System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم فکر میکردم پیام رو همون اول میده در صورتی که اینطور نیست و تنها در صورتی که خودت بری داخل قسمت اکتیو کردن برات میاد.من اکانتم روی کنسول دوستم اکتیو هست و هیچ پیامی همون اول نداد.فکر نکنم روی اکانت های هکی زیاد تاثیر بزاره ولی اشتراکی ها رو چرا چون لج و لج بازی میشه الان

مشکل این بود که قبلا طرف باید ۶ ماه صبر میکرد و سونی هم هیچ کاری برای طرف نمیکرد، به هرحال طرف میدونه که اکانتش رو دزدیدن. این طوری راحت تر میره عوض میکنه

این جوری مسخرس کخ ااگه میشد دیتا رو راحت از رو اکسترنال نصب کنی ارزش داشت اینجوری فرقی با ارتقل هارد داخلی نداره
سیاست های مضخرف سونی هست متاسفانه. تنها برتریش اینه که دیگه نیازی نیست کنسولو باز کنی و هارد رو عوض کنی. میتونی چن تا هارد اکسترنال داشته باشی و کلی بازی روش نصب کنی و هر وقت خواستی از هر کدومشون استفاده کنی.
اینکه هارد بلااستفاده میشه رو پی سی واقعا مسخرست.

مشکل این بود که قبلا طرف باید ۶ ماه صبر میکرد و سونی هم هیچ کاری برای طرف نمیکرد، به هرحال طرف میدونه که اکانتش رو دزدیدن. این طوری راحت تر میره عوض میکنه
خود تو اگر نفهمی که اکانتت روی کنسولت اکتیو نیست عمرا بری داخل قسمت اکتیو کردن که بخوای این پیام رو ببینی.اگر همون اول برای هرکی که اکانتش اکتیو نباشه روی کنسول این پیام میومد یا اینکه وقتی اکانش از طریق سایت دی اکتیو میشه یک نوتیفکش میداد دیگه اونموقع میشد گفت هکی تمومه ولی الان زیاد فرقی نداره

• Like
Reactions: Dead Walker
سیاست های مضخرف سونی هست متاسفانه. تنها برتریش اینه که دیگه نیازی نیست کنسولو باز کنی و هارد رو عوض کنی. میتونی چن تا هارد اکسترنال داشته باشی و کلی بازی روش نصب کنی و هر وقت خواستی از هر کدومشون استفاده کنی.

من با خبر بودم از این قضیه. ولی مشکل اینه که هارد اینترنال 2 ترا خیلی کم تو بازار هست. اون هم 90% بدون گارانتی. خیلی دنبالش بودم. آخرش یه هارد اکسترنال خریدم. فوقش هر وخ لازم نبود دیگه هارد اکسترنال رو دارم.

خود تو اگر نفهمی که اکانتت روی کنسولت اکتیو نیست عمرا بری داخل قسمت اکتیو کردن که بخوای این پیام رو ببینی.اگر همون اول برای هرکی که اکانتش اکتیو نباشه روی کنسول این پیام میومد یا اینکه وقتی اکانش از طریق سایت دی اکتیو میشه یک نوتیفکش میداد دیگه اونموقع میشد گفت هکی تمومه ولی الان زیاد فرقی نداره

اگه اکانت primary نباشه طرف نمیتونه بازی های دیجیتالیش رو افلاین بازی کنه، این خودش یه نشونه است، ولی خب قطعا نوتیف خیلی بهتره اما سونی تو این زمینه ها خیلی کند عمل میکنه

اگه اکانت primary نباشه طرف نمیتونه بازی های دیجیتالیش رو افلاین بازی کنه، این خودش یه نشونه است، ولی خب قطعا نوتیف خیلی بهتره اما سونی تو این زمینه ها خیلی کند عمل میکنه
این که از قبل هم بوده.ولی خوب خارج از ایران خیلی کم پیش میاد که طرف کنسولش رو به اینترنت وصل نکنه.کلا این آپدیت زیاد تاثیری نداره برای هکی ها ولی اشتراکی ها رو میتونه مشکل ساز بشه

این که از قبل هم بوده.ولی خوب خارج از ایران خیلی کم پیش میاد که طرف کنسولش رو به اینترنت وصل نکنه.کلا این آپدیت زیاد تاثیری نداره برای هکی ها ولی اشتراکی ها رو میتونه مشکل ساز بشه
مگه همین چند پست پیش جواب ندادم
جواب هکر روسی

میشه لطفا یه توضیحی بدید ک چرا برای اشتراکیا مشکل سازه؟من الآن واقعا موندم ک بازیای اشتراکیه من میمونن یا نه خیر سرم هکی نخریدم ک مشکل ساز نباشه

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

میشه لطفا یه توضیحی بدید ک چرا برای اشتراکیا مشکل سازه؟من الآن واقعا موندم ک بازیای اشتراکیه من میمونن یا نه خیر سرم هکی نخریدم ک مشکل ساز نباشه

طرف میره اکانت ظرفیت سه میخره بعد که واردش میکنه رو کنسول میزنه ظرفیت دوش از بین میره تمام
بازی اشتراکیم دیگه به درد نمیخوره

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• Like
Reactions: PESGOD
خب، ملت فیزیکی فروش و ملت هکی، کشف کردم چی شده:|
اکانت خودم رو روی کنسول خودم اکتیو کردم و از سایت سونی Deactivate All هم زدم. بردم رو کنسول دوستم اکانت رو زدم. وارد که شدم همون پیام Change to this PS4 اومد و گزینه Change رو زدم ولی پیام زیر اومد. با این اوصاف کلا هیچ فرقی نکرده:| یعنی قبلا کنسول خودش دی اکتیو آل نمیکرد، اما حالا اگه دی اکتیو آل رو سایت سونی باشه میشه Change کرد.
exfc_capture.png

داداش من مشکلی پیش نمیاد اگه طرفت دوستت باشه مسکلی نیست

مگه پارتیشن بندی نمیشه کرد ؟

• Like
Reactions: mamadian

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or