System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی قبلا هک شده باشه، اگه این صفحه براش بیاد از هک شدن باخبر میشه هم دی اکتیو میکنه هم میره تایید دو مرحله ای میذاره
اگر هم نشده باشه در آینده احتمال هک وجود داره البته اگه تایید دو مرحله ای نداشته باشه
نه متوجه عرض بنده نشدید
من برای مثال از این به بعد رو می گم ( با اکانت های قبلی کاری ندارم )
مثلا شما اکانت من رو کرک کردی و بازی رو رو کنسول خودت زدی خب تا قبل از اینکه متوجه بشم نمی شه که مجددا شما وارد اکانت من بشید و پیغامی که به عنوان اخطار میاد do not change بزنی ؟
اگر بشه در این صورت وقتی مجددا من کنسولم رو روشن کنم اصلا چنین اخطاری نمی بینم

من کنسولم ریجن دو هستش و آپدیت هنوز برام منتشر نشده. ولی به نت که وصل شدم دوتا از اکانتا قفل شد
برا این که اون کسایی که اکانتشون هک شده اپدیت کردن و براشون پیغام اومده که اکانتت دی اکتیو شده
این روند همینطور پیش میره و خیلی زود بیشتر کسایی که اکانت هکی استفاده میکردن بازیاشون قفل میشه

نه متوجه عرض بنده نشدید
من برای مثال از این به بعد رو می گم ( با اکانت های قبلی کاری ندارم )
مثلا شما اکانت من رو کرک کردی و بازی رو رو کنسول خودت زدی خب تا قبل از اینکه متوجه بشم نمی شه که مجددا شما وارد اکانت من بشید و پیغامی که به عنوان اخطار میاد do not change بزنی ؟
اگر بشه در این صورت وقتی مجددا من کنسولم رو روشن کنم اصلا چنین اخطاری نمی بینم
بله چیزی که میگید درسته
منم توی بند اخر به همین اشاره کردم

• Like
Reactions: Jolge
من کنسولم ریجن دو هستش و آپدیت هنوز برام منتشر نشده. ولی به نت که وصل شدم دوتا از اکانتا قفل شد
بخاطر اینه که اون طرفی که اکانت مال اون بوده آپدیت کرده و بازیهای شما قفل شده..حتی اگر شما آپدیت نکنی ولی صاحب اکانت آپدیت کنه میتونه از قابلیت جدید استفاده کنه و بازیهاشو روی دستگهای دیگه قفل کنه..
بطور کامل کار اکانتهای هکی بزودی تموم میشه..

خواهشا جو الکی ندید
تا الان هر کی آپدیت کرده و بازیش قفل شده واسه اینه که پسوورد اکانت ها رو صاحبش عوض کرده.همین مشکل دقیقا موقع آپدیت 4.05 هم پیش اومد.
اما واسه اکانت هایی که پسووردشون عوض نشده هیچ مشکلی پیش نمیاد.
کسایی که بازیاشون واسشون مهمه و اکانت های هکیشون پسووردش عوض شده فعلا آپدیت نکنند تا وقتی اون بازی رو تموم کنند.
اما اگر اکانت تازه بخوایید بزنید مثل سابق راحت میشه اکانت اکتیو کرد و بازی نصب کرد.
خودم الان بعد آپدیت اکانت این بابای چشم بادومی:)) رو اکتیو کردم در حال نصب بازی هستم
چه حالی دارن این مخالفین اکانت هکی و دیسک فروش ها:))

آخرین ویرایش:
براي ريجن دو كسي نميدونه كي اپديت منتشر ميشه؟
منتشر شده یکی از دوستان چند صفحه قبل لینک دادند
بخاطر اینه که اون طرفی که اکانت مال اون بوده آپدیت کرده و بازیهای شما قفل شده..حتی اگر شما آپدیت نکنی ولی صاحب اکانت آپدیت کنه میتونه از قابلیت جدید استفاده کنه و بازیهاشو روی دستگهای دیگه قفل کنه..
بطور کامل کار اکانتهای هکی بزودی تموم میشه..
اگر کسانی که هک شدن
قبل از این که از این ویژگی استفاده کنن
تایید دو مرحله ای فعال کرده باشن
اکانت مال خودش میشه و غیر قابل هک
اگر همه اکانت هایی که هک شده این مراحل رو انجام بدن و کسایی که بازی خریدن تایید دو مرحله ای فعال کنن اکانت هکی بن میشه

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
خواهشا جو الکی ندید
تا الان هر کی آپدیت کرده و بازیش قفل شده واسه اینه که پسوورد اکانت ها رو صاحبش عوض کرده.همین مشکل دقیقا موقع آپدیت 4.05 هم پیش اومد.
اما واسه اکانت هایی که پسووردشون عوض نشده هیچ مشکلی پیش نمیاد.
کسایی که بازیاشون واسشون مهمه و اکانت های هکیشون پسووردش عوض شده فعلا آپدیت نکنند تا وقتی اون بازی رو تموم کنند.
اما اگر ااکانت تازه بخوایید بزنید مثل سابق راحت میشه اکانت اکتیو کرد و بازی نصب کرد.
وقتی هنوز از این قابلیت جدید اطلاع نداری چرا میایی فکت صادر میکنی الان هر کسی که اکانتش هک شده بعد از اپدیت بلافاصله براش اعلامیه میاد که اکانتت دی اکتیو شده می خوایی رو کنسولت اکتیویش کنی دوباره؟
فهمیدی یا برات با رسم شکل توضیح بدم:|

برای من هنوز اپدیت نیومده .
ریجن یک ps4 pro.
------
دوستانی که اپدیت کردن هارد رو فرمت ntfs کنیم یا exfat?
اونوقت من یه هارد یه ترا ntfs دارم که 600 گیگ فضا خالی داره میتونم از فضای خالی استفاده کنم یا حتما باید فرمت کنم هارد رو ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or