System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستااان
روم به دیوار من پلاس هکی دارم...
اکانتو دیلیت کنم بره? :D مشکلی پیش نیاد?

رفیق بستگی‌‌به شانست‌‌داره‌‌‌ یکی از بچه ها‌ی اینجا پلاس هکی‌‌خرید بن ‌شد این‌ ابدیت که‌ داره میاد پس‌‌ اگه خوش شانسی دست یهش نزن تا خود صاحب اکانت دی اکتیو کن اگه بدشانسی همین‌‌الان دلیت کن

چیزی که مردم رو سمت این اکانتا کشیده قیمت گذاری احمقانه ی بازیای فیزیکی در ایران هست. بعد تازه آرزو میکنن این اکانت هکی ها جمع بشه تا راحت تر و احمقانه تر قیمت گذاری کنن
بازی 60 دلاری رو میدن 290 تومن. هفته بعدش میدن 270 تومن. طی یک هفته بازی 60 دلاری قیمتش تغییر کرده؟ خیر. فقط داشته 20 تومن بیشتر روش میخورده.

• Like
Reactions: THE BEST BOY
اگه صاحب اكانت يك جو عقل داشته باشه وقتي پيام عوض كردن اكتيو روي كنسول خودش بياد قطعا انتخابش ميكنه ديگه...
از فردا يكي يكي اكانت هاي هكي قفل ميشن و بعد يك مدت ديگه كسي سمتش نميره ولي همچنان قابل كرك شدن هستن اكانت هاي psn

• Like
Reactions: mamadian
سلام
به کسی بر نخوره ولی نمیدونم دوستان بعضیا همچین سنگی به سینشون میزن از قزیه هک وگنده کردن واسم دزدی رووش میزارن انگار نمیدوونن کجا زندگی میکن وتوو چه مملکتی هستن که همچی روو به گرونی هرروز وافت قیمت وجود نداره در مورد هیچ جنسی داداش من خودم یه کی ازون افرادی هستم که از اول نسل که کنسول اومد دقت کن (هموون هفته اول) کنسوول رو از جنوب کشور با قیمت 2600 با یه بازی کیلزون شادوفال خریدم تا الان هم بالای 3 میلیون سر انگشتی گیم دیجتالی خرید داشتم فایل PDF فاکتور خریداشم موجووده یسریش خواستید بگید براتوون بذارم ببینید ولی تا کجا میشه پوول داد برا گیم ؟ تا اخر نسل چقدر باید بدیم اورج بخریم ؟ کنسوول داستان اوون دکمه هست که پیدا میکنی بعدش میخوای براش کت بدوزی خرج گیم وسایل جانبی 3 برابر خود کنسوول شاید برا شماها که با هک موافق نیستید 2تا بازی 1سال سرگرمتوون کنه ولی من شخصا از هیچ گیمی چه خوب چه بد نمیتوونم بگذرم وباید تجربش کنم بچه نیستم که بگی دستم توو جیب کسیه 35 سالمه ولی واقعا چندتا از این 3 میلیون باید داد؟حالا من داستانم اینه شکر خدا در میاد خرج میشه اوونی که گیمره سنه سالی نداره چی کنه اوومدیم توویه ماه مثل همین ماه چند بازی خوب اومده که همشوون ارزش خرید داشت (مثل مس افکت .مثل هورایزن......)اوونی قدرت خرید یکیشو داره تا کی بشینه تا پول بعدیش ردیف شه؟ توو بهترین شرایط میگیم چند ماه بعد خوب چند ماه بعد چندتا بازی خوب وجدید میاد اوون چه کنه؟یه زره انصاف داشته باشید شما قدرت خرید دارید یا قلق شو داری میری دیسک عوض میکنی که به نظرم همش زره چون کلا 4دیسک بیشتر ندارم واگه خوب بودم من تا حالا بالا 3تومن اوونم سر انگشتی بالا دیجتالی نمیدادم لا اقل الان یه ارشیو دارم از گیمها واکانت اصلیمم شر کردم روو کنسوول پسر داییم که تازه کنسوول خریده داره حالشو میبره الان خودم هکی دارم روو کنسوول درسته کار همچین خوبی نیست ولی ضرری هم برا صاحب اکانت نداره وبه دلایلی که گفتم برا یه سری ها جواب میده لااقل اسمشو دزدی نذاریید یعنی من ویه سری از دوستان که کم هم نیستیم دزدیم الان ؟به مولا که از من بیشتر تاحالا یه سری پول برا گیم خرج نکردن از زمان اتاری بگیر.تا میکرو .سگا .پلی ستیشن1.2.3 همه رو داشتم تا این پلی4 که اوونم چند وقت پیش با اوون قیمت کذایی که گفتم خریده بودم بدم پشت شهر داری دادم 800 به این مفخورهای پشت شهر داری 1 تومنم گذاشتم رووش پرو گرفتم چون تفریح وعشقم گیمه حالا شما حساب کن سر عوض کردن هر بازی فیزیکی باید چقدر باج بدی به این مفت خورها گروون بخری ارزون بدی بره .میدوونم اینا تکراری وصدها بار شنیدید ولی چرا از ویندوز کرکی استفاده میکنید ؟چرا از بعضی app کرکی اندروید که باید بابتش پول بدید استفاده میکنید؟ وخیلی چیزهای دیگه........ فقط به گیم میرسیم نا درست یکم انصافو در نظر بگیرید وفقط برا اپدیتی که میخواد بیاد مثلا این بسات هک روو جمع و خرید وفرووش دیسک فیزیکیو که به نفع شما به گردش دربیاره منصفانه تر نظر بدید شاید یکی بابت اوون 30.40 تومنی که هر دفعه بابت تعویض دیسکی بیشتر میدید رو در اوون زمان نداشته باشه ودلش اوون بازیو بخواد ویا مثل من اعتقادی برا تعویض دیسک نداشته باشه چون همیشه باید گروون بخری ارزوون بدی بره بازم رووش بزاری بازی جدید بگری این یه حقیقت در مورد دیسک فیزکی ورفیق توو psn زیاد دارم که انلاین گیم میزنیم با هم از هر قشریم توشون هست یه سریشوون اوضاع مالی خووب یه سری متوسط وهمین داستانو دارن همشوون با تعویض دیسک فیزیکی حالا فردا این اپدیت بیاد چه هکو از کار بندازه چه ندازه من باز گیم میخرم اورجینال اوونم دیجتالی تا لاعقل روو اکانتم بمونه یکی دیگم خیرشو ببینه ولی ایا همه قدرت خرید دارن با این وضع گروونی؟ به نظرم به چشم یه روش به داستان هک نگاه کنید مثل روش تعویض دیسک فیزیکی که برا یه سری میسرفه این روشم نسبت به وسع مالی یسری براشوون میسرفه لطفا کسی ناراحت نشه منم نظرم رو گفتم . درهر حال همگی موفق باشید وهمیشه در حال گیم زدن

دیگه زیاد راجب اینکه اکانت هکی دزدیه بحث کردیمو دیگه باید با این واقعیت کنار بیاین که این کارشون دزدی نیست.بد اینکه تایید دو مرحله ایو واسشون گذاشت اینکه فعال نمیکنن دیگه تقصیر خودشونه

درضمن اگه این قضیه دی اکتیوش حقیقت باشه که احتمالا شایعس سونی رسماً کنسولشو خودش هک کرده.چرا؟الان واستون میگم به این صورت که:
شما یه اکانت قانونی میگیرید(دی اکتیوم که هروز میتونین انجام بدید)يه اکانتو اکتیو میکنید روی کنسول تیک اینترنت رو برمیدارید و اکانت تا موقعی که اینترنت فعال نباشه واستون باز میمونه و قفل نمیشه و فرداشم میرید همون اکانتو دی اکتیو میکنیدو رو یه کنسول دیگه میزنیدو این داستان با همون یه اکانت ادامه دارد....در واقع همون ظرفیت یکه که روی صدتا کنسول اکتیوش میکنید

درضمن اگه این قضیه دی اکتیوش حقیقت باشه که احتمالا شایعس سونی رسماً کنسولشو خودش هک کرده.چرا؟الان واستون میگم به این صورت که:
شما یه اکانت قانونی میگیرید(دی اکتیوم که هروز میتونین انجام بدید)يه اکانتو اکتیو میکنید روی کنسول تیک اینترنت رو برمیدارید و اکانت تا موقعی که اینترنت فعال نباشه واستون باز میمونه و قفل نمیشه و فرداشم میرید همون اکانتو دی اکتیو میکنیدو رو یه کنسول دیگه میزنیدو این داستان با همون یه اکانت ادامه دارد....در واقع همون ظرفیت یکه که روی صدتا کنسول اکتیوش میکنید

پیشاپیش از تمام دوستان بابت طولانی کردن بجث و پست های متعدد عذر میخوام
.
.
منم بنظرم سونی فعلا چنین حرکتی رو عملی نکنه چون هنوز خیلی تو بحث شیرینگ چاله چوله زیاده... یاباید یک فکر اساسی به حالش بکنه یا با این حرکت به ماجرای قانونی شیرینگ که خیلیم براش پرسوده ضرر میزنه
اگر قابلیت دی اکتیو جدید سونی به مرحله نهایی و به اپدیت 4.50 رسیده باشه با وجود اینکه حرکت بسیار محکم و جدیه بعید میدونم سونی نخواد مانوری روش بده ولی میبینید که چنین چیزی اتفاق افتاده...همچنان معتقدم از الان نمیشه روی هیچ چیزی قاطع نظر داد تا ببینیم چی پیش میاد...

آخرین ویرایش:
البته اگه چنین کاریو بکنه مطمعنا راه حلی واسشم داره البته فک میکنم طبق تاریخو اینچیزا حتی اگه نتم بسته بشه بازی قفل بشه چون وقتی پلاس میگیریمو از بازیای پلاس داریم استفاده میکنیم حتی اگه افلاینم بمونیم تا اعتبار پلاس تموم میشه بازیای پلاس قفل میشن پس ینی افلاینم میتونه کاری کنه
خدارو شکر که من همشونو ارجینال دارمD:.البته بغیر از پلاسم و بلاد بورنم اخه زوره دیگه واسه پلاس شصت دلااار:|.بلاد بورنم دیگه واقعا پول ندارم:(

• Like
Reactions: t33
دوستان من یک سال پیش که کنسولمو خریدم یارو که ازش خریدم به عنوان اشانتیون یه اکانت روو کنسولم اکتیو کرد . از آی دی طرف هم معلوم آمریکایی یا اروپایی هست . یکی از بازی ها مورتال کمبت هست که تو این یه سال هر روز آنلاین بازی کردم و مشکلی پیش نیومده . یکی از بازی های دیگه هم اصلا باش بازی نکردم . حالا میخوام ببینم بخاطر یه بازی و یه اکانت امکان داره توو آپدیت جدید مشکلی پیش بیاد ؟؟ تا حالا هم وارد اکانت یارو نشدم اصلا ببینم پسوردش عوض کرده یا خیر یا اصلا میاد به اکانتش سر بزنه یا نه ؟ حالا اگه پسورد اکانتش هم عوض نکرده باشه من پسوردشم ندارم چون اون یارو برام ریخت . خلاصه اینکه ما یه نمه نگران شدیم . زور داره برای یه بازی و یه اکانت بن بسیم . پیشاپیش تشکر

چند صفحه قبل اسکرین شات چت با هکر روس رو گذاشته بودم که این ویژگی جدید رو تایید کرد اما گفته بود که فقط یک بار برای همیشه میشه اینکارو کرد

• Like
Reactions: mohsen__gamer
دوستان حالا خود بازیها که میپره به کنار ، حدود سیصد تومن واسه اکانتهای هکی داده بودم تاحالا و این همه ام دانلود کرده بودم ، ینی هیچ راهی نداره دیگه ؟
یه صد گیگ بازی ام تو لیست دانلودم هست ، اونا رو نمیشه کاری کرد ؟:|:|

• Like
Reactions: guppy
کسایی که از فرهنگ و گیم اوجینال و هکی اوف هستش و ...اینجور چیزا حرف میزنن مطمئنم از همه بیشتر اکانت هکی استفاده میکنن . چرا دارین جو میدین ؟؟ 6 ساعت طومار نوشتین که چی بشه ؟ این فریمور اصلا بیاد و بازی ها قفل بشن ، شما چی دستتون میاد ؟؟!! مثلا خیلی روشن فکر هستین؟؟ من مثل شماها نیستم که بابام جیبم پول بذاره و بگه برو هرکاری دوست داری بکن . هر وقت دستتون رفت تو جیب خودتون اون وقت دم از اورجینال این حرف ها بزنین، من ندارم پای هر بازی 200 تومن بدم، امیدوارم که اکانت هکی ادامه داشته باشه . حدقل برا من یکی که خیلی خوبه

اون دوستانی که گفتن در اپدیت جدید یه اکانت روی صد تا کنسول فعال میکنن و اون کنسول ها رو افلاین و ادامه فروش اکانت ، تا اونجا که متوجه شدم همچین امکانی نخواهد بود ، احتمالا کنسول در حالت افلاین اجازه دسترسی نخواهد داد ، یه نکته قدیمی هم اینکه خیلی از دوستاندر رابطه با اکانت های هکی مسایلی رو میگن که بیشتر برای کم کردن عذاب وجدان خودشونه انگار ، دوست عزیز کار غلط ، غلطه ، اینکه ما پول نداریم و شرایط اینطوریه و همه فقط توجیح واسه کار خودمونه ، اکانت دزدی ، دزدیه ،هیچ مساله ای هم نمیتونه توجیح اش کنه اینکه بخواهیم حقی که از ما به طبع شرایط مملکت گرفته شده رو از یکی دیگه بگیریم واقعا کار درستی نیست ، ، حالا یکی اینکار رو میکنه و از این اکانتا استفاده میکنه ، یکی هم نه ، نیازی هم نیست بقیه رو قانع کنیم که این کار درسته ، من خودم در خرید گیم ها مشکل دارم ، با این که کار میکنم و دستم توی جیب خودمه ولی از پس هزینه های گیم ها برنمیام ،برای راه حل یه سری ها رو صبر میکنم منطقی بشه میخرم ،یا اکثرا از دوستام میگیرم گیم ها رو بعد از بازی کردنشون، ضمن اینکه خود استور هم گاهی تخفیف های خوبی میگذاره و دیجیتالی میخرم ، مثل فلش سیل های گذشته که مثلا با ۱۰۰ تومن میشد ۴ تا بازی مثل اوردر و توم ریدر و مترو ... خرید یا تخفیفهای هفته های گذشته، ۲۰ یا سی تومن برای هر بازی هم تقریبا همون رقمیه که برای بازی های هکی پرداخت میشه ، در کل خواستم بگم عیسی به دین خویش ، موسی به دین خویش ، هرکی هرطور حال میکنه، ولی اگر دارید از اکانتهای هکی استفاده میکنید سعی نکنید کار بد رو با مسایلی مثل مشکل مالی و .... توجیح کنید.
تمام مسایل بالا رو هم دوستانه و برادرانه گفتم ، امیدوارم به کسی برنخوره
در مورد بازی های فیزیکی هم کاش میشد که روزهای اول کسی نخره که فروشنده ها منصفانه برخورد کنن ولی خب همیشه یه قشر مرفه بی دردی هست که بی توجه به مسایل مالی کار خودش رو انجام میده بس در این مورد فقط میشه صبر پیشه کرد تا بازی به قیمت واقعی اش برسه

• Like
Reactions: hrm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or