System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

سلام
من کنسولم ریجن دو هست و دیشب از طریق اینترنت خود کنسول آپدیت کردم.حالا که بازی uncharted 2 رو که ریجنش 3 هست رو توی دستگاه می گذارم آپدیت می خواد.می تونم با همون بازی آپدیت کنم یا حتما باید آپدیت ریجن خودش رو نصب کنم؟

یه اپدیت داریم که مربوط به سیستم کنسول میشه که وقتی با خود کنسول گرفتی پس آخرین ورژ« رو گرفتی
یه اپدیت هم داریم که مروبوط به بازی هست و باسه بهینه سازی بازی هست.
که اگر میخواهید بازی رو انلاین بازی کنید حتما باید بگیرید. در صورتی که فقط میخوای سینگل رو بازی کنی نگیری مشکلی پیش نمیاد اما نمیزاره در زمانی که تو بازی هستی در psn لوگ این کنی. این اپدیت هم که مربوط به بازی هست و ریجنش 3 هست مشکلی نیست.

موفق باشی

سلام
من کنسولم ریجن دو هست و دیشب از طریق اینترنت خود کنسول آپدیت کردم.حالا که بازی uncharted 2 رو که ریجنش 3 هست رو توی دستگاه می گذارم آپدیت می خواد.می تونم با همون بازی آپدیت کنم یا حتما باید آپدیت ریجن خودش رو نصب کنم؟
خوب اگر کنسول ُ آپدیت کردید پس این دیگه چیه ؟ با همین آپدیت کنید، مشکلی پیش نمیاد.

سلام

مبارک باشه دوست من .

اون آپدیت اول که با خود کنسول انجام دادی برای آپدیت خود کنسول بود و این آپدیت که وقتی بازی U2 رو گزاشتی تو دستگاه آپدیت بازی و آپدیت کنسول ربطی به هم ندارن.

آپدیت های بازی مهم نیست در PS3 بازی مهم نیست چه ریجن داشته باشه و آپدیتش مهم فقط آپدیت خود کنسول هستش که مهم هستش .

شما فقط موقع آپدیت کنسول که با خود کنسول انجام میدین خودش درست آپدیت میکنه اما وقتی میخوای آپدیت رو از روی اینترنت بگیری و روی فلش بریزی باید دقت کنی ریجن 2 که کنسول شمال هم همون مدل هستش رو بگیری.;) اگه سایت دقیقش رو میخوای از این لینک استفاده کن برای آینده . لینک

گوشه راست تصویر زده ورژن جدید ترین رو که شما قبلا آپدیتش کردین و در آینده تغییر میکنه .

خوب اگر کنسول ُ آپدیت کردید پس این دیگه چیه ؟ با همین آپدیت کنید، مشکلی پیش نمیاد.

آرش منظورش این بود که بازیش ریجن 3 هستش مشکلی داره یا نه که میخواد تو دستگاه ریجن 2 آپدیتش کنه که جواب خیر هستش و مشکلی نیست .

آخرین ویرایش:
یه اپدیت داریم که مربوط به سیستم کنسول میشه که وقتی با خود کنسول گرفتی پس آخرین ورژ« رو گرفتی
که اگر میخواهید بازی رو انلاین بازی کنید حتما باید بگیرید. در صورتی که فقط میخوای سینگل رو بازی کنی نگیری مشکلی پیش نمیاد اما نمیزاره در زمانی که تو بازی هستی در psn لوگ این کنی. این اپدیت هم که مربوط به بازی هست و ریجنش 3 هست مشکلی نیست.

موفق باشی

میدونم عزیزم ! ایشون گفتن مشکلی پیش نمیاد منم گفتم خیر، با همون آپیدت کن که البته منظورش همین آپدیت های نرم افزاری بازی ِ که گریبان همرو گرفته از بس زیاد ِ !

سلام به همگی
دوستان من امروز نتونستم برم psn store ! شما مشکلی ندارید ؟
من 3 تا اکانت دارم یکی امریکا ،یکی انگلستان و یکی عربستان
با هر کدوم که خواستم برم psn store میگه که
this servis is not available in your country / region !
داستان چیه ؟ تحریممون کردن ؟

سلام به همگی
دوستان من امروز نتونستم برم psn store ! شما مشکلی ندارید ؟
من 3 تا اکانت دارم یکی امریکا ،یکی انگلستان و یکی عربستان
با هر کدوم که خواستم برم psn store میگه که
this servis is not available in your country / region !
داستان چیه ؟ تحریممون کردن ؟
بخش اخبار رو یه نیگا بنداز!!!
امروز pss در درسترس نیست

موفق باشی

همونی که حسین گفت! حتمن برو دوباره آپدیت ریجن خودت رو بگیر و نصب کن تا مشکلی حادی برای PS3 پیش نیومده ( البته شانسیه، ممکنه حتی اتفاقی هم نیوفته ولی بهتره ریجن خودش نصب کنی )
مطمئنید؟ تا حالا واسه کسی مشکلی از این لحاظ پیش اومده؟
اگه میشه لینک دانلود 3.41 ریجن 3 رو بزارید

آخرین ویرایش:
دوستان خبر ندارید آپدیت جدید کی میاد ؟ و آیا این آپدیت قابلیت پخش فیلم 3 بعدی رو داره ؟!
نه هنوز خبری از ابدیت نشده
فکر کنم سونی داره سخت تلاش میکنه اونم خیلی سخت :d
چرا همین الانم اگر یک فیلم سه بغدی بیاد اون بخش میکنه و پلی3 اون را ساپورت میکنه
ولی چون هنوز روی بعضی از قیلم ها براشون سه بعدی نگذاشتنه برای همینه که ما نمی توانیم ببینیم مگر انکه فیلمش جدید باشه و روی جلدش هم نوشته باشه 3d اونوقت میشه

خوب دوستان آپدیت جدید همین الان که PSN رو چک کردم اومده و می تونید از طریق خود PS اون رو دانلود کنید. لینک های دانلودش تو سایت های رسمی سونی هنوز قرار نگرفته و در اولین فرصت براتون قرارش میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or