دی) همین بود ، کلیک میکنی و Username , Passwordـت رو وارد میکنی و وصل میشی !

میشه از حالت هک بیارمش بیرون بعد دوباره هکش کنم؟(اگه میشه بگید چجوری:d)بعد من با کامپیوتر sign up کردم وتوی ps3 نمینویسه sign in:-/:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or