System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از سایت سونی وارد اکانتت شو قسمت مدیریت اکانت رو بیار از اونجا کنسول های موجود رو دی اکتیو کن بعد دوباره اکانت رو از روی کنسول وارد کن بهت گزینه اکتیو پرایمری میده

بازیهایی که روی اکانتت قانونی خریدی از حالت قفل خارج میشن
نمیتونه ، 6 ماه محدودیت داره برای دوباره اکتیو کردن .

از سایت سونی وارد اکانتت شو قسمت مدیریت اکانت رو بیار از اونجا کنسول های موجود رو دی اکتیو کن بعد دوباره اکانت رو از روی کنسول وارد کن بهت گزینه اکتیو پرایمری میده

بازیهایی که روی اکانتت قانونی خریدی از حالت قفل خارج میشن
داداش من اکانت خودم 11 تا بازی روشه اکانت داداشم 7 تا اون یکی اکانتم اخرین ما روشه...اکانت دوستم 112 تا بازی روشه! الان به بازی های اکانت دوستم دست رسی بصورت افلاین دارم! ولی اکانت های خودم و داداشم که بصورت قانونی بودن خیر |: کلا دی اکتیو شدن رو کنسول...الان من لینک در مورد دی اکتیو کردنشون پیدا نکردم میشه لینک بدید؟

داداش من اکانت خودم 11 تا بازی روشه اکانت داداشم 7 تا اون یکی اکانتم اخرین ما روشه...اکانت دوستم 112 تا بازی روشه! الان به بازی های اکانت دوستم دست رسی بصورت افلاین دارم! ولی اکانت های خودم و داداشم که بصورت قانونی بودن خیر |: کلا دی اکتیو شدن رو کنسول...الان من لینک در مورد دی اکتیو کردنشون پیدا نکردم میشه لینک بدید؟
اینو یکی از همین سایت هایی که اکانت هکی میفروشن گذاشته مربوط به نحوه غیر فعال کردن اکانت و فعال کردن مجدد اون هست.
آدرس ورود به قسمت مدیریت اکانت هم این هست.
wwrbvdwn021r.png

• Like
Reactions: Paradise Lost
الان که رفتم هیچ گزینه ای واسه دی اکتیو کردن ندیدم اونجا

دوستان چرا هیچ گزینه ای واسه دی اکتیو کردن نیست اینجا؟
7vax_untitled.png
شما صبر کن اپدیت جدید منتشر بشه بعد دستگاه خودت رو پرایمری کن.اگر هم می خواهید از طریق ساپورت سونی اقدام کنید اونم میشه ولی شنیدم دردسر زیاد داره .بعدم ادم حسابی کسی که 600 یورو بازی رو اکانت داره باید قابلیت تایید دو مرحله ای رو حتما فعال کنه

• Like
به این ساپورت چقدر خوبه! بعد این که سریال نامبر رو بهش دادم کل اکانتام رو دی اکیتو کرد الان 3 تا شونو دوباره رو کنسول خودم اکتیو کردم! بهش گفتم چرا اکانتم هک شده؟ این چه وضعشه؟ کفت we are really sorry to hear that but don not be worry if you have any problem with your accounts we will help you
منم در جواب گفتم im so poker face ||||||||||||||||||||||||||||||||||||:
بعدش گفت else there anything need i to know? بعدم با زبان فارسی داغ دل خودم ریختم (((((:
اینم اکانت اصلی خودم از طریق ساپورت رو کنسول خودم همین الان دوباره فعالش کردم!
0hb6_untitled.png

دوستان الان چیکار کنم دوباره هک نشم؟ اون نامرد که منو هم کرده بود چرا پسورد مو عوض نکرده بود؟ اصلا میتونست پسورد رو عوض کنه؟ چرا نکرده؟ الان چه پیشنهادی میدید؟ چرا این قدر راحت هک میشن اکانت های سونی؟

به این ساپورت چقدر خوبه! بعد این که سریال نامبر رو بهش دادم کل اکانتام رو دی اکیتو کرد الان 3 تا شونو دوباره رو کنسول خودم اکتیو کردم! بهش گفتم چرا اکانتم هک شده؟ این چه وضعشه؟ کفت we are really sorry to hear that but don not be worry if you have any problem with your accounts we will help you
منم در جواب گفتم im so poker face ||||||||||||||||||||||||||||||||||||:
بعدش گفت else there anything need i to know? بعدم با زبان فارسی داغ دل خودم ریختم (((((:
اینم اکانت اصلی خودم از طریق ساپورت رو کنسول خودم همین الان دوباره فعالش کردم!
0hb6_untitled.png

دوستان الان چیکار کنم دوباره هک نشم؟ اون نامرد که منو هم کرده بود چرا پسورد مو عوض نکرده بود؟ اصلا میتونست پسورد رو عوض کنه؟ چرا نکرده؟ الان چه پیشنهادی میدید؟ چرا این قدر راحت هک میشن اکانت های سونی؟
تایید دو مرحله ای فعال کن همه اکانتا هک میشن شما باید تایید دو مرحله ای فعال کنی که خیالت راحت بشه تمام

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• Like
تایید دو مرحله ای فعال کن همه اکانتا هک میشن شما باید تایید دو مرحله ای فعال کنی که خیالت راحت بشه تمام

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
اخه بدبختی اینجاست 7-8 تا اکانت رو کنسول هست |: و بنده هم فقط یک سیم کارت دارم...میشه واسه همشون از یک سیم کارت استفاده کرد؟

اخه بدبختی اینجاست 7-8 تا اکانت رو کنسول هست |: و بنده هم فقط یک سیم کارت دارم...میشه واسه همشون از یک سیم کارت استفاده کرد؟
بله میشه من امتحان کردم اگر هم نشد یک پیام بدید براتون برنامه های ساخت شماره مجازی میفرستم

• Like
دوستان چرا هیچ گزینه ای واسه دی اکتیو کردن نیست اینجا؟
7vax_untitled.png
واااااااااااااااای چرا اطلاعات اعضای این انجمن انقدر کمه؟!!! بابا طبق این عکس هر کسی میتونه بفهمه که اکانت مذکور روی هیچ کنسولی اکتیو نیست! بنابراین اصلا نباید گزینه دی‌اکتیو فعال باشه!!! آخه چرا یکمی به مغزتون فشار نمیارید؟ همونطوری آکبند می‌خواید نگهش دارید؟

دوستان ابدیت فردا میاد و طبق چیزایی که من فهمیدم اتفاق خاصی برای اکانت های هکی پیش نمیاد
فقط پشتیبانی از هارد اکسترنال چیز خوبیه که اونم فقط به عنوان حافظه ی جانبی میشه استفاده کرد و بازم نیازه به PSX و حتی نمیشه بعد از هماهنگ سازی هارد با PS4 دیگه برای PC هم ازش اسفاده کرد اما احتمالا باید برنامه هایی منتشر شه که بشه بین فرمت سوییچ کرد.

دوستان ابدیت فردا میاد و طبق چیزایی که من فهمیدم اتفاق خاصی برای اکانت های هکی پیش نمیاد
فقط پشتیبانی از هارد اکسترنال چیز خوبیه که اونم فقط به عنوان حافظه ی جانبی میشه استفاده کرد و بازم نیازه به PSX و حتی نمیشه بعد از هماهنگ سازی هارد با PS4 دیگه برای PC هم ازش اسفاده کرد اما احتمالا باید برنامه هایی منتشر شه که بشه بین فرمت سوییچ کرد.
قرار نیست اتفاق خاصی برایه اکانت های هکی بیوفته مگه قرار بود اصلا اتفاقی بیوفته:|
فقط جریان اینه که با امکانی که جدیدا رو اپدیت گذاشتن ریسک خرید اکانت های هکی خیلی بیشتر و امکان قفل بازی ها بیشتر میشه چون طرف دیگه 6 ماه صبر نمیکنه
امیدوارم تو قسمت اطلاع رسانی ها این امکان هم اضافه شده باشه که اگه اکانتت دی اکتیو شد بهت خبر بده

• Like
Reactions: maxlife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or