System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان یعنی ما هاردمون NTFS هست باید فرمتشو عوض کنیم به FAT و همه محتویاتش پاک بشه!؟ ~X(
امیدوارم برنامه ای باشه که بشه یه تبدیلی چیزی زد بین این دو فرمت و اطلاعات به فنا نره

یکی از دوستان با هکر روس صحبت کرده و ایشون جواب داده این کار رو فقط یک بار تا همیشه انجام داد
f1386b8f0385fc6f8e3aeb26ebcd685b.jpg

91a31ce6b5e5e4ec97419765f0a16a73.jpg

آپدیت واسه کنسول های ریجن 1 اومده و کسایی که آپدیت کردن گفتن هیچ اتفاقی واسه اکانت های هکی نیوفتاده
اصل اپدیت اینه که صاحبان اصلی اگر اپدیت کنن و این ویژگی جدید رو استفاده کنن میتونن در لحظه کنسول رو دی اکتیو کنن و برای خودشون فعال کنن و تایید دو مرحله بذارن برای اکانت خودشون
همچنین اگر طبق پست قبلی که فرستادم این ویژگی یک بار مصرف باشه یعنی به شیرینگ اکانت لطمه نمیزنه و اگه صاحبان اکانت هایی که هک شدن از این ویژگی استفاده کنن و اقدامات امنیتی رو انجام بدن دوباره اختیار کامل اکانت بدستشون بر میگرده در همون لحظه
فکر میکنم اپدیت خوبی بود برای هر کسی بجز کسانی که پول خرید بازی ندارند

یکی از دوستان با هکر روس صحبت کرده و ایشون جواب داده این کار رو فقط یک بار تا همیشه انجام داد
f1386b8f0385fc6f8e3aeb26ebcd685b.jpg

91a31ce6b5e5e4ec97419765f0a16a73.jpg
:)) چقدر قشنگ انگلیسی صحبت میکنید :)) طرف اون پیغام براش بیاد که کسه دیگه با اکانتت داره بازی میکنه که دیگه همه چی تمومه!
چرا اینقدر خوشحالین آخه

:)) چقدر قشنگ انگلیسی صحبت میکنید :)) طرف اون پیغام براش بیاد که کسه دیگه با اکانتت داره بازی میکنه که دیگه همه چی تمومه!
چرا اینقدر خوشحالین آخه
پیغام میاد که یک نفر دیگه داره با اکانتت بازی میکنه میخوای از کنسولش دی اکتیو کنی و روی کنسول خودت اکتیو کنی
2d9d9d5293bf1f442b3b68430d8494ff.jpg

اگر حرف هکر روس هم درست باشه بعد از این دیگه دی اکتیوی در کار نخواهد بود بجز اینکه صاحب اکانت از روی کنسول خودش دی اکتیو کنه

اینقدر اینجا بحث هک شد که واقعا ترسیدم ... دوستان چجوری میشه فهمید که اکانت های من هک شده یا نشده ؟
همین که روی کنسولت اکتیوه و وقتی انلاین میشی ارور نمیاد یعنی هک نکردن
برا اطمینان تایید دو مرحله ای بذار

• Like
Reactions: alavi1992
همین که روی کنسولت اکتیوه و وقتی انلاین میشی ارور نمیاد یعنی هک نکردن
برا اطمینان تایید دو مرحله ای بذار

ممنون از شما ... فقط یک سوال ، من چند ماه قبل تایید دو مرحله ای گذاشتم، امکان داره که قبل از قرار دادن این تایید کسی منو هک کرده باشه و هنوز هم ادامه داشته باشه ؟

واااااااااااااااای چرا اطلاعات اعضای این انجمن انقدر کمه؟!!! بابا طبق این عکس هر کسی میتونه بفهمه که اکانت مذکور روی هیچ کنسولی اکتیو نیست! بنابراین اصلا نباید گزینه دی‌اکتیو فعال باشه!!! آخه چرا یکمی به مغزتون فشار نمیارید؟ همونطوری آکبند می‌خواید نگهش دارید؟
دوست عزیز اصلا ما هم اطلاعاتمون کمه...نه واقعا درسته اینجوری حرف زدن؟ چرا یکاری میکنید یک جوری جواب بدیم پشیمون بشیم؟ الان درسته منم مثل خودت جوابت بدم؟ کجا بزرگ شدی؟ این چه طرز حرف زدنه؟ ببین اگه من اطلاعات در مورد دی اکتیو و اکتیو کردن داشتم....که اینجا تو این فروم نمی اومدم...اقا من با پلی استیشن کم کار کرم...نمیدونم! اون قدر هم سماجد دارم که خیلی رک میگم نمیدونم! شما بجای این که بیای کاری رو از یکی بر داری...داری توهین میکنی؟ باید به مغز من شک کرد؟ یعنی هر کسی با چیزی اشنایی نداشت باید به مغزش شک کرد؟
با توجه به این جوابت واقعا باید به مغز تو و شعور تک تک کسایی که لایکت کردن شک کرد |:

آخرین ویرایش:
سلام
من خودم قبلا از سایت سونی اکانت اصلیمو دی اکتیو کرده بودم تا کسی نتونه هک کنه یه سوال
با این اپدیت الان برا اکانتها هکی وبازیهایی که از قبل داشتیم اتفاقی میفته؟ برا اکانتای ظریفیتی چطور ؟ کلا داستان از این به بعد چه جوریه اکانت ظرفیت 2 بگیریم که قانونیه مثلا باز مشکلی پیش میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or