System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

سلام دوستان عزیز فریمور 3.55 همین الان ساعت 7:15 صببح در psn قرار گرفت من دارم اپدیت میکنم تموم که شد تغیرات رو در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنم :">

هیچ تغییری صورت نگرفته! این آپدیت تنها برای کسانی بود که jailbreak کرده بودن.

سلام دوستان عزیز فریمور 3.55 همین الان ساعت 7:15 صببح در psn قرار گرفت من دارم اپدیت میکنم تموم که شد تغیرات رو در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنم :">

هیچ تغییری صورت نگرفته! این آپدیت تنها برای کسانی بود که jailbreak کرده بودن.
ای بابا،
سونی هم شورش رو دراورده!!
حالا چند مگ هست؟

این لیست تغییرات هست و از اونجایی که ما 3D نداریم و پول سینمای خانگی DTS-HD و True Dolby نداریم برامون فرقی نمیکنه
الان دارم دنبال آپدیت نسخه J میگردم

این آپدیت کلی هست ( ۱۷۰ مگ )
US
EU
JP
این به صورت پچ هست برای قبلی که حجمش کمتره و باید سره ۳.۵۰ نصب بشه ( ۶۰ مگ )
US
EU
JP
آقا ميشه يه توضيحي در مورد ايني كه ميگي پچ هستش بدي ؟؟؟چون ممكنه كامل نباشه و دردسر درست كنه و مشكل ساز شه

آقا ميشه يه توضيحي در مورد ايني كه ميگي پچ هستش بدي ؟؟؟چون ممكنه كامل نباشه و دردسر درست كنه و مشكل ساز شه
از اونجایی که تغییر اساسی نکرده برای سهولت دیگه نمیاد همه چیزو از اول نصب کنه و فقط چیزایی که تغییر کرده رو میذاره
موقع آپدیت از خود دستگاه هم از این استفاده میکنه اگه FW ۳.۵۰ داشته باشی
من خودم موقع آپدیت از ۳.۴۰ به ۳.۴۱ و از ۳.۴۱ به ۳.۴۲ از همین استفاده کردم ( یکیش رو با کامپیوتر گرفتم و اون یکیش رو از طریق خود دستگاه )

از اونجایی که تغییر اساسی نکرده برای سهولت دیگه نمیاد همه چیزو از اول نصب کنه و فقط چیزایی که تغییر کرده رو میذاره
موقع آپدیت از خود دستگاه هم از این استفاده میکنه اگه FW ۳.۵۰ داشته باشی
من خودم موقع آپدیت از ۳.۴۰ به ۳.۴۱ و از ۳.۴۱ به ۳.۴۲ از همین استفاده کردم ( یکیش رو با کامپیوتر گرفتم و اون یکیش رو از طریق خود دستگاه )
خوب حداقل طريقه رختن اين فايلهاي پچ رو بگو چون من ظهر اين فايل پچو دانلود كردم و داخل فلشم كه فرمتش هم فت بود يه پوشه به اسم PS3 ساخم و بعد داخل او پوشه UPDATE رو گزاشتم و بعد كه زدم به دستگاه چيزي پيدا نكرد
اينو بگم كه بار اولم نيست دارم آپديت ميكنم ولي هميشه آپديت كاملو دانلود و راحت نصب ميكنم
از 3.15 تا 3.50 راحت و آسونه همرو نصب كردم 3.15 و 3.40 و 3.41 و 3.42 و 3.50
يه سوال ديگه من رفتم تو سايتwww.PS3.com ولي اونجا آخرين آپديتي كه گذاشته بود 3.50 بود و خبري از 3.55 جايي نديدم شما ميشه آدرس منبع يا صفحيه مورد نظرو بديد؟؟
ممنون

Another joke ... هیچ چیزی اضافه نمیشه ... بعد از نصب هم چندتا ایراد اساسی داری :) ...

من ۳/۴ روز دیگه میگیرم که مطمئن بشم ایرادی نداره این Firmware ... !

از تنها چیزی که تو کل سونی متنفر هستم ... Firmware هاش هست..

خوب حداقل طريقه رختن اين فايلهاي پچ رو بگو چون من ظهر اين فايل پچو دانلود كردم و داخل فلشم كه فرمتش هم فت بود يه پوشه به اسم PS3 ساخم و بعد داخل او پوشه UPDATE رو گزاشتم و بعد كه زدم به دستگاه چيزي پيدا نكرد
اينو بگم كه بار اولم نيست دارم آپديت ميكنم ولي هميشه آپديت كاملو دانلود و راحت نصب ميكنم
از 3.15 تا 3.50 راحت و آسونه همرو نصب كردم 3.15 و 3.40 و 3.41 و 3.42 و 3.50
يه سوال ديگه من رفتم تو سايتwww.PS3.com ولي اونجا آخرين آپديتي كه گذاشته بود 3.50 بود و خبري از 3.55 جايي نديدم شما ميشه آدرس منبع يا صفحيه مورد نظرو بديد؟؟
ممنون
PS3 System Software Update (v3.55)

فرقی نداره همون کارهای قبلی که برای آپدیت انجام میدی
من هنوز امتحان نکردم چون فلش ۴ گیگ به پایین دم دستم نیست!!
کلن همونه دیگه PS3>UPDATE بعد فایل رو میزی توش و توی قسمت SYSTEM>UPDATE میری

خوب انگاری اولین ایرادی که پیدا شده ... برای سرویس Netflix هست ... comment ها رو میخوندم چند نفر میگفتن که ایراد دارن ...

گرچه ما تو ایران هستیم و این سرویس استفاده نمیکنیم ولی ایراد هست دیگه !!!

یک مساله دیگه ... چند نفر دیگه هم گفتن که توی Black Ops هم ایراد دارن ... یکی میگفت که از بازی میوفته بیرون، یکی دیگه میگفت دعوت میکنه دوستش رو ولی ون طرف نمیتونه Join بشه ...

در هر حال ... کلا آپدیت نمیکنیم :d

PS3>UPDATE بعد Setting>System Update>Update Via Storage Media
الان PS3 روشن کردم و منوش رو دقیق نگاه کردم
یا اگه قبل از اینکه روشن بشه فلش رو وصل کنیم خودش پیام میده که به روزرسانی شناسایی شده و میخوای آپدیت کنی!

این کل تغییرات جدیده

The PlayStation®3 system software version 3.55 (with 3.50) update includes the following:

Blu-ray 3D™ disc playback

icon_blue-ray.gif

The PS3™ system can now play 3D content on Blu-ray 3D™ discs.

• An HD 3D display, active 3D glasses, and a high-speed HDMI cable (each sold separately) are required for 3D features. Visit www.us.playstation.com/support/3D for details.

Limitations on Blu-ray 3D™ disc playback

• The 3D display of some elements such as menus and subtitles may be different on the PS3™ system than on other 3D playback devices.
  • Depending on the content, some BD-J (Blu-ray Disc™ Java*) features such as BONUSVIEW™ and BD-Live™ may not play in 3D or may not function properly on the PS3™ system.
  • When Dolby TrueHD is selected as the audio format, audio will be output in Dolby Digital during playback of Blu-ray 3D™ content.
  • When DTS-HD is selected as the audio format, audio will be output in DTS during playback of Blu-ray 3D™ content.

*Blu-ray Disc Java provides enhanced bonus content, including network access, picture-in-picture (PIP) functionality and expanded local storage.

Other new or revised features in version 3.55 (with 3.50)

icn_friends.gif
Friends

• You can now submit "grief reports" if you receive unwelcome or harassing messages. To submit a grief report, select the message under [Friends], press the
    ps_tri_icn.gif
    button, and then select [Grief Report].
psn_icon24.gif
PlayStation®Network

• You can now access public information on Facebook from Facebook-supported games.

[Allow Access from Games] has been added under
psn_icon24.gif
(PlayStation®Network)
>
icon_account.gif
(Account Management) >
icon_facebook.gif
(Facebook).
Off
Do not allow access to public information on Facebook from Facebook-supported games.
On
Allow access to public information on Facebook from Facebook-supported games.
Other

• New for 3.55: A security patch has been added.

خوب انگاری اولین ایرادی که پیدا شده ... برای سرویس Netflix هست ... comment ها رو میخوندم چند نفر میگفتن که ایراد دارن ...

گرچه ما تو ایران هستیم و این سرویس استفاده نمیکنیم ولی ایراد هست دیگه !!!

یک مساله دیگه ... چند نفر دیگه هم گفتن که توی Black Ops هم ایراد دارن ... یکی میگفت که از بازی میوفته بیرون، یکی دیگه میگفت دعوت میکنه دوستش رو ولی ون طرف نمیتونه Join بشه ...

در هر حال ... کلا آپدیت نمیکنیم :d
يعني چي آپديت نكنيم؟؟؟

دوستان این چه حرفیه من الان دیروز ابدیت کردم و از دیروز تا الان هیچ گونه ای مشکلی برام پیش نیامد تازه امروز صبح هم بازی کردم بدونه هیچ گونه مشکلی باز هم میگم به عیره از من چند نفری هم ابدیت کردنه و انها هم دارند حاشو میبرند
شماها هم اگر خواستید ابدیت کنید b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or