تایم دانلود بسته به سرعت اینترنتت داره.48 مگ چقد طول میکشه دانلود کنیم با این برنامه چینیه میشه بزارم دانلود بعد نصب کنم
من از اون استفاده نکردم و نمیدونم تو سرعت چقدر تاثیر داره.
تایم دانلود بسته به سرعت اینترنتت داره.48 مگ چقد طول میکشه دانلود کنیم با این برنامه چینیه میشه بزارم دانلود بعد نصب کنم
نه دانلود نکن من هم خودش هم اپدیش رو با 1 درصد احتمال کارکردن دانلود کردم :d جواب نداد.آقا این یوتیوف کار میکنه تو ایران ک دانش کنیم؟
Theme ها دقیقا کجای استور ــــــــه؟ من پیدا نکردم!
اتفاقا قشنگترین تمش واسه Call Of Duty هستش.نه عزیز کمترین 14 مگ بود یکیشون یادمه حدوده 48 مگ بود.
البته من قید دیستنی و کال و زدم و فقط 3 تاشو گرفتم.
من همین الان دانلود کردم تم COD به تنهایی 25 مگ بوداتفاقا قشنگترین تمش واسه Call Of Duty هستش.
تم دستینی و کال آف جمعا رو هم 25 مگابایت ان.
اون اکانتی که باهاش دانلود کردی پریمایری دیگه ؟دوستان من 1.76 که بودم دیدم میشه تم رو دانلود کرد مال کال آف رو زدم دانلود ( برای تست ) بعد دیدم نصب نمیشه پاک کردم ، الان که 2 شدم تاحالا 3 بار دانلودش کردم ولی همش رو آیکنش یه قفل هست میخوای اجرا بکنیشم مینویسه an error has occurred . راه حلی چیزی ... ؟
بچه ها دیروز فریمورو آپدیت کردم. دیشب گزاشتم رو standby که الان اسمش عوض شده به rest mode. صبح وقتی خواستم روشن کنم دیدم چراغ نارنجی داره چشمک میزنه رو دستگاه. هرکاریم کردم روشن نشد. مجبور شدم از برق کشیدم دستگاهو زدم روشن شد. کسی این مشکلو داشته؟ ریجن دستگاه 2 ژاپنه.
رو اکانت ریجن 1 برو تو ستینگ و بعدش تم اونجا بری مستقیم وصلت میکنه به قسمت استور که تم ها توشه.
برا منم اولش یه لگی داره :dآقا بعد آپیدت 4م یه جوری شده! هم گند مییاد بالا هم اون اولش یکم فیریز داره هم اون Smoke های تمش لبه لبه شده عین فیفا
اینم مشکلی ک یکی از بچه ها (اکثرا ) دارن و بره منم اینجوری ـه
فقط ریجن 1؟
پَ بره بقیه ریجن ها کی مییاد؟ ژاپن ک نیومده!
من همین الان دانلود کردم تم COD به تنهایی 25 مگ بود
- - -ویرایش - - -
اون اکانتی که باهاش دانلود کردی پریمایری دیگه ؟
مال همه حجمش همینه . پاک کن همشو . restore licence کن . دوباره دان کناکانتم پرایمریه ولی تم کال برا من 11.5 مگ ـه تو استور هم همینقدر زده تعجبم کردم چون تو 1.76 حجمش یکم بیشتر بود !
مشکل پس از جای دیگست ؟
شروين چي كار ميكني تو ؟ :d
چندوقت ديگه قابليت به ترتيب دانلود شدن رو هم بذارن ديگه حله :d
درست شد >:dمال همه حجمش همینه . پاک کن همشو . restore licence کن . دوباره دان کن