هست اسمش شده rest modeمن کنسولم رو جمع کردم تا کال اف دیوتی بیاد بعدش به 2 آپدیت میکنم و انلاین بازی میکنم.فقط شنیدم که قابلیت استندبای مثل اینکه نیستش یا شایدم حذف شده خواستم ببینم راسته یا نه؟؟؟همون موقع که دکمه وسط رو میگیریم گزینه خاموش کردن و استندبای میاد الان بازم هستش؟؟؟
شاید همه ریختن دانلودش کردن تموم شده، برو فردا بیاخب با فلش زدم رفت فقط تم كال اف رو كه دانلود كردم روش قفل زده و ميزنم روش مينويسه an error has occurred ولي بقيه تم ها سالمن و استفاده ميشن ! مشكل چيه ؟
مثل اینکه PSN دوباره Ebola گرفته! من دیگه عادت کردم! دقیقا هر هفته این متن قشنگ میاد جلو چشمام!!! lol
خب با فلش زدم رفت فقط تم كال اف رو كه دانلود كردم روش قفل زده و ميزنم روش مينويسه an error has occurred ولي بقيه تم ها سالمن و استفاده ميشن ! مشكل چيه ؟
دوستان آپدیت هنوز برای من نیومده ریسک یا موردی در آینده پیش نمیاد اگه با فلش بریزم ؟ اصلا بر اساس چه ترتیبی آپدیت میدن ؟ یعنی مثلا هرکنسول بیلد نامبر خاصی داره و مطابق اون آپدیت میدن یا همه ریجن 2 های ژاپن مثلا یکی هستن ؟ یا مثلا بخاطر ترافیک سرور ها هنوز برای من نیومده ؟ یکم شک دارم از فلش استفاده کنم یا نه !
یه پوشه درست کن اسمشو بزار MUSIC آهنگاتو بریز داخل. تم هم اومده برای US .من آپدیت کردم ولی Music Player برام نیومده
ریجن 2
تم هم فقط تغییر رنگ اضافه کرده و هیچ تم دیگه برا خرید نداده
کنسولو خاموش روشن کن . مودمتم همینطور . ورودی استور PLEASE WAIT نداره . تازه کشفش کردی :dبعد اپدیت تو store نمیره . روی pleasewait میمونه.چرا اخه ؟؟ اپدیت باید بهتر کنه اینجا بدتر میکنه؟؟