اوکی شما با قابلیت جدید خوش باشید من که آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نیومد همین الان هم اکانت زدم رو کنسول دارم بازی رو نصبش میکنموقتی هنوز از این قابلیت جدید اطلاع نداری چرا میایی فکت صادر میکنی الان هر کسی که اکانتش هک شده بعد از اپدیت بلافاصله براش اعلامیه میاد که اکانتت دی اکتیو شده می خوایی رو کنسولت اکتیویش کنی دوباره؟فهمیدی یا برات با رسم شکل توضیح بدم
خدا شفا بده اصلا نفهمیدی من چی میگم
فرمت مهم نیست هر فرمتی باشه کنسول باید خودش هارد رو فرمت کنهبرای من هنوز اپدیت نیومده .
ریجن یک ps4 pro.
------
دوستانی که اپدیت کردن هارد رو فرمت ntfs کنیم یا exfat?
اونوقت من یه هارد یه ترا ntfs دارم که 600 گیگ فضا خالی داره میتونم از فضای خالی استفاده کنم یا حتما باید فرمت کنم هارد رو ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
یه فرمت مخصوص ps4 هست هیچکدوم از اینا نیستبرای من هنوز اپدیت نیومده .
ریجن یک ps4 pro.
------
دوستانی که اپدیت کردن هارد رو فرمت ntfs کنیم یا exfat?
اونوقت من یه هارد یه ترا ntfs دارم که 600 گیگ فضا خالی داره میتونم از فضای خالی استفاده کنم یا حتما باید فرمت کنم هارد رو ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
میشه رو کامپیوتر استفاده کرد اما باید روی کامپیوتر هم فرمت بشهفرمت مهم نیست هر فرمتی باشه کنسول باید خودش هارد رو فرمت کنه
بعدشم دیگه از هاردت نمیتونی رو کامپیتور استفاده کنی البته فعلا تا دوستان یه نرم افزاری بسازن
من نگفتم که برا همیشهمیشه رو کامپیوتر استفاده کرد اما باید روی کامپیوتر هم فرمت بشه
تنها راهی که مونده همینه فقط اکانت هایی قابل استفاده هستند که تایید دو مرحله ای داشته باشه(بعد از اپدیت)اکانتای قدیمی قفل میشن ، اکانتایی که جدید نصب میکنید میمونن
منم فکر میکردم پیام رو همون اول میده در صورتی که اینطور نیست و تنها در صورتی که خودت بری داخل قسمت اکتیو کردن برات میاد.من اکانتم روی کنسول دوستم اکتیو هست و هیچ پیامی همون اول نداد.فکر نکنم روی اکانت های هکی زیاد تاثیر بزاره ولی اشتراکی ها رو چرا چون لج و لج بازی میشه الانخدا شفا بده اصلا نفهمیدی من چی میگم
ادم عاقل مگه من گفتم تا اپدیت کنی بازیا قفل میشن
دارم بهت میگم کسی که اکانتش هک شده اگه کنسولش رو اپدیت کنه این اخطار براش میاد بعدشم اگه عقلش کار کنه میزنه اکتیو میکنه
خدا شما رو شفا بده اول میخوندی من چی نوشتم بعد نقل قول میکردی صفحات قبل یه عده اومدن جو دادن که تا آپدیت کنی بازی قفل میشهخدا شفا بده اصلا نفهمیدی من چی میگم
ادم عاقل مگه من گفتم تا اپدیت کنی بازیا قفل میشن
دارم بهت میگم کسی که اکانتش هک شده اگه کنسولش رو اپدیت کنه این اخطار براش میاد بعدشم اگه عقلش کار کنه میزنه اکتیو میکنه
از هکر روسی پرسیده شد گفت که فقط یک بار میشه اینکارو کردمنم فکر میکردم پیام رو همون اول میده در صورتی که اینطور نیست و تنها در صورتی که خودت بری داخل قسمت اکتیو کردن برات میاد.من اکانتم روی کنسول دوستم اکتیو هست و هیچ پیامی همون اول نداد.فکر نکنم روی اکانت های هکی زیاد تاثیر بزاره ولی اشتراکی ها رو چرا چون لج و لج بازی میشه الان