System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این که از قبل هم بوده.ولی خوب خارج از ایران خیلی کم پیش میاد که طرف کنسولش رو به اینترنت وصل نکنه.کلا این آپدیت زیاد تاثیری نداره برای هکی ها ولی اشتراکی ها رو میتونه مشکل ساز بشه

چرا برا هکی ها زیاد مشکلی نداره ؟ من الان کلی بازی هکی دارم آپدیت کنم ؟

• Like
Reactions: XboxLiveVirus
این که از قبل هم بوده.ولی خوب خارج از ایران خیلی کم پیش میاد که طرف کنسولش رو به اینترنت وصل نکنه.کلا این آپدیت زیاد تاثیری نداره برای هکی ها ولی اشتراکی ها رو میتونه مشکل ساز بشه
تاثیر زیاد داره:)
همین الان تو گروه های تلگرام دارم میبینم اکانتای هکی یکی پس از دیگری داره منهدم میشه:)

• Like
Reactions: mahdi-psfan
خب، ملت فیزیکی فروش و ملت هکی، کشف کردم چی شده:|
اکانت خودم رو روی کنسول خودم اکتیو کردم و از سایت سونی Deactivate All هم زدم. بردم رو کنسول دوستم اکانت رو زدم. وارد که شدم همون پیام Change to this PS4 اومد و گزینه Change رو زدم ولی پیام زیر اومد. با این اوصاف کلا هیچ فرقی نکرده:| یعنی قبلا کنسول خودش دی اکتیو آل نمیکرد، اما حالا اگه دی اکتیو آل رو سایت سونی باشه میشه Change کرد.
exfc_capture.png
نباید از سایت دی اکتیو میکردی
شما یک راه داری یا دی اکتیو از کنسول یا از سایت
اگر از سایت دی اکتیو کردی از کنسول نمیتونی تا 6 ماه

چرا برا هکی ها زیاد مشکلی نداره ؟ من الان کلی بازی هکی دارم آپدیت کنم ؟

شما اهمیت نداره چه کار انجام میدی، مهم صاحب اصلی اون اکانت های هکی هست که آپدیت کنه و بعد جلوی دسترسی شما رو بگیره، اپدیت کردن و نکردن شما هیچ فرقی نداره

نباید از سایت دی اکتیو میکردی
شما یک راه داری یا دی اکتیو از کنسول یا از سایت
اگر از سایت دی اکتیو کردی از کنسول نمیتونی تا 6 ماه
خب دیگه منم همینو میگم! همونه دقیقا. یعنی الان هم کسی بخواد change بزنه نمیتونه! چون اون دوستمون که اکانت هکی خریده از سایت Deactivate All میزنه و قشنگ میشه مثل قبل!

• Like
Reactions: mamadian
شما اهمیت نداره چه کار انجام میدی، مهم صاحب اصلی اون اکانت های هکی هست که آپدیت کنه و بعد جلوی دسترسی شما رو بگیره، اپدیت کردن و نکردن شما هیچ فرقی نداره

پس من تا یه شش ماهی آنلاین نمیشم تا حداقل اینایی مه دارمو پلات کنم ، :D:D بعدشم که دیگه به راه راست هدایت میشیم و دیسک اوریجینال میخریم .~o)

یعنی الان این حجم از اکانت های قفل شده ی دوستان تلگرامی از 6 ماه گذشته که تو سایت دی اکتیو شده؟ درست متوجه شدم؟
یا دارن شر و ور میگن یا حتما گذشته:| خودتون برید تست کنید. مردید اکانتی رو که دی اکتیو آل نداره، اکتیو کنید!

اقا من اپدیت کردم چیزی که فهمیدم اینه: یسری اکانت داشتم از قبل اکانتش ریست پسورد شده بود که بازی ازقبل قفل داشت الانم قفله که خوب اینا هیچ. یه اکانتم داشتم تووش بتلفید با کال اف بود که بعد چند روز که خریدم خود به خود قفل شد وفقط میشد از طریق وارد شدن به داخل اکانت اصلی طرف بازی کرد(بعد چند روز خود به خود ظرفیتی شد حالا به هر علت که فک کنم اکانت فرووش به یکی دوباره فروخته بود) هر از چند گاهی با اپ نگاه میکردم نبود میرفتم توشش بازی میکردم الانم بعد اپدیت چک کردم دیدم افه رفتم داخل اکانتش زدمCHANG TO THIS PS4 الان بازی دوباره داخل اکانت خودم قابل بازی شد اکانت خودمم شر کردم برا پسر داییم. نتیجه اکانتهایی که از قبل ریست شدن وبازیاش قفل شده هنوز هم همین طوریه اکانتیهم که مال این بنده خدا بود که میگم توش بتل داشت وبعد چندروز خرید به چه علت برا من ظرفیتی شد که میگم فقط تا دیروز گاهی میتونستم برم (وقتی اف بود) داخلش بعد اپدیت با زدن CHANG TO THIS PS4 دوباره بازیاش داخل اکانت خودم قابل بازی شد یعنی ظرفیت باز عوض شد .هیچ پیقامیهم برا کسی که اکانتش هک شده داد ه نمیشه با اپدیت چون هم الان دیدم اف رفتم داخل اکانت چیزی نیومد واگه قرار بود بیاد اول برا خودم مییومد که اکانت روشر کردم برا پسر داییم مگر اینکه خود طرف بر ه داخل
account management کسایی که ریست کردن که قبلا که اصلا دیگه فکر نکنم برن جدیدام که مگن که سونی زیاد اطلاع رسانی کنه در این مورد فقط این وسط یه بحث پیش میاد اوونم سر اکانتهای ظرفتی که ظرفیت 3 راحت میتوونه ظرفیت 2 روو ازداخل کنسول برا خودش راحت 2 کنه تا این لحظه ای بود داستان ازاین به بعدو نمیدونم چه بلایی میخواد سرموون بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or