System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

دوستان این جایی رو که من میگم بزرگترین و کاملترین بانک firmware ps3 هست پس سعی کنید به جای این که در
درخواست کنید براتون firmware مخصوص ریجن ps3 شما رو قرار بدن این صفحه رو سیو کنید و هر وقت آپدیت جدید اومد فقط refresh کنید.
به نظر من این کار خیلی بهتر است.
شما می تونید لیست آپدیت هارو در اینجا ببینید.

• Like
Reactions: SHAKH00
من ریجن 2 دارم
الان 2 روزه که آپدیت 3.42 اومده ولی از خود ps3 که می خوام آپدیت کنم میگه نیازی به آپدیت نیست و آخرین ورژن نصبه
ورژن فعلی هم که نصبه 3.41 هست
باید چکار کنم؟
حال و حوصله ی 160 مگ دانلود رو ندارم مثل این که اگه از خود کنسول آپدیت کنیم این دفعه حجمش کمتره

من ریجن 2 دارم
الان 2 روزه که آپدیت 3.42 اومده ولی از خود ps3 که می خوام آپدیت کنم میگه نیازی به آپدیت نیست و آخرین ورژن نصبه
ورژن فعلی هم که نصبه 3.41 هست
باید چکار کنم؟
حال و حوصله ی 160 مگ دانلود رو ندارم مثل این که اگه از خود کنسول آپدیت کنیم این دفعه حجمش کمتره
با این ورژن به psn میتونی وصل شی؟
اگه آره آپدیت نکن تا خودش بیاد.

یاامام زمان
خدا آخروعاقبت هممونو به خیر کنه
هکرها ها از یه سمت sonyهم از یه سمت به جون هم افتادن
با این آپدیت ماپدیتا میترسم دستگاه بیچاره دوام نیاره بترکه
لعنت خدا برشیطون>:)

الان روی کنسول من 3.41 نصب هست ، بنابراین حجم دانلود از طریق خود کنسول برای 3.42 باید 50 مگ باشه ؟ درسته ؟
آره نیما خیلی کمتر هست. البته حجم دقیقش رو نمیدونم ولی سرعت اینترنت بالا باشه فکر کنم 10 دقیقه هم نشه دانلودش و بهتره از خود PS3 دانلود کنی.

دوستان این جایی رو که من میگم بزرگترین و کاملترین بانک firmware ps3 هست پس سعی کنید به جای این که در
درخواست کنید براتون firmware مخصوص ریجن ps3 شما رو قرار بدن این صفحه رو سیو کنید و هر وقت آپدیت جدید اومد فقط refresh کنید.
به نظر من این کار خیلی بهتر است.
شما می تونید لیست آپدیت هارو در اینجا ببینید.
سلام
ممنون بایته سایت
سایته خوبی همش کامل داره دستت درد نکنه

آقا این آپدیت 3.42 چرا روی بعضی از دستگاههای FAT نمیشه با اینترنت گرفتش!!!!
من ps3 40 Gig دارم میخواستم با اینترنت مستقیم دانلود کنم نمیشد
گفتم خوب میرم با PCدانلودمیکنم بافلش میریزمش ولی جالب اینجاست با فلش هم تا77%میومدبعدش errorمیداد
این آپدیت واقعااذیت کننده بود.
آخرش ps3رو دادم به یکی از دوستان واسم آپدیتش کرد (اونم با فلش).آخرش فهمیدم مشکل از فایل دانلود شده بوده.اینو گفتم که بچه ها بدونید زیاد نمیشه به این فایلهای قابل دانلودم اطمینان کرد#:-s

b-)
آقا این آپدیت 3.42 چرا روی بعضی از دستگاههای FAT نمیشه با اینترنت گرفتش!!!!
من ps3 40 Gig دارم میخواستم با اینترنت مستقیم دانلود کنم نمیشد
گفتم خوب میرم با PCدانلودمیکنم بافلش میریزمش ولی جالب اینجاست با فلش هم تا77%میومدبعدش errorمیداد
این آپدیت واقعااذیت کننده بود.
آخرش ps3رو دادم به یکی از دوستان واسم آپدیتش کرد (اونم با فلش).آخرش فهمیدم مشکل از فایل دانلود شده بوده.اینو گفتم که بچه ها بدونید زیاد نمیشه به این فایلهای قابل دانلودم اطمینان کرد#:-s
:">سلام داش ایمان درستش کردی اخر :p
دادی کدوم دوستت برات اپدیت کرد:-/
طرف خیلی استا بوده b-)

Firmware 3.41

ژاپن
Code:
http://djp01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/jp/2010_0727_00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3UPDAT.PUP
اروپا
Code:
http://duk01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/uk/2010_0727_00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3UPDAT.PUP
آمریکا
Code:
http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_0727_00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3UPDAT.PUP
http://djp01.ps3.update.playstation...00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3UPDAT.PUP

سلام
میخواستم کنسول رو به 3.41 آپدیت کنم دیدم اینا لینک مستقیم هستم ترسیدم شاید لینک ها عوض شده و 3.42 شده باشند
اینا همون 3.41 هستن؟با خیال راحت دانلود کنم؟کنسول من رجین 2 هست

سلام
میخواستم کنسول رو به 3.41 آپدیت کنم دیدم اینا لینک مستقیم هستم ترسیدم شاید لینک ها عوض شده و 3.42 شده باشند
اینا همون 3.41 هستن؟با خیال راحت دانلود کنم؟کنسول من رجین 2 هست
نه این ورژنش قدیمی است شما برو توی این سایت همه ریجن ها را داره و خوبه
http://www.eurasia.nu/wiki/index.php/Ps3OsRels

ps3 update 3.42

سلام بچه ها
من همیشه از روی خود ps3 آپدیت میکردم.
الان هم v3.41 داشتم زدم از روی ps3 آپدیت بشه تا 38% رفت بعد دستگاه گیر کرد خیلی صبر کردم مجبور شدم دکمه پاور رو گرفتم ps3 خاموش و روشن کردم بعد نگاه کردم هنوز v3.41 بود.
هر چی میزدم check for update منوشت آخرین ورژن نصب.
sing in میزنم میگه آپدیت جدید داره میزم باز میگه آپدیت نصب
نه نگید کارش تموم...........:(
نه خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا:((:((:((:((:((:((:((:((:((
کمک

سلام بچه ها
من همیشه از روی خود ps3 آپدیت میکردم.
الان هم v3.41 داشتم زدم از روی ps3 آپدیت بشه تا 38% رفت بعد دستگاه گیر کرد خیلی صبر کردم مجبور شدم دکمه پاور رو گرفتم ps3 خاموش و روشن کردم بعد نگاه کردم هنوز v3.41 بود.
هر چی میزدم check for update منوشت آخرین ورژن نصب.
sing in میزنم میگه آپدیت جدید داره میزم باز میگه آپدیت نصب
نه نگید کارش تموم...........:(
نه خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا:((:((:((:((:((:((:((:((:((
کمک
دوباره خاموش روشن کن PS3ــت رو ببین درست میشه ؟!
آخه این اتفاق برا منم افتاده بود ولی نمیدونم چجوری درست شد :دی
اگه نشد فکر کنم باید صبر کنی آپدیت جدید بیاد !

ps3 update 3.42

دوباره خاموش روشن کن PS3ــت رو ببین درست میشه ؟!
آخه این اتفاق برا منم افتاده بود ولی نمیدونم چجوری درست شد :دی
اگه نشد فکر کنم باید صبر کنی آپدیت جدید بیاد !

زدم نمیشه.:((
sony خدا لعنتت کنه.
دسگاه وسط دانلود هنگ میکنه بدبختیاش و ما باید بکشیم.
شماره سونی چنده؟:)]:punish:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or