System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من رجين دو دارم
و با دكمه دايره تاييد ميشه
يعني كنسول ژاپن
با فلش ابديت كنم؟
اخه انلاين چيزي واسم نيومد
اره ریجن 2 ژاپنه مال شما میتونید با فلش اپدیت کنید

- - -ویرایش - - -

مگه تصویری هم بخش میکنه؟؟؟
نه ولی MP4 اصولا فرمت تصویری هست ولی فعلا فقط صداشو پخش میکنه

من كه خيلي حال كردم :d خصوصا" يه بازي جديد هم به كنسول اضافه شده :d بازي ايي به اسم COMMAND VOICE :d

خيلي عالي كار مي كنه من قبلا" استفاده نكرده بودم ولي الان فوق العاده است به نظرم و تقريبا" همه چي رو تشخيص ميده ! فقط بايد حواستون باشه اول COMMAND VOICE رو اكتيو بكنيد چون من اكتيو نبود و وقتي كه اون اول هي تلاش كردم هيچي نشد :| گفتم عجب سيستم خري ايه :| اما الان كه درستش كردم ديدم فوق العاده است :d

كاشكي يه دوتا تم هم داده بود :|

SHARE PLAY رو كه نميشه رفت سمتش چون ببينيد براي بازي كردن بايد اينترنتي داشته باشيد كه دست كم بتونه 720P رو بدون بافر و ... مستقيم پخش كنه و پينگ زير 50 داشته باشه :| حالا خودتون پيدا كنيد پرتغال فروش را :|

• پشتیبانی از تم ها و پوسته ها
  • امکان اشتراک ویدیو در یوتیوب
  • قابلیت Share Play
  • قابلیت پخش فایل های صوتی برای فرمت های .mp3 .mp4 .3gp از طریق حافظه متصل به درگاهUSB
  • افزایش فرامین صوتی و بهبود قابلیت تشخیص فرامین صوتی

آقا این Share play خیلی چیزه خوبیه مثلا رفیقت داره infamous بازی میکنه ، یه تیکه از بازیو گیر میکنه نمیتونه رد کنه ! بعد شما با PSNه خودتون میرید تو بازی همون دوستوتن براش رد میکنین ! بازی دوستتونم قطع نمیشه بازیو میبینه:d یا مثلا میخواین فیفا بزنین راحت با همین قابلیت Join بازی میشین ولی PSN PLUS میخواد!
    حالا یه سوال : اگه بازی رو نداشته باشیم میتونیم بازی کنیم؟ :|

با PS NOW

تغیرات اساسی آپدیت 2 :
1- مقداری روان تر شدن محیط xmb .
2- اضافه شدن بخش تعویض تم به ستینگ کنسول ( این بخش هنوز ناکامل هست و فقط محدود به تعویض رنگ همون تم های قدیمی هست ولی بزودی با اضافه شدن تم های پلاس پولی و رایگان این بخش بسیار غنی میشه ) .
3- اضافه شدن امکان پخش موزیک از usb drive .
4- اضافه شدن بخش وضعیت شما به psn ( مثل ps3 کنار اسم شما یک دایره هست که 3 رنگ آبی به معنی در دسترس قرمز به معنی مشغول و سفید به معنی آفلاین )
5- تغیر نام standby به rest mode
6- تغیر نجوه خاموش شدن کنسول ( زمانی که روی turn off کلیک میکنید شکل یک ps4 به روی tv میاد و تا چند لحظه میمونه )
7- بهتر شدن سرعت اتصالات کنسول ( سرعت لود استور فوق العاده بهتر شده همچنین لیست فرند ها با سرعت بسیار خوبی لود میشه و مثل قبل آزار دهنده نیست )
8- اضافه شدن قابلیت SHARE PLAY که نیازمند اینترنت با سرعت بالا هست و هنوز تست نشده .
9- بهتر شدن کیفیت وویس چت در پارتی و رفع مشکل حدودی NAT TYPE
توجه کنید تمام این موارد تجربه شخصیم هست نه چیزی که سونی اعلام کرده :d
دانلود هم میکنه تو این rest mode :d خیلی خوبه به دستگاه فشار نمیاد ، pause download هم که اضافه شده :d

COMMAND VOICE چیه دیگه؟؟؟
از تو PS STORE دان کردی؟؟؟

شما با صدای خودتون فرمان میدید که کدوم بخش بره و کی استارت کنه... هر چی با صدای ملایم بگید بهتر عمل میکنه.

VVVVVVV.png

شما با صدای خودتون فرمان میدید که کدوم بخش بره و استارت کنه...

VVVVVVV.png
آره اون موقع حواسم نبود
هه هه
بازم مرسی

- - -ویرایش - - -

برادر هند فری رو بزن تو دسته بعد بگو playstation و بعد هر فرمانی رو ک ب انگلیسی بگی اجرا میکنه مثلا بگو take screen shotو میگیره یا بگو برو تو مایه ی بندری .....
بله گفتم اون موقع حواسم نبود
ولی بازم مرسی
تازه l2 رو هم می تونی بزنی به جای گفتم PLAY STATION

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or