System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم ریجن 2 هست و هنوز نیومده..
دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن که چجوری با فلش مموری بصورت دستس آپدیت کنیم..
میخوام زودتر تست کنم ببینم حالت بوست روی پرو چقدر تفائت ایجاد میکنه..

وقتی هنوز از این قابلیت جدید اطلاع نداری چرا میایی فکت صادر میکنی الان هر کسی که اکانتش هک شده بعد از اپدیت بلافاصله براش اعلامیه میاد که اکانتت دی اکتیو شده می خوایی رو کنسولت اکتیویش کنی دوباره؟فهمیدی یا برات با رسم شکل توضیح بدم:|
اوکی شما با قابلیت جدید خوش باشید من که آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نیومد همین الان هم اکانت زدم رو کنسول دارم بازی رو نصبش میکنم:)
عکسش هم رو گذاشتم

لینک آپدیت ریجن 2 :
http://duk01.ps4.update.playstation...23d359dea2b4cd6f4cfd0d8/PS4UPDATE.PUP?dest=uk

آخرین ویرایش:
براي منم هنوز اپديت نيومده

جالب اينه رفتم چندتا از اين چنل هاي هكي همه با روحيه بالا نوشته بودن كه اپديت كنيد با قوت خودش اكانت هاي هكي پابرجاست!!!! بقول دوستمون اينا بجز دزدي از فرنگيا دارن جيب ملت خودمون رو هم ميزنن خخخخ

اوکی شما با قابلیت جدید خوش باشید من که آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نیومد همین الان هم اکانت زدم رو کنسول دارم بازی رو نصبش میکنم:)
عکسش هم رو گذاشتم
خدا شفا بده اصلا نفهمیدی من چی میگم:|
ادم عاقل مگه من گفتم تا اپدیت کنی بازیا قفل میشن:|
دارم بهت میگم کسی که اکانتش هک شده اگه کنسولش رو اپدیت کنه این اخطار براش میاد بعدشم اگه عقلش کار کنه میزنه اکتیو میکنه:|

• Like
Reactions: Jolge
برای من هنوز اپدیت نیومده .
ریجن یک ps4 pro.
------
دوستانی که اپدیت کردن هارد رو فرمت ntfs کنیم یا exfat?
اونوقت من یه هارد یه ترا ntfs دارم که 600 گیگ فضا خالی داره میتونم از فضای خالی استفاده کنم یا حتما باید فرمت کنم هارد رو ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
فرمت مهم نیست هر فرمتی باشه کنسول باید خودش هارد رو فرمت کنه
بعدشم دیگه از هاردت نمیتونی رو کامپیتور استفاده کنی البته فعلا تا دوستان یه نرم افزاری بسازن:D

برای من هنوز اپدیت نیومده .
ریجن یک ps4 pro.
------
دوستانی که اپدیت کردن هارد رو فرمت ntfs کنیم یا exfat?
اونوقت من یه هارد یه ترا ntfs دارم که 600 گیگ فضا خالی داره میتونم از فضای خالی استفاده کنم یا حتما باید فرمت کنم هارد رو ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
یه فرمت مخصوص ps4 هست هیچکدوم از اینا نیست

فرمت مهم نیست هر فرمتی باشه کنسول باید خودش هارد رو فرمت کنه
بعدشم دیگه از هاردت نمیتونی رو کامپیتور استفاده کنی البته فعلا تا دوستان یه نرم افزاری بسازن:D
میشه رو کامپیوتر استفاده کرد اما باید روی کامپیوتر هم فرمت بشه

اکانتای قدیمی قفل میشن ، اکانتایی که جدید نصب میکنید میمونن
تنها راهی که مونده همینه فقط اکانت هایی قابل استفاده هستند که تایید دو مرحله ای داشته باشه(بعد از اپدیت)
همچنین کسی که اکانت هکی خریده باید این ویژگی براش بیاد و از اون استفاده کنه

دارم بهت میگم کسی که اکانتش هک شده اگه کنسولش رو اپدیت کنه این اخطار براش میاد بعدشم اگه عقلش کار کنه میزنه اکتیو میکنه:|
منم فکر میکردم پیام رو همون اول میده در صورتی که اینطور نیست و تنها در صورتی که خودت بری داخل قسمت اکتیو کردن برات میاد.من اکانتم روی کنسول دوستم اکتیو هست و هیچ پیامی همون اول نداد.فکر نکنم روی اکانت های هکی زیاد تاثیر بزاره ولی اشتراکی ها رو چرا چون لج و لج بازی میشه الان

خدا شما رو شفا بده اول میخوندی من چی نوشتم بعد نقل قول میکردی صفحات قبل یه عده اومدن جو دادن که تا آپدیت کنی بازی قفل میشه
جواب من به اونا بود که ربطی به قابلیت نداره قبلا هم رو آپدیت 4.05 پیش اومده پسوررد اکانت عوض شده باشه بعد آپدیت امکانش هست بازی قفل بشه

منم فکر میکردم پیام رو همون اول میده در صورتی که اینطور نیست و تنها در صورتی که خودت بری داخل قسمت اکتیو کردن برات میاد.من اکانتم روی کنسول دوستم اکتیو هست و هیچ پیامی همون اول نداد.فکر نکنم روی اکانت های هکی زیاد تاثیر بزاره ولی اشتراکی ها رو چرا چون لج و لج بازی میشه الان
از هکر روسی پرسیده شد گفت که فقط یک بار میشه اینکارو کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or