System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیجیتالی خوبه ولی بدیش اینه نمیشه فروخت البته گیم شیرینگ باشه خوبه میشه فروخت
اون بازیهایی که ادم یه سال بخواد انلاین بزنه مثه فیفا کالاف بتل خوبه دیجیتالی ادم با دوستش میخره بعدشم نمیفروشه :D
یه کار جالبی که میشه واسه دیجیتالی کرد اینه بازی رو روی یه اکانت جدید بخری و اون اکانت رو روی کنسول خودت اکتیو کنی بعد از اینکه کارت با گیم تموم شد اکانتی که ساختی رو بفروشی . تازه با این قانون جدید دیگه لازم نیست 6 ماه واسه فروش اکانت وقت بزاری.
اینطوری نه اکانت اصلی میپره نه ضرر زیادی وارد میشه چون میشه اکانتی که ساختی رو به عنوان آکبند بفروشی :grin:

من متوجه نميشم يعني اين شركت يه راهكار براي جلوگيري و يا بعدش براي پيدا كردن و بستن اين اكانت هاي هكي (شما بخونيد دزدي) نميتونه پيدا كنه؟ اميدوارم اين اپديت هر چي كه هست جلوي اينجور كارارو بگيره

• Like
Reactions: aidin0000
یه کار جالبی که میشه واسه دیجیتالی کرد اینه بازی رو روی یه اکانت جدید بخری و اون اکانت رو روی کنسول خودت اکتیو کنی بعد از اینکه کارت با گیم تموم شد اکانتی که ساختی رو بفروشی . تازه با این قانون جدید دیگه لازم نیست 6 ماه واسه فروش اکانت وقت بزاری.
اینطوری نه اکانت اصلی میپره نه ضرر زیادی وارد میشه چون میشه اکانتی که ساختی رو به عنوان آکبند بفروشی :grin:
ربطی به قانون جدید نداره این روش رو از همون اول هم میشد انجام داد
من متوجه نميشم يعني اين شركت يه راهكار براي جلوگيري و يا بعدش براي پيدا كردن و بستن اين اكانت هاي هكي (شما بخونيد دزدي) نميتونه پيدا كنه؟ اميدوارم اين اپديت هر چي كه هست جلوي اينجور كارارو بگيره
خیلی سخته باید کاری کنن شیرینگ چیزیش نشه و اکانت های هکی برچیده بشه

• Like
Reactions: rowan
جالب اینه سونی به شکل مستقیم ویژه به قابلیت دی اکتیو کردن جدیدش نپرداخته اصلا...
بنظر که باید با جریان اکانت های هکی خداحافظی کرد و حداقل از منظر اخلاقی و انسانی حرکت خوبیه مخصوصا زمانی که منبع درآمد افراد سودجو قطع میشه با هر دیدگاهی نمیشه به پولی که یک نفر با هک کردن تنها یک یوزرنیم پسوورد بدست میاره اونم بخاطر پولی که ادم حقیقی در هر نقطه ای از دنیا پرداخت کرده صفت انصاف بدیم... خارج از چارچوب تمام عقاید مذهبی و حلال حروم دینی این موضوع توی هیچ شاکله ی انسانی مورد قبول نیست
منم از اون دسته گیمر هایی ام که ارزو میکنم بازار دیسک و خرید و فروشش رونق بیشتری داشته باشه و شیرینگ قانونی هم همینطور
بازیایی مثل فیفا ، nba ، جی تی ای یا هر عنوان این شکلی رو میشه با نسخه دیجیتالی یک سال یا بیشتر ازش لذت برد بازیهایی هم که فقط برای یکبار تموم کردن بسه با نسخه فیزیکی میشه با ضرر کم تجربه اش کرد...
یک مقدار ماجرا رو برای خودمون سخت میگیریم...یادمه اوایل که U4 اومد من نسخه دیسکی گرفتم یکی از رفقا هکی این بازار کثیف هک هم که قیمتاش فقط براساس داغیه بازاه خرید 60 تومن بعد دو هفته که هنوز تمومش نکرده بود قفل شد و منی که بازی رو 200 تومن خریده بودم بعد از یک هفته تموم کردن فروختمش 170 ... حالا ترس و استرس بن شدن بماند، لذتی که توی تماشا و بعد بازکردن قابی بازی هست توی هیچی نیست :)

.
.
.
ولی بنظرم بحث های چند روزه باعث شده از قابلیت معرکه ی پشتیبانی هارد اکسترنال غافل بشیم خیلی حرکت خوبیه
کاستوم والپیپر هم فک کردم میتونه بدردبخوره خوشحال شدم بعد فهمیدم مثل اینکه فقط میشه از اسکرین شات ها استفاده کرد که خیلی باحال نیست...

اینطوری نه اکانت اصلی میپره نه ضرر زیادی وارد میشه چون میشه اکانتی که ساختی رو به عنوان آکبند بفروشی
ملت زير بار اكانت نميرن حتي قانونيش

كلا بودن تو ايران با جهنم فرقي نداره.

اون از بازار هك كه تا ايرانيا فهميدن توش سوده گندشو درآوردن و كاري كردن سوني براي قابليت اكتيو كردن اكانتاش به غلط كردن بيوفته و اين قانوناي جديدو روش بزاره. وگرنه اين داستاناي اكتيو از زمان PS3 هم بود

اونم از بازي هاي ديسكي كه قيمتي دارن سر به فلك و منطق فروشنده هاش براي قيمت گذاري بازي هاشونم منو كشته. قيمت يه بازي بيست دلاري را ميزارن صد و سي هزار تومن يعني با اين منطقشون قيمت بازي شصت دلاري بايد نزديك چهار صد تومن باشه، ولي ميبينيم تو دويست و خورده اي هست. كلا قيمت دلار از نظرشون بسته به بازي داره.

يادش بخير يه زماني پلمپ خداي جنگ سه را اونم تازه چهار پنج ماه بعد اومدنش مثل همون قيمت جهانيش تو حول و حوش شصت تومن خريدم. اون وقت الان بايد صبر كرد حداقل بيشتر از يك سال بگزره تا قيمت نسخه دست دوم يه بازي اينقدر بشه

اقا این جریان سواستفاده از بازی ها فقط شامل ایرانی ها نمیشه! نمیدونم چرا جا افتاده فقط ما ایرانی ها فلان کارو می کنیم و بقیه ملت جهان به هیچ وجه سمت اون کار نمیرن! باور کنید من خبر دارم که طرف المانیه و از این اکانت ها میخره! از المان و روسیه گرفته تا برزیل دارن از این نوع استفاده میکنن. ‌جالبی اینه اونا با قیمت های منصفانه میتونن با اکانت کشور خودشون خرید کنن از PSN ولی بازم این نوع رو میخرن! بعد تعداد کمی از ایرانی ها که اونم حتی توانایی پرداخت با ریال ندارن میشن گناه کار! انصافا نگید ایرانی ها اینطور ایرانی ها اونطور!

راهکار پیدا کرده . فعال کردن تایید دو مرحله ای . حالا طرف حال نداره یا زورش میاد این قابلیت رو فعال کنه حقشه همون هک بشه به فنا بره .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

كلا بودن تو ايران با جهنم فرقي نداره.

اون از بازار هك كه تا ايرانيا فهميدن توش سوده گندشو درآوردن و كاري كردن سوني براي قابليت اكتيو كردن اكانتاش به غلط كردن بيوفته و اين قانوناي جديدو روش بزاره. وگرنه اين داستاناي اكتيو از زمان PS3 هم بود

اونم از بازي هاي ديسكي كه قيمتي دارن سر به فلك و منطق فروشنده هاش براي قيمت گذاري بازي هاشونم منو كشته. قيمت يه بازي بيست دلاري را ميزارن صد و سي هزار تومن يعني با اين منطقشون قيمت بازي شصت دلاري بايد نزديك چهار صد تومن باشه، ولي ميبينيم تو دويست و خورده اي هست. كلا قيمت دلار از نظرشون بسته به بازي داره.

يادش بخير يه زماني پلمپ خداي جنگ سه را اونم تازه چهار پنج ماه بعد اومدنش مثل همون قيمت جهانيش تو حول و حوش شصت تومن خريدم. اون وقت الان بايد صبر كرد حداقل بيشتر از يك سال بگزره تا قيمت نسخه دست دوم يه بازي اينقدر بشه
واقعا گند زدن به همه چی

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or