System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

بعد از 3.50 ... مشکل دارم ... :d
اینترنت میاد و میره ... مشکل از اینترنت یا مودم نیست ... چون مستقیم هم به laptop وصل کردم ...

درضمن Update خود ... رجین دستگاه رو گرفتم ... PAL/UK

عجب داستانی شده ها ... حالا این اپدیت 1.02 بازی PES 2011 بشه ...

کسی مثل بنده مشکل داره ؟

بعد از 3.50 ... مشکل دارم ... :d
اینترنت میاد و میره ... مشکل از اینترنت یا مودم نیست ... چون مستقیم هم به laptop وصل کردم ...

درضمن Update خود ... رجین دستگاه رو گرفتم ... PAL/UK

عجب داستانی شده ها ... حالا این اپدیت 1.02 بازی PES 2011 بشه ...

کسی مثل بنده مشکل داره ؟
مطمئنی از خود کنسوله؟ معمولن این مشکلات یا از خودن اینترنت و مودم هست و یا تنظیمات و کابل Lan
1775465293wan.gif

مطمئنی از خود کنسوله؟ معمولن این مشکلات یا از خودن اینترنت و مودم هست و یا تنظیمات و کابل Lan
1775465293wan.gif

مشکل رو تونستم برطرف کنم ...

گویا بعد از به روز رسانی باید ۱ بار دیگه USER/PW اکانت PSN رو وارد میکردم ...
دلیلش نمیدونم چرا لازم بود قبلا نمیخواست ...

شاید HASH های که بود تغییر پیدا کرده بود یا ... در هر حال ...

کاری که کردم :
1 ) پسورد اکانت PSN م رو تغییر دادم.
۲ ) دوباره لاگین کردم ...

درست شد ..

حتی ۱ بار کنسول رو خاموش کردم ... دوباره لاگین کردم ... OK بود ...

از کجا این روش رو یاد گرفتم ... Source : PlayStation Forum

یک بنده خدای اونجا این مشکل رو داشت .. سوال کردم ... اون هم خدا عمرش بده ... بهم گفت چیکار کرد درست شد...

امیدوارم دوستان اگه این مشکل رو مثل من دارن چک کنن ...

سلام من یه هارد نو انداختم رو PS3 تا الان سالم بود ولی هارد رو فرمت کردم دوباره و دوباره اندختم رو PS3 الان میگه 3.41 یا بیشتر بریز روش.3.41 رو زدم رو فلش آپدیتش میکنه تا 100 میره ریستارت میشه دوباره آپدیت میخواد.روی هارد قبلیش هم امتحان کردم بازم همینجوره
لطفا کمک کنید بگید چیکار کنم یه آپدیت دیگه هم گرفتمن بازم فرقی نکرد؟

سلام این کاری رو که میگم بکن
همون اپدیتی که داشتی روی هارد قبلیت بنداز روش حتما باید همون ریجن باشه اگه 3.41 پال بوده باید 3.41 پال رو دوباره بریزی روی این هارد جدید ;) بعدش به هر اپدیتی که دوست داشتی اپدیت کن

ببخشید یه سوال داشتم.وقتی می خوام تو پلی استیشن sign up کنم میگه باید دستگاهت به نسخه ی 3.50 اپدیت شه در ضمن پلی استیشنم هم کپی خور شده می خو استم بپرسم کپیش می پره؟درضمن بازی tekken 6 رو چجوری انلاین بازی کنم؟

ببخشید یه سوال داشتم.وقتی می خوام تو پلی استیشن sign up کنم میگه باید دستگاهت به نسخه ی 3.50 اپدیت شه در ضمن پلی استیشنم هم کپی خور شده می خو استم بپرسم کپیش می پره؟درضمن بازی tekken 6 رو چجوری انلاین بازی کنم؟
اگه آپدیت کنی کپیش که میپره هیچ بـَن هم میشی ! چون دستگاهت رو کپی خور کردی !!!
بازی TEKKET6 هم مثل بقیه بازیا یه پچ داره وقتی پچ رو دانلود میکنی میتونی باهاش آنلاین بازی کنی !

از دوستان ممنون بالاخره درستش کردم.

اگر امکان داره میشه توضیح بدید ، چطور مشکل رو حل کردید؟
آخه سوالی که دارم اینه که اگز هارد پلی استیشن رو تعویض کنیم اونوقت به هر ورژنی که بخوایم میشه تغییرش داد، یا خیر؟
با تشکر

اگر امکان داره میشه توضیح بدید ، چطور مشکل رو حل کردید؟
آخه سوالی که دارم اینه که اگز هارد پلی استیشن رو تعویض کنیم اونوقت به هر ورژنی که بخوایم میشه تغییرش داد، یا خیر؟
با تشکر

سلام نمیشه وقتی هارد رو عوض کردی به فریمور پایین تر تغییرش بدی ولی میشه به فریموربالاتر تغییرش بدی.

اگه آپدیت کنی کپیش که میپره هیچ بـَن هم میشی

منظورت از این کلمه چیه؟:-/بعد من چجوری sign up کنم؟میشه پچ tekken 6 رو هم قرار بدید??

آخرین ویرایش:
اگه آپدیت کنی کپیش که میپره هیچ بـَن هم میشی

منظورت از این کلمه چیه؟:-/بعد من چجوری sign up کنم؟میشه پچ tekken 6 رو هم قرار بدید??

نبود:-":-":-"
ببین دوسته عزیز اگر دستگاهته ابدیت کنی دیگه نمی توانی از دستگاه به عنوانه کپی ازش استفاده کنی چون ابدیت کردی حالا متوجه شدی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or