Holy Diver کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,546 نوشته شده توسط Download off: 3.42 System Update ASIA Download لیست در حال آپدیت.... بیشتر... این الان ریجن 3 هست؟اگه نیست یکی ریجن 3 بزاره بی زحمت
نوشته شده توسط Download off: 3.42 System Update ASIA Download لیست در حال آپدیت.... بیشتر... این الان ریجن 3 هست؟اگه نیست یکی ریجن 3 بزاره بی زحمت
Download off کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,547 نوشته شده توسط DarkErfan: این الان ریجن 3 هست؟اگه نیست یکی ریجن 3 بزاره بی زحمت بیشتر... دوست عزیز رجین 3 هستش. رجین 2 هم لینک و گذاشتم
نوشته شده توسط DarkErfan: این الان ریجن 3 هست؟اگه نیست یکی ریجن 3 بزاره بی زحمت بیشتر... دوست عزیز رجین 3 هستش. رجین 2 هم لینک و گذاشتم
ar22 کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,549 نوشته شده توسط millano: سلام در system update 3.42 چه تغییراتی صورت گرفته ؟ بیشتر... فقط سیستم امنیتی قوی تر شده. همین و بس :d
نوشته شده توسط millano: سلام در system update 3.42 چه تغییراتی صورت گرفته ؟ بیشتر... فقط سیستم امنیتی قوی تر شده. همین و بس :d
ps3 lover کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,551 نوشته شده توسط pedram.m: مشکلی باسه کپی خور کردن ps3 ایجاد نمیکنه ؟ بیشتر... دقیقا همین کارو میکنه ! :d
نوشته شده توسط pedram.m: مشکلی باسه کپی خور کردن ps3 ایجاد نمیکنه ؟ بیشتر... دقیقا همین کارو میکنه ! :d
Tiik_Taak24 کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,553 کسی آپدیت 4.1 رو برای رجین پال رو نداره؟ این ورژن برای هک که مشکلی نداره؟
ar22 کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,555 نوشته شده توسط pedram.m: مگه میشه دستگاه از ورژن بالا تر به ورژن پایین تر اورد ؟؟؟ بیشتر... خیر.......
نوشته شده توسط pedram.m: مگه میشه دستگاه از ورژن بالا تر به ورژن پایین تر اورد ؟؟؟ بیشتر... خیر.......
ar22 کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,557 نوشته شده توسط pedram.m: این هکرها باسه این ورژن چیزی نگفتند ؟ بیشتر... دوست عزیز اینجا بخش فرمویر هستش و ربطی به هک و این چیزا نداره برای دنبال کردن هک میتونید از دو تاپیک زیر استفاده کنید. PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 راهنمایی و اطلاعات تکمیلی درباره کپی خور کردن PlayStation 3
نوشته شده توسط pedram.m: این هکرها باسه این ورژن چیزی نگفتند ؟ بیشتر... دوست عزیز اینجا بخش فرمویر هستش و ربطی به هک و این چیزا نداره برای دنبال کردن هک میتونید از دو تاپیک زیر استفاده کنید. PS jailbreak عامل هک PlayStation 3 راهنمایی و اطلاعات تکمیلی درباره کپی خور کردن PlayStation 3
HAMED SEV کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,558 این اپدیت برای همه ریجن ها اومده؟اخه من میرم تو PSN پیغام اپدیت جدید نمیده و میگه اخرین ورژن نصبه! ریجن دستگاه 3 اسیا
این اپدیت برای همه ریجن ها اومده؟اخه من میرم تو PSN پیغام اپدیت جدید نمیده و میگه اخرین ورژن نصبه! ریجن دستگاه 3 اسیا
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Sep 7, 2010 #1,559 نوشته شده توسط HAMED SEV: این اپدیت برای همه ریجن ها اومده؟اخه من میرم تو PSN پیغام اپدیت جدید نمیده و میگه اخرین ورژن نصبه! ریجن دستگاه 3 اسیا بیشتر... برای شما هم میاد عجله نکنید یا امروز یا فردا بالاخره باید ابدیت کنی فقط صبر داشته باشb-)
نوشته شده توسط HAMED SEV: این اپدیت برای همه ریجن ها اومده؟اخه من میرم تو PSN پیغام اپدیت جدید نمیده و میگه اخرین ورژن نصبه! ریجن دستگاه 3 اسیا بیشتر... برای شما هم میاد عجله نکنید یا امروز یا فردا بالاخره باید ابدیت کنی فقط صبر داشته باشb-)
AMIR MGS کاربر سایت Sep 8, 2010 #1,560 سلام بچه ها میخواستم این پست رو بدم شک کردم یه وقت اسپم بشه به هر حال خواستم بهتون بگم که کسایی که هنوز دانلود نکردند و تصمیم به دانلود دارند میتونند از طریق خود ps3 دانلود کنند چون واقعا حجمش کم هست خیلی کم هست توی 10 دقیقه میشه دانلود کرد
سلام بچه ها میخواستم این پست رو بدم شک کردم یه وقت اسپم بشه به هر حال خواستم بهتون بگم که کسایی که هنوز دانلود نکردند و تصمیم به دانلود دارند میتونند از طریق خود ps3 دانلود کنند چون واقعا حجمش کم هست خیلی کم هست توی 10 دقیقه میشه دانلود کرد