System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

من میخوام دستگاهم رو به فریمور 3.41 آپدیت کنم . ریجنش 2 هست . چه جوری باید لینک فریمور 3.41 ریجن 2 رو از سایت رسمی پیدا کنم ؟
الان از این لینک میتونم دانلود کنم 3.41 رو ولی نمدونم مال کدوم رجین هست . اگه میشه لینک فریمور 3.41 برای ریجن 2 رو قرار بدین واسم .

من میخوام دستگاهم رو به فریمور 3.41 آپدیت کنم . ریجنش 2 هست . چه جوری باید لینک فریمور 3.41 ریجن 2 رو از سایت رسمی پیدا کنم ؟
الان از این لینک میتونم دانلود کنم 3.41 رو ولی نمدونم مال کدوم رجین هست . اگه میشه لینک فریمور 3.41 برای ریجن 2 رو قرار بدین واسم .
نه اونی که شما میخواهی دانلود کنی ریجن 1 هست
شما بیا اینی که دوستمان میلاد گذاشته دانلود کن ریجن 2 هست
http://duk01.ps3.update.playstation...00c835be718fc3d5f793e130a2b74217/PS3UPDAT.PUP

برهر حال خوبه که دانلود کردی
راحت شدی راستی اگر انلاین شدی ایدی من را ادد کن:d
فکر کنم اولین نفری بودی که ADD کردم, همون موقعی که آیدی ساخته بودم ولی مثل معمول یادت رفته!!
www.MessenTools.com-Games-Final-Fantasy.gif

دوستان میشه اپدیت 3.41 برای NTSC/J asia رو بزارین (فقط خواهشن برای NTSC/J asia باشه نه برای NTSC/J JAPAN)

با تشکر
سلام
لطفا این اپدیت بزارید من اپ نمیکردم اما فهمیدم که این هکی که شده فقط رویه 3.41کار میکنه خواستم سریع اپ کنم تا سونی نابودش نکرده
بعد میتونم من فایل دان کنم ار فلش داخل ps3 بریزم ممنون

بچه ها سلام من دستگاهم NTSC/J JAPAN هست اپدیت 15/3 یا بالاتر فرقی نمیکنه اگه دارین برام بفرستین برای بازی گاد اف وار ورژن 15/3 می خواد من ندارم اینترنت منم زغالی برام بفرستین هم هزینه پست رو میدم هم یه پولی هم برای ورژنتون دمتون گرم اگه دارین یه حالی بدین تا ماهم این بازی رو بازی کنیم مرسی 09113269592

بچه ها سلام من دستگاهم NTSC/J JAPAN هست اپدیت 15/3 یا بالاتر فرقی نمیکنه اگه دارین برام بفرستین برای بازی گاد اف وار ورژن 15/3 می خواد من ندارم اینترنت منم زغالی برام بفرستین هم هزینه پست رو میدم هم یه پولی هم برای ورژنتون دمتون گرم اگه دارین یه حالی بدین تا ماهم این بازی رو بازی کنیم مرسی 09113269592
اگه منظورت خود بازیه که خودش از روی نصب میکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or