منم فکر میکردم پیام رو همون اول میده در صورتی که اینطور نیست و تنها در صورتی که خودت بری داخل قسمت اکتیو کردن برات میاد.من اکانتم روی کنسول دوستم اکتیو هست و هیچ پیامی همون اول نداد.فکر نکنم روی اکانت های هکی زیاد تاثیر بزاره ولی اشتراکی ها رو چرا چون لج و لج بازی میشه الان
سیاست های مضخرف سونی هست متاسفانه. تنها برتریش اینه که دیگه نیازی نیست کنسولو باز کنی و هارد رو عوض کنی. میتونی چن تا هارد اکسترنال داشته باشی و کلی بازی روش نصب کنی و هر وقت خواستی از هر کدومشون استفاده کنی.این جوری مسخرس کخ ااگه میشد دیتا رو راحت از رو اکسترنال نصب کنی ارزش داشت اینجوری فرقی با ارتقل هارد داخلی نداره
خود تو اگر نفهمی که اکانتت روی کنسولت اکتیو نیست عمرا بری داخل قسمت اکتیو کردن که بخوای این پیام رو ببینی.اگر همون اول برای هرکی که اکانتش اکتیو نباشه روی کنسول این پیام میومد یا اینکه وقتی اکانش از طریق سایت دی اکتیو میشه یک نوتیفکش میداد دیگه اونموقع میشد گفت هکی تمومه ولی الان زیاد فرقی ندارهمشکل این بود که قبلا طرف باید ۶ ماه صبر میکرد و سونی هم هیچ کاری برای طرف نمیکرد، به هرحال طرف میدونه که اکانتش رو دزدیدن. این طوری راحت تر میره عوض میکنه
سیاست های مضخرف سونی هست متاسفانه. تنها برتریش اینه که دیگه نیازی نیست کنسولو باز کنی و هارد رو عوض کنی. میتونی چن تا هارد اکسترنال داشته باشی و کلی بازی روش نصب کنی و هر وقت خواستی از هر کدومشون استفاده کنی.
اینکه هارد بلااستفاده میشه رو پی سی واقعا مسخرست.
خود تو اگر نفهمی که اکانتت روی کنسولت اکتیو نیست عمرا بری داخل قسمت اکتیو کردن که بخوای این پیام رو ببینی.اگر همون اول برای هرکی که اکانتش اکتیو نباشه روی کنسول این پیام میومد یا اینکه وقتی اکانش از طریق سایت دی اکتیو میشه یک نوتیفکش میداد دیگه اونموقع میشد گفت هکی تمومه ولی الان زیاد فرقی نداره
این که از قبل هم بوده.ولی خوب خارج از ایران خیلی کم پیش میاد که طرف کنسولش رو به اینترنت وصل نکنه.کلا این آپدیت زیاد تاثیری نداره برای هکی ها ولی اشتراکی ها رو میتونه مشکل ساز بشهاگه اکانت primary نباشه طرف نمیتونه بازی های دیجیتالیش رو افلاین بازی کنه، این خودش یه نشونه است، ولی خب قطعا نوتیف خیلی بهتره اما سونی تو این زمینه ها خیلی کند عمل میکنه
مگه همین چند پست پیش جواب ندادماین که از قبل هم بوده.ولی خوب خارج از ایران خیلی کم پیش میاد که طرف کنسولش رو به اینترنت وصل نکنه.کلا این آپدیت زیاد تاثیری نداره برای هکی ها ولی اشتراکی ها رو میتونه مشکل ساز بشه
میشه لطفا یه توضیحی بدید ک چرا برای اشتراکیا مشکل سازه؟من الآن واقعا موندم ک بازیای اشتراکیه من میمونن یا نه خیر سرم هکی نخریدم ک مشکل ساز نباشهاین که از قبل هم بوده.ولی خوب خارج از ایران خیلی کم پیش میاد که طرف کنسولش رو به اینترنت وصل نکنه.کلا این آپدیت زیاد تاثیری نداره برای هکی ها ولی اشتراکی ها رو میتونه مشکل ساز بشه
طرف میره اکانت ظرفیت سه میخره بعد که واردش میکنه رو کنسول میزنه ظرفیت دوش از بین میره تماممیشه لطفا یه توضیحی بدید ک چرا برای اشتراکیا مشکل سازه؟من الآن واقعا موندم ک بازیای اشتراکیه من میمونن یا نه خیر سرم هکی نخریدم ک مشکل ساز نباشه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
داداش من مشکلی پیش نمیاد اگه طرفت دوستت باشه مسکلی نیستمیشه لطفا یه توضیحی بدید ک چرا برای اشتراکیا مشکل سازه؟من الآن واقعا موندم ک بازیای اشتراکیه من میمونن یا نه خیر سرم هکی نخریدم ک مشکل ساز نباشه
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سیاست های مضخرف سونی هست متاسفانه. تنها برتریش اینه که دیگه نیازی نیست کنسولو باز کنی و هارد رو عوض کنی. میتونی چن تا هارد اکسترنال داشته باشی و کلی بازی روش نصب کنی و هر وقت خواستی از هر کدومشون استفاده کنی.
اینکه هارد بلااستفاده میشه رو پی سی واقعا مسخرست.