System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

خبرها به گوش رسیده که این اپدیت VIP CODE بد کمپانی 2 رو خرراب کرده:d
یکی از دوستام گفت
من اپدیت کردم ولی هیچ تغییری تو PSN نمیبینم شاید فقط خواستن VIP کد بد کمپانی 2 رو خراب کنن/:)

[LTR]
Firmware 3.41 creates lose VIP status in Bad Company 2
News
By Sami Chouchane on Tuesday, July 27, 2010 3:14 p.m.

Our forum has Luansetri-Lunaly indicated that there would be a problem with Bad Company 2 after the new firmware (3.41) is downloaded and installed. After some online research, we learned that Luansetri-Lunaly not the only one who experience these. Many PS3 gamers who have downloaded this update are now their celebrity status in Bad Company lost 2.

We have already EA an email with the problem and hope to get more clarity in this. It is not the first time Bad Company PS3 glitches shows after a firmware upgrade will entail. Hopefully, EA and Sony in the future avoid the games after testing the firmware installed before the firmware download for anyone with a PS3, because this is obviously very annoying.

Until then, Bad Company 2 VIP users so as not using certain maps.
[/LTR]

http://translate.google.com/transla...ieuws/7001&sl=nl&tl=en&history_state0=&swap=1

دوست عزیز این لینک عملا کاربرد نداره! تنها راه، آپدیت از طریق خود دستگاه و یا استفاده از ****** هست! دوستانی که اون نرم افزاری که از ****** استفاده میکنه رو دارن این لینک به دردشون میخوره
در غیر اینصورت دانلود نکنید

این لینک عملا کاربرد داره
دوستان با این برنامه میتونن از طریق پروک*سی براحتی آپدیت کنن

PSPROX

آموزشش هم تو سایت هست : دانلود آپدیت و .... توسط PC

من 2 بار پس الکی دانلود کردم!!!!!!!!:(:(:(
من هر کاری میکنم از طریق دستگاه نمیتونم اپدیت کنم 5 بار امتحان کردم حدود 80% که میرسه این ارور رو میده:8002f997
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟:(:(

آیدین جان این برنامه رو دانلود کن با این آپدیت کن
مشکل داشتی PM بده بهت بگم

[LTR]
Firmware 3.41 creates lose VIP status in Bad Company 2
News
By Sami Chouchane on Tuesday, July 27, 2010 3:14 p.m.

Our forum has Luansetri-Lunaly indicated that there would be a problem with Bad Company 2 after the new firmware (3.41) is downloaded and installed. After some online research, we learned that Luansetri-Lunaly not the only one who experience these. Many PS3 gamers who have downloaded this update are now their celebrity status in Bad Company lost 2.

We have already EA an email with the problem and hope to get more clarity in this. It is not the first time Bad Company PS3 glitches shows after a firmware upgrade will entail. Hopefully, EA and Sony in the future avoid the games after testing the firmware installed before the firmware download for anyone with a PS3, because this is obviously very annoying.

Until then, Bad Company 2 VIP users so as not using certain maps.
[/LTR]

http://translate.google.com/transla...ieuws/7001&sl=nl&tl=en&history_state0=&swap=1
دوستان يکي بياد اينه ترجمه کنه

ممنون ميشم
منم ابديت کردم از خوده دستگاه هيچ تغييري ايجاد نشد فکر کنم توي ابديت بعدي تغييرات انجام ميشه:|

اقا من این اپدیت اخری رو با pc دانلود کردم.ریختمش تو فلش .وقتی میخام اپدیت کنم میزنه not found.
باید پوشه خاصی درست کنم وupdate انلود شده رو تو اون بریزم یا همون تو ریشه بریزم کار میکنه؟

مشکل شديد!

من فايل آپديتو ميريزم رو فلش ولی پيداش نميکنه دستگاه!

نکته:ميدونم بايد چجوری رو فلش بريزم!
تا اونجایی که من خبر دارم این اپدیت جدیده حجمش 37 mb هست و باید از کنسول دانلود شه...
حالت patchداره بیشتر.
من از کنسول گفتم در صورتی همه اپدیت ها رو از pc میگیرفتم قبلا

• Like
Reactions: Miniature Rose
مشکل شديد!

تا اونجایی که من خبر دارم این اپدیت جدیده حجمش 37 mb هست و باید از کنسول دانلود شه...
حالت patchداره بیشتر.
من از کنسول گرفتم این یکی رو در صورتی همه اپدیت ها رو از pc میگیرفتم قبلا.

موفق باشید

اقا من این اپدیت اخری رو با pc دانلود کردم.ریختمش تو فلش .وقتی میخام اپدیت کنم میزنه not found.
باید پوشه خاصی درست کنم وupdate انلود شده رو تو اون بریزم یا همون تو ریشه بریزم کار میکنه؟

مشکل شديد!

منم دقیقا مشکل شما رو داشتم یعنی چند بار فایل رو دانلود کردم از طریق pc(همون فایلی که 38mb بودش)ولی دستگاه نمیشناخت در ضمن من از طریق خود دستگاه هم نتونستم دانلود کنم چون ارور میداد چند باری هم امتحان کردم مجبور شدم اون اپدیت اصلی رو با حجم 170 mb دانلود کنم با pc :(:(:(

منم دقیقا مشکل شما رو داشتم یعنی چند بار فایل رو دانلود کردم از طریق pc(همون فایلی که 38mb بودش)ولی دستگاه نمیشناخت در ضمن من از طریق خود دستگاه هم نتونستم دانلود کنم چون ارور میداد چند باری هم امتحان کردم مجبور شدم اون اپدیت اصلی رو با حجم 170 mb دانلود کنم با pc :(:(:(

مشکل شديد!

دوستان عزیز بالا که توضیح دادم
با این راه به سادگی آپدیت کنین من آپدیت کردم و مشکلی نداره:

دانلود patch,demo,...بوسیله PC

سلام دوستان....
ps3 من آپدیته...منتها میخوام هاردش رو عوض کنم...باید یه Firmware درست درمون هم بریزم وقتی هارد جدید رو نصب کردم...
حالا از کجا پیدا کنم؟
این آپدیت رو نمیشه از pc گرفت...مثل اینکه آپدیت اصلی هم نیست چون حجمش خیلی کم بود وقتی با خود کنسول دانلودش کردم...
یه لینک آپدیت کامل لطف کنید واسه کنسول ریجن 3 ....ممنون:)

سلام دوستان....
ps3 من آپدیته...منتها میخوام هاردش رو عوض کنم...باید یه Firmware درست درمون هم بریزم وقتی هارد جدید رو نصب کردم...
حالا از کجا پیدا کنم؟
این آپدیت رو نمیشه از pc گرفت...مثل اینکه آپدیت اصلی هم نیست چون حجمش خیلی کم بود وقتی با خود کنسول دانلودش کردم...
یه لینک آپدیت کامل لطف کنید واسه کنسول ریجن 3 ....ممنون:)
شما تنها یک راه دارید اونم اینه که با خوده دستگاه ابدیت را انجام دهی چون بهتره
وقتی هارده جدید را نصب کردی اول میگه فرمت کن و بعدش به اینترنت وصل شو و ابدیت کن این طوری بهتره :|

شما تنها یک راه دارید اونم اینه که با خوده دستگاه ابدیت را انجام دهی چون بهتره
وقتی هارده جدید را نصب کردی اول میگه فرمت کن و بعدش به اینترنت وصل شو و ابدیت کن این طوری بهتره :|
چطوری به اینترنت وصل شم و آپدیتش کنم!!!!!!!!!!!!!!!
دستگاه اصلا بالا نمیاد....software نداره به قول خودش!!!!

من همیشه با خوده دستگاه آپدیت میکنم
ایندفه نمیدونم چرا 6 دفعه آپدیت خواستم بکنم همه رو ایرور میده و قطع میشه
هر دفعه هم رو یه درصده جدید
یه بار رو 46 یه با رو 78 ....
به نظرتون مشگل از کجا هستش؟

ویرایش :
یه چرخی تو نت زدم مثله اینکه مشکل جهانی و جدی هست
یه عده ام دستگاهاشون بریک شده سره این آپدیت
تو این صفحه لینکهایی که مر بوط به موضوع میشه هست خودتون نگاه کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟