هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

هدست های دیگه هم وصل میشن ب دسته ps4? من تست کردم جز هدفون خودش هدهای دیگه صدا نمیدن:(
اره وصل میشه !!!من هر چی وصل کردم کار کرده ;)

- - -ویرایش - - -

من یک تم COD دانلود کردم. حالا بعد از اینکه دانلودش تموم شد عکس یک قفل اومده پایینش و نمیزاره استفاده کنم ! علتش چیه ؟
من دانلود کردم نصبم شد !!

دوستان کسی نمیتونه جواب منو بده :
**دوستان سلام . شما کسی یا جایی رو سراغ دارین که قطعه ای به نام ic logo رو داشته باشه ؟ لطفا اگه میدونین به من اطلاع بدین خیلی لازم دارم این قطعه رو ( برای ps4 هستش و وظیفش رسوندن برق به سیستم هست )**

دوستان من یه ps4 خریدم .. وقتی game میندازم توش اولش یه صدایی میده و حدودا 5-10 دقیقه این صدا ادامه داره .. مثل صدای فن کامپیوتر های قدیمیه .. یه جورایی انگار گیر داره .. میخواستم بدونم چطوری مشکلش حل میشه و اصلا این مشکل حساب میشه یا همه ی کنسول ها اینجورین ؟

دوستان عزیز سلام

لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم

الان تو استور دیدم بازی pes2015 رو preorder گذاشته

میخواستم بدونم اگر من بخوام شریکی با یکی از دوستام این بازی رو بخرم دو نفری میتونیم استفاده کنیمو و همزمان با هم آنلاین بازی کنیم یا خیر ؟؟

یه مشکل دیگم که هست اینه که بازی 20 گیگه میخواستم بدونم میتونم بازی رو مثلا طی ساعته رایگان اینترنتم یعنی 2 تا 7 بزارم دانلود بشه و بعد

دانلود کردنش رو متوقف کنم و بقیشو طی همین ساعت روزه بعد بزارم دانلود بشه یا خیر ؟؟

خیلی خیلی ممنونم

سلام خدمت دوستان.امروز ps رو روشن کردم و با آپدیت play room مواجه شدم دان کردم ولی موقع نصب ارورSu-34328-0 رو میده کسی میدونه یعنی چی؟بعد ps رو خاموش کردم تا مدت خیلی زیادی چراغ سفید خاموش نشد منم از برق کشیدم بعد روشن کردم گفت دیگه نبینم اینکارو بکنی ها.....و ریست شد تو سیف مد الان که میرم تو قسمت دانلود رو play room که میزنم واسه نصب دوباره همون ارور میاد و نور دسته قرمز شده.خیلی نگرانم لطفا کمک کنید.

سلام خدمت دوستان.امروز ps رو روشن کردم و با آپدیت play room مواجه شدم دان کردم ولی موقع نصب ارورSu-34328-0 رو میده کسی میدونه یعنی چی؟بعد ps رو خاموش کردم تا مدت خیلی زیادی چراغ سفید خاموش نشد منم از برق کشیدم بعد روشن کردم گفت دیگه نبینم اینکارو بکنی ها.....و ریست شد تو سیف مد الان که میرم تو قسمت دانلود رو play room که میزنم واسه نصب دوباره همون ارور میاد و نور دسته قرمز شده.خیلی نگرانم لطفا کمک کنید.
یه سری توی نت خوندم این قضیه اینکه دستگاه خاموش نمیشه یا مثلا از Standby روشن میکنن ولی بالا نمیاد برای یه سری بعد از اپدیت 2 پیش اومده ...حالا نمیدونم مشکل چقدر حاد هست و قراره hotfix براش عرضه بشه ولی جای نگرانی فعلا نیست چون صدمه ای لزوما وارد نمیکنه.
آون ارور هم ظاهرا سرچ کرده توضیح خاصی نداشت. توی sony که زده please try agian later . البته در حال حاضر psn دچاره مشکلی شده در حال بررسی هست برای همین بعدا امتحان کن.

دوستان من یه ps4 خریدم .. وقتی game میندازم توش اولش یه صدایی میده و حدودا 5-10 دقیقه این صدا ادامه داره .. مثل صدای فن کامپیوتر های قدیمیه .. یه جورایی انگار گیر داره .. میخواستم بدونم چطوری مشکلش حل میشه و اصلا این مشکل حساب میشه یا همه ی کنسول ها اینجورین ؟
بعضی موقع چند دقیقه ممکنه drive کار کنه بعد دیگه خاموش میشه drive.
دقیقا نمیدونم چطور صدایی میده اما اگر مشکلی نیست عادی هست چیزه خاصی نیست...

دوست عزیز مثل صدای قیژه این تقریبا عادی برا منم همین طوریه

- - -ویرایش - - -

این مشکل رو منم دارم اگه بازی کیلزون روداشته باشی بعد هر آپدیت باید 2.5 گیگ دانلود کنی یه 2 هفته ای همین جوری اخطارهای مختلف میده بعد سرش می خوره به سنگ درست میشه:d

دوستان عزیز سلام

لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم

الان تو استور دیدم بازی pes2015 رو preorder گذاشته

میخواستم بدونم اگر من بخوام شریکی با یکی از دوستام این بازی رو بخرم دو نفری میتونیم استفاده کنیمو و همزمان با هم آنلاین بازی کنیم یا خیر ؟؟

یه مشکل دیگم که هست اینه که بازی 20 گیگه میخواستم بدونم میتونم بازی رو مثلا طی ساعته رایگان اینترنتم یعنی 2 تا 7 بزارم دانلود بشه و بعد

دانلود کردنش رو متوقف کنم و بقیشو طی همین ساعت روزه بعد بزارم دانلود بشه یا خیر ؟؟

خیلی خیلی ممنونم
مخلصم داداش خوبی
اقا میشه این کار کرد فقط دوستتون دیگه نباید با اکانت شما وصل بشه به نت فقط با اکانت خودش فقط هم رو دو کنسول رو 3 تا هم میشه نفر سوم فقط باید انلاین باشه چرا 20 گیگ بزاری دانلود داداش دیتا همینجا میفروشن الکی 20 گیگ نزار دانلود

بچه ها دیروز فریمورو آپدیت کردم. دیشب گزاشتم رو standby که الان اسمش عوض شده به rest mode. صبح وقتی خواستم روشن کنم دیدم چراغ نارنجی داره چشمک میزنه رو دستگاه. هرکاریم کردم روشن نشد. مجبور شدم از برق کشیدم دستگاهو زدم روشن شد. کسی این مشکلو داشته؟ ریجن دستگاه 2 ژاپنه.

بچه ها دیروز فریمورو آپدیت کردم. دیشب گزاشتم رو standby که الان اسمش عوض شده به rest mode. صبح وقتی خواستم روشن کنم دیدم چراغ نارنجی داره چشمک میزنه رو دستگاه. هرکاریم کردم روشن نشد. مجبور شدم از برق کشیدم دستگاهو زدم روشن شد. کسی این مشکلو داشته؟ ریجن دستگاه 2 ژاپنه.

داداش این یکی از باگهای اپدیته
تنها راه حلشم همون کاریه که خودت کردی

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or