طبق پستی که قبل از پستتون فرستاده شد بلهالان طرفی که اکانتش هک شده میتونه اکانتشو دی اکتیو کنه (من زیاد وارد نیستم) به زبون ساده بگم میتونه جلوی دسترسی ما رو بگیره ؟
رسما به ... رفتیم در اینصورتطبق پستی که قبل از پستتون فرستاده شد بله
چرا اطلاعات غلط میدی برادر؟ هیچ کس نمیتونه اکتیو کنه مگر اینکه Deactivate All فعال باشه رو سایت.اقا من اپدیت کردم چیزی که فهمیدم اینه: یسری اکانت داشتم از قبل اکانتش ریست پسورد شده بود که بازی ازقبل قفل داشت الانم قفله که خوب اینا هیچ. یه اکانتم داشتم تووش بتلفید با کال اف بود که بعد چند روز که خریدم خود به خود قفل شد وفقط میشد از طریق وارد شدن به داخل اکانت اصلی طرف بازی کرد(بعد چند روز خود به خود ظرفیتی شد حالا به هر علت که فک کنم اکانت فرووش به یکی دوباره فروخته بود) هر از چند گاهی با اپ نگاه میکردم نبود میرفتم توشش بازی میکردم الانم بعد اپدیت چک کردم دیدم افه رفتم داخل اکانتش زدمCHANG TO THIS PS4 الان بازی دوباره داخل اکانت خودم قابل بازی شد اکانت خودمم شر کردم برا پسر داییم. نتیجه اکانتهایی که از قبل ریست شدن وبازیاش قفل شده هنوز هم همین طوریه اکانتیهم که مال این بنده خدا بود که میگم توش بتل داشت وبعد چندروز خرید به چه علت برا من ظرفیتی شد که میگم فقط تا دیروز گاهی میتونستم برم (وقتی اف بود) داخلش بعد اپدیت با زدن CHANG TO THIS PS4 دوباره بازیاش داخل اکانت خودم قابل بازی شد یعنی ظرفیت باز عوض شد .هیچ پیقامیهم برا کسی که اکانتش هک شده داد ه نمیشه با اپدیت چون هم الان دیدم اف رفتم داخل اکانت چیزی نیومد واگه قرار بود بیاد اول برا خودم مییومد که اکانت روشر کردم برا پسر داییم مگر اینکه خود طرف بر ه داخل
account management کسایی که ریست کردن که قبلا که اصلا دیگه فکر نکنم برن جدیدام که مگن که سونی زیاد اطلاع رسانی کنه در این مورد فقط این وسط یه بحث پیش میاد اوونم سر اکانتهای ظرفتی که ظرفیت 3 راحت میتوونه ظرفیت 2 روو ازداخل کنسول برا خودش راحت 2 کنه تا این لحظه ای بود داستان ازاین به بعدو نمیدونم چه بلایی میخواد سرموون بیاد
خوب خدا رو شکر یکی پیدا شد حرف های مارو تایید کرد.چرا اطلاعات غلط میدی برادر؟ هیچ کس نمیتونه اکتیو کنه مگر اینکه Deactivate All فعال باشه رو سایت.
هیچ تغییری حاصل نشده!! همون مثل قبله فقط دیگه لازم نیست برای اکتیو Deactivate All بزنید از رو سایت.
بازم میگم هیچ تغییری نکرده و این قفل شدنا ربطی به دی اکتیو شدن نداره. شاید باگی چیزی باشه.
حالا دیگه خوددانید
خوب خدا رو شکر یکی پیدا شد حرف های مارو تایید کرد.
همینطور که دوستمون گفت هیچ مشکلی واسه اکانت های هکی پیش نیومده و مثل سابق راحت میشه اکانت اکتیو کرد به علاوه اینکه زحمت رفتن به سایت رو دیگه ندارید.تا الان خودم بعد آپدیت دو تا اکانت زدم بدون هیچ مشکلی.
این قفل شدن بازی بعد آپدیت هم که دیسک فروش ها کردن توی بوق و شیپور 90 % واسه اکانت هایی است که پسوردشون عوض شده اگر همچین اکانتی دارید و بازیش واستون مهمه فعلا آپدیت نکنید.
بعدش آپدیت کنید و مثل سابق حالش رو ببرید
خب مشکل اینه گزینه دی اکتیو وجود نداره! هر 6 ماه یک بار گزینه دی اکتیو آل رو سایت فعال میشه و اگه طرف خودشم بکشه بازم نمیتونه بدون دی اکتیو آل Change بکنه!رفیقم اینابدیت برا بازی ها که با اکانت هکی خریداری شده مشکلی نداره در صورتی که گزینه دی اکتیو رو صاحب اکانت بزنه بازی قفل میشه
این خیلی سادس
داداش چه اطلاعات قلطی مگه من گفتم تغییری کرده اصلا خوندی من چی نوشتم تست کردم دقیق اونچه بودو اعلام کردمچرا اطلاعات غلط میدی برادر؟ هیچ کس نمیتونه اکتیو کنه مگر اینکه Deactivate All فعال باشه رو سایت.
هیچ تغییری حاصل نشده!! همون مثل قبله فقط دیگه لازم نیست برای اکتیو Deactivate All بزنید از رو سایت.
بازم میگم هیچ تغییری نکرده و این قفل شدنا ربطی به دی اکتیو شدن نداره. شاید باگی چیزی باشه.
حالا دیگه خوددانید
خب مشکل اینه گزینه دی اکتیو وجود نداره! هر 6 ماه یک بار گزینه دی اکتیو آل رو سایت فعال میشه و اگه طرف خودشم بکشه بازم نمیتونه بدون دی اکتیو آل Change بکنه!
من دیگه تا حد توانم درباره اش تحقیق کردم. دیگه خودتونید و شایعات مسخره پخش شده در اینترنت.
داداش مشکل اینه دستشون توی کار نیست تا صبح توضیح بدی باز میگن قابلیت جدیدخب مشکل اینه گزینه دی اکتیو وجود نداره! هر 6 ماه یک بار گزینه دی اکتیو آل رو سایت فعال میشه و اگه طرف خودشم بکشه بازم نمیتونه بدون دی اکتیو آل Change بکنه!
من دیگه تا حد توانم درباره اش تحقیق کردم. دیگه خودتونید و شایعات مسخره پخش شده در اینترنت.
نه همچین چیزی نیست.رفیقم من چون کلا برام مهم نیست تحقیق نکردم ولی الان با توجه به پرسش از دوستان اگه صاحب اکانت وارد اکانت خودش بشه پیامی میاد مبنی بر اکتیو نیودن اکانت روی ps4اگه اونجا گزینه تعویضps4رو بزنه اکانت روی دستگاه خودش پرایمری میشه
داداش مگه من دروغ دارم بگم وادارم کردی یه بار دیگه برم اکانت طرف ببین عکسا رو اکانت خودم بتل قفل رفتم باز توو اکانت طرف دی اکتیو کردم عکس گرفتم دوباره اکتیو کردم عکس گرفتم توو اکانت خودم وطرف مونتها الان دیگه مثل اولی بار دیگه نمیگهHANG TO THIS PS4 مثل قدیم اکتیو ودی اکتیو داره اینم عکساشخب مشکل اینه گزینه دی اکتیو وجود نداره! هر 6 ماه یک بار گزینه دی اکتیو آل رو سایت فعال میشه و اگه طرف خودشم بکشه بازم نمیتونه بدون دی اکتیو آل Change بکنه!