System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

سلام
دوستان یه سوال !
من تو فریمور قبلی یعنی 3.30 نمیتونستم تو فیلم ها زیر نویس فارسی بیارم (یادم نیست چیکار میکردم)
ولی الان خود به خود زیر نویس فارسی تو یه فیلم اجرا شد. سوالم اینجاس که تو فریمور های قبلی هم میشد زیر نویس فارسی اجرا کرد؟

سلام
دوستان یه سوال !
من تو فریمور قبلی یعنی 3.30 نمیتونستم تو فیلم ها زیر نویس فارسی بیارم (یادم نیست چیکار میکردم)
ولی الان خود به خود زیر نویس فارسی تو یه فیلم اجرا شد. سوالم اینجاس که تو فریمور های قبلی هم میشد زیر نویس فارسی اجرا کرد؟
نه ربطی به فریمور نداره شما فقط یک بار تنظیماتش درست کردی دیگه تنظیمات خراب نمیشه و هر چه قدر بخواهید زیرنویس اجرا میشه
و در این پست هم میتوانی بری و چگونگی انجام زیرنویس را کامل توضیح داده
#5274 همین

دوستاني که ميخواهند بدونند ريجن دستگاهشون چي هست به ادرس زير بروند
http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/playablediscs.himl
البته اين ادرس توي کامپيوتر عمل نميکنه بايد داخله پلي3 بزنيد
خيلي جالبه من فکر ميکردم دستگاهم ژاپني بلکه اين طوري نبود چيني:-o:(
اگر شما هم ميخواهيد بدونيد دقيقا دستگاهتان چه ريجني بهتر يکبار امتحان کنيد
موفق باشيدb-)

سلام . میخواستم بدونم فریمور جدید واسه PS3 Fat قابلیت پخش فیلم Blueray 3D رو داره ؟ و همینطور میخواستم بدونم این قابلیت 3D فقط روی سری براویا هست یا بر روی TV های دیگه مثلا سامسونگ هم جواب میده ؟!

آخرین ویرایش:
سلام . میخواستم بدونم فریمور جدید واسه PS3 Fat قابلیت پخش فیلم Blueray 3D رو داره ؟ و همینطور میخواستم بدونم این قابلیت 3D فقط روی سری براویا هست یا بر روی TV های دیگه مثلا سامسونگ هم جواب میده ؟!
بله الان خيلي از تلويويزن ها ساپورت ميکنند فقط شما کافي است موقعه خريدنه lcd از فروشنده بپرسي که ايا ساپورت ميکنه يا نه
همين

بله الان خيلي از تلويويزن ها ساپورت ميکنند فقط شما کافي است موقعه خريدنه lcd از فروشنده بپرسي که ايا ساپورت ميکنه يا نه
همين
دوست عزیز انگار شما منظور منو متوجه نشدید . من LED TV SUMSUNg 3D دارم و BLUERAY Monster VS Alens 3D رو دارم اما رو PS3 که میزارم به صورت 3D پخش نمیکنه و 2D پخش میکنه . میخواستم ببینم فریمور جدید قابلیت پخش 3D رو داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or