System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آها کل تمهاشو میگی رضا ... کل تمهاش سرجمع همینه:d . flow ش که جنگولک بازیه . یکیش پولیه . بقیش هم همیناست !! . . کل مایه ای که تونستم بزارم همینه :d . میخوای رفاقتمونو بهم بزنی ؟:d

نه گفتم شاید این یوشیدا و خونه اینا طرفدار سوپرنچرال باشن تمش رو داده باشن یا هم برنامه ساخت تم اومده باشه ( اصلا میبینی چقدر تو فضا و ابرام ؟ :دی ) من سکته رو بزنم از دم کف کنم :دی
رفاقت چیه ؟ میخوام طلاقت بدم :دی:دی

- - -ویرایش - - -

تم قرمز دانلودي رو migam

اهاااا اها :دی
نه خوب نیس . تم باید داینامیک باشه اونم فقط تم فیلم یا سریال یا بازی یا هم دختر و HOT GIRL اینا :دی

نه گفتم شاید این یوشیدا و خونه اینا طرفدار سوپرنچرال باشن تمش رو داده باشن یا هم برنامه ساخت تم اومده باشه ( اصلا میبینی چقدر تو فضا و ابرام ؟ :دی ) من سکته رو بزنم از دم کف کنم :دی
رفاقت چیه ؟ میخوام طلاقت بدم :دی:دی

- - -ویرایش - - -

اهاااا اها :دی
نه خوب نیس . تم باید داینامیک باشه اونم فقط تم فیلم یا سریال یا بازی یا هم دختر و HOT GIRL اینا :دی
متحركه اتفاقا اونارو هم سوني بزودي ميذاره :-"

اقا یه ادم با معرفت بیاد از این تم ها که منتشر شده عکس بزاره خدا خیرش بده . من استور باز نمیشه فعلا برام . نتم هم داغونه یه مدتیه . تنکیو :دی

39396753774353873606.jpg
48530941410231404675.jpg
42315486372705738454.jpg
28164949228235930525.jpg
73415231456440403865.jpg
57268788329185299015.jpg
96541041800090705842.jpg

اینم کل تغییرات اپدیت . البته یکی 2 تا چیز جزیی مثل RESUME و PAUSE دانلود توش اشاره نشده که خب دیگ همه در جریانن . بعله
اینو از یکی از سایت های ذیگ کش رفتم . به جون اون طرف دعا کنید :دی

h6184qabn6se38jldkdk.jpg

از وقتی اپدیت کردم تصویر به کل رفته و از خود کنسول صدای خش خش میاد.فکر کنم کنسولم به رادیو تبدیل شده.این چه اپدیتی بود.
شوخی:dاپدیت عالی بوده و مخصوصا پخش موسیقی.ولی کاش میشد اهنگ ها رو توی کنسول کپی کرد.اینجا فقط پخش میکنه.در کا ل از اپدیت راضیم

نگفتن تا کی ؟؟
میبینم وصل نمیشه :|

نگفتن . اگه تم بزارن برای us تا صبحم طول بکشه اشکال نداره :d . فقط جون مادرشون to1886 و hell blade رو بزارن . اون قسمتی که sir بالای ساختمونه و در افقها محوه رو داینامیک کنن . منظره مخوفو فوق العاده ای داره

us , japan که قطعن .

دوستانی که آپدیت کردن حواسشون باشه کاربرا مشکلاتی که تا اینجا اعلام کردن
یکی همین وصل نشدن به psn هست و دیگری بعد از اینکه از گزینه Rest mode استفاده می کنید دیگه کنسول روشن نمیشه :-s
پس فعلا از این گزینه استفاده نکنید:d البته راه حلشم اعلام کردن در کل فعلا کمی صبر کنید تا مشکلات بر طرف بشه :d
راه حل روشن شدن کنسول:

Starting the PS4 in Safe Mode

• Turn off the PlayStation 4 by pressing the power button on the front panel. The power indicator will blink for a few moments before turning off.
  • Once the PlayStation 4 is off, press and hold the power button. Release it after you've heard two beeps: one when you initially press, and another 7 seconds later.
  • Connect the DualShock 4 controller with the provided USB cable and press the PS button on the controller.
Safe Mode Options
List of Safe Mode Options will appear, select Option 5: Rebuild The Database: Scans the drive and creates a new database of all content. This operation may take a long time depending on the type and number of data items.

PS4 'won't connect to PSN or turn on after Rest Mode' following System Update 2.0

نگفتن . اگه تم بزارن برای us تا صبحم طول بکشه اشکال نداره :d . فقط جون مادرشون to1886 و hell blade رو بزارن . اون قسمتی که sir بالای ساختمونه و در افقها محوه رو داینامیک کنن . منظره مخوفو فوق العاده ای داره

us , japan که قطعن .
از من اماراته تمه اوردر هم فك نكنم به اين زوديا بياد

- - -ویرایش - - -

نگفتن تا کی ؟؟
میبینم وصل نمیشه :|
هاي وب اين جيزا واسش عاديه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or