amirone
کاربر سایت
باید صبر کنی تا آپدیت جدیدتر بیاد :dدوستان من برایه اینکه برنامه ها و بازیها رو دسته بندی کنم دقیقا باید چکار کنم؟
باید صبر کنی تا آپدیت جدیدتر بیاد :dدوستان من برایه اینکه برنامه ها و بازیها رو دسته بندی کنم دقیقا باید چکار کنم؟
دوستان من برایه اینکه برنامه ها و بازیها رو دسته بندی کنم دقیقا باید چکار کنم؟
بالای لیست دوستان اضافه شده.سلام
آیا قابلیتی نداره که افرادیو که ممکنه بشناسیم نشون بده؟میگفتن گزینهای هست مثل Players You May Know ولی همچین چیزی نیست مثل اینکه.
از توی استوره ریجن 1 میتونید 5 تا تم رو دانلود کنید.بچه ها این تم ها رد از کجا باید بگیرم تو استور ک نیست؟3 تا اکانت دارم هر 3 تاش هم فقط فلو داره همین و بس.بقیش کجاست؟راستی دستگاه من ریجن 2 ژاپنه
DNS رو بصورت دستی وارد کن احتملاً مشکلت حل بشهدوستان playstation store رو پلیز ویت میمونه...کسی راه حلی داره؟
حجم تم ها چقدره داداشدوستان آپديت از راه usb storage خيلى بهتره من ٢٠ دقيقه اى آپديتو ديشب دانلود كردم و به راحتى از طريق usb تو حالت safe mode آپديت كردم،همه آپديتام رو از اين روش انجام دادم و هيچ مشكلى نداشتم تا الان.در ضمن از طريق كنسول براى كسايى كه نت وايرلس دارن مثل من سرعت دانلود خيلى پايينه ولى من از طريق لپتاپ با برنامه idm تو سريعترين زمان ممكن دانلود كردم.
تم ها هم برين تو بخش setting - theme بعد بخش playstation store از اونجا به راحتى تم هاى قشنگُ دانلود كنين همشون freen ن محدوديت پولى ندارن براى منم يه لحظه عكس قفل اومد ولى بعدش مشكلى نداشت،اگه قفله موند يه بار كانكشن رو قطع كنيد دوباره وصل بشيد حل ميشه.
حدود ١٤-١٥ مگ،حجمشون كمه با هم بذار براى دانلود كلا ٥ دقيقه طول نميكشه.حجم تم ها چقدره داداش
نه عزیز کمترین 14 مگ بود یکیشون یادمه حدوده 48 مگ بود.حدود ١٤-١٥ مگ،حجمشون كمه با هم بذار براى دانلود كلا ٥ دقيقه طول نميكشه.
48 مگ چقد طول میکشه دانلود کنیم با این برنامه چینیه میشه بزارم دانلود بعد نصب کنمنه عزیز کمترین 14 مگ بود یکیشون یادمه حدوده 48 مگ بود.
البته من قید دیستنی و کال و زدم و فقط 3 تاشو گرفتم.