System Firmware Update v4.76 | PS3 >> آموزش نصب، سوالات و مشکلات [پست اول خوانده شود]

دوست عزیز انگار شما منظور منو متوجه نشدید . من LED TV SUMSUNg 3D دارم و BLUERAY Monster VS Alens 3D رو دارم اما رو PS3 که میزارم به صورت 3D پخش نمیکنه و 2D پخش میکنه . میخواستم ببینم فریمور جدید قابلیت پخش 3D رو داره ؟
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم با اپدیت قبلی این قابلیت به دستگاه اضافه شده بود!

دوست عزیز یکی از دوستام وقتی برای بار اول ps3 به tv 3d وصل کرد به صورت اتومات دستگاه تنظیمات 3d رو انجام داد برای شما این تنظیمات اومد؟
تا اونجائیکه من میدونم بروزرسانی سه بعدی برای بازی ها تو ورژن 3.3 انجام شد و برای بلوری چند ماه بعد میاد. یعنی در حال حاضر فقط بازی های سه بعدی ساپورت میشن و فیلمها خیر.

دوستان ریجن PAL یا همون 2 میتونن آپدیت رو از این لینک بگیرن

دانلود

دوست عزیز این لینک عملا کاربرد نداره! تنها راه، آپدیت از طریق خود دستگاه و یا استفاده از ****** هست! دوستانی که اون نرم افزاری که از ****** استفاده میکنه رو دارن این لینک به دردشون میخوره
در غیر اینصورت دانلود نکنید

دوست عزیز این لینک عملا کاربرد نداره! تنها راه، آپدیت از طریق خود دستگاه و یا استفاده از ****** هست! دوستانی که اون نرم افزاری که از ****** استفاده میکنه رو دارن این لینک به دردشون میخوره
در غیر اینصورت دانلود نکنید

من 2 بار پس الکی دانلود کردم!!!!!!!!:(:(:(
من هر کاری میکنم از طریق دستگاه نمیتونم اپدیت کنم 5 بار امتحان کردم حدود 80% که میرسه این ارور رو میده:8002f997
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟:(:(

خبرها به گوش رسیده که این اپدیت VIP CODE بد کمپانی 2 رو خرراب کرده:d
یکی از دوستام گفت
من اپدیت کردم ولی هیچ تغییری تو PSN نمیبینم شاید فقط خواستن VIP کد بد کمپانی 2 رو خراب کنن/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or