نه ربطی به فریمور نداره شما فقط یک بار تنظیماتش درست کردی دیگه تنظیمات خراب نمیشه و هر چه قدر بخواهید زیرنویس اجرا میشهسلام
دوستان یه سوال !
من تو فریمور قبلی یعنی 3.30 نمیتونستم تو فیلم ها زیر نویس فارسی بیارم (یادم نیست چیکار میکردم)
ولی الان خود به خود زیر نویس فارسی تو یه فیلم اجرا شد. سوالم اینجاس که تو فریمور های قبلی هم میشد زیر نویس فارسی اجرا کرد؟
منظورت اون علامت مثبت زرد هست که کنار ایدی ها میاد هست؟؟؟مربوط میشه به اینکه کاربر مورد نظر کاربر PLUS هست و اون علام + زرد نزدیک ایدیش میاداین + که بالای آیدی ها میاد چیه ؟!
مگه پلاس اومد ؟؟!!!منظورت اون علامت مثبت زرد هست که کنار ایدی ها میاد هست؟؟؟مربوط میشه به اینکه کاربر مورد نظر کاربر PLUS هست و اون علام + زرد نزدیک ایدیش میاد
خدا خیرت بده بعد اینکه اپدیت اخر اومد یه سر میرفتی PS STORE میدید چه تغییراتی حاصل شده:d:dPLUS اومدهمگه پلاس اومد ؟؟!!!
این آرش داره
آره ـه ؟!!خدا خیرت بده بعد اینکه اپدیت اخر اومد یه سر میرفتی PS STORE میدید چه تغییراتی حاصل شده:d:dPLUS اومده
بله الان خيلي از تلويويزن ها ساپورت ميکنند فقط شما کافي است موقعه خريدنه lcd از فروشنده بپرسي که ايا ساپورت ميکنه يا نهسلام . میخواستم بدونم فریمور جدید واسه PS3 Fat قابلیت پخش فیلم Blueray 3D رو داره ؟ و همینطور میخواستم بدونم این قابلیت 3D فقط روی سری براویا هست یا بر روی TV های دیگه مثلا سامسونگ هم جواب میده ؟!
دوست عزیز انگار شما منظور منو متوجه نشدید . من LED TV SUMSUNg 3D دارم و BLUERAY Monster VS Alens 3D رو دارم اما رو PS3 که میزارم به صورت 3D پخش نمیکنه و 2D پخش میکنه . میخواستم ببینم فریمور جدید قابلیت پخش 3D رو داره ؟بله الان خيلي از تلويويزن ها ساپورت ميکنند فقط شما کافي است موقعه خريدنه lcd از فروشنده بپرسي که ايا ساپورت ميکنه يا نه
همين