System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

من بازی رو دارم پال ولی دستگاه من ریجن 3 برای همین نمیتونم اپدیت کنم به 15/3 تورو خدا اگه داری بفرست مدیونت میشم هزینش هم هر چقدر باشه میدم 09113269592

دوسته عزیز مهم نیست ریجنه بازی با دستگاه فرق داشته باشه یا نه
آپدیت کن با همون بازی هیچی نمیشه
دستگاه منم J هست و تا الان چندین بار ، با بازیهای ریجنهای مختلف آپدیت کردم و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده ، خیالت راحت باشه و آپدیت کن

سلام

دستگاه منم J هست و تا الان چندین بار ، با بازیهای ریجنهای مختلف آپدیت کردم و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده ، خیالت راحت باشه و آپدیت کن

اقا دمت گرم اپدیت کردم از راهنماییت ممنون همون طور که گفتی درست شد مرسی

سلام من تازه دستگاه خریدم؛
رجیون 2 پال؛
ورژنش 3.15 هست,خیلی که قدیمی نیست؟
میخوام ببرم 3.41,
این فیرمویر ها اکثرا برای NTSC بود ما که پال داریم چکار کنیم؟
یکی از دوستان لینک 3.41 رو برای پال بده ممنونش میشم.

سلام من تازه دستگاه خریدم؛
رجیون 2 پال؛
ورژنش 3.15 هست,خیلی که قدیمی نیست؟
میخوام ببرم 3.41,
این فیرمویر ها اکثرا برای NTSC بود ما که پال داریم چکار کنیم؟
یکی از دوستان لینک 3.41 رو برای پال بده ممنونش میشم.

بفرما

http://duk01.ps3.update.playstation...00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3UPDAT.PUP

اقا دمت گرم اپدیت کردم از راهنماییت ممنون همون طور که گفتی درست شد مرسی

چون قفل نداره, آپدیت تمام ریجن ها رو همراه بازی میذارن!

سلام

دو تا سوال از اساتید داشتم .1. من آپدیت 3.41 رو از سایت uk گرفتم البته با چندین بار resume کردن الان از این بخام استفا ده بکنم مشکلی پیش نمیاد ؟البته با 'dial-up گرفتم و کنسول رجیون 2 هست .

2.و الان بازی مافیا 2 با کین اند لانچ 2 فرم ویر 3.41 رو دارن که با خرید یکی از اونها بتونم آپدیت کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام

دو تا سوال از اساتید داشتم .1. من آپدیت 3.41 رو از سایت uk گرفتم البته با چندین بار resume کردن الان از این بخام استفا ده بکنم مشکلی پیش نمیاد ؟البته با 'dial-up گرفتم و کنسول رجیون 2 هست .

2.و الان بازی مافیا 2 با کین اند لانچ 2 فرم ویر 3.41 رو دارن که با خرید یکی از اونها بتونم آپدیت کنم؟
نه اگر خیلی resume داشته بهتر این کار را نکنی و با بازی ابدیت کنی
ببین کدام جدیتره:dبا اونی که جدیدتر ابدیت کن

ببخشید مطمئنید آپدیت های ریجن های مختلف فرق داره؟
من دستگاهم ریجن 3 هست و آپدیت 3.41 رو از سایت اروپای سونی دانلود کردمو ریختم هیچ مشکلی هم پیش نیمد

با سلام خدمت دوستان
من PS3 slim ریجن2 دارم یک آپدیت 3.41 از سایت زیر گرفتم ولی نمیدونم مال کدوم ریجن هست .
میتونم از این آپدیت استفاده کنم؟
http://downloads.exophase.com/685/ps3-firmware-341
دوست عزیز لینکه دانلودش بزارید تا بهتان بگم چه ریجنی دانلود کردید

من دستگاهم ریجن 3 هست و آپدیت 3.41 رو از سایت اروپای سونی دانلود کردمو ریختم هیچ مشکلی هم پیش نیمد
اره مشکل پیش میاد حتی توی دفترچه اش نوشته که ابدیت ریجن خودش را دانلود کنی
تازه اگر مشکلی نداشت اصلا ریجن مهم نبود و هر کی دانلود میکرد میرفت

همونی که حسین گفت! حتمن برو دوباره آپدیت ریجن خودت رو بگیر و نصب کن تا مشکلی حادی برای PS3 پیش نیومده ( البته شانسیه، ممکنه حتی اتفاقی هم نیوفته ولی بهتره ریجن خودش نصب کنی )

سلام
من کنسولم ریجن دو هست و دیشب از طریق اینترنت خود کنسول آپدیت کردم.حالا که بازی uncharted 2 رو که ریجنش 3 هست رو توی دستگاه می گذارم آپدیت می خواد.می تونم با همون بازی آپدیت کنم یا حتما باید آپدیت ریجن خودش رو نصب کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or