خب استفاده کنه ضرری که به اون نفر نمیزنه . ولی در کل اشتباست
همین استپ 2 مرحله ای میتونست به این اکانت های سرقتی خاتمه بده منتها مشکل اینجاست استپ 2 مرحله ای اجباری نیست و باید خودت بری فعالش کنی اگه اجباری میکردن دیگه این همه بدبختی نبودیک زمان وقتی 2 verification فعال شد همه گفتن اکانت های هکی دیگه تمام شد حالا باز گزینه جدید امده باز میگن اکانت های هکی دیگه تمام شد
این میشه مثل ظرفیت یک که قبلنا تو سایت سونی باگ بود اینطوری اگه ادم عاقلی هنوز بخواد به این کاسبی ادمه بده باید قیمت اکانتاش رو از نصف هم کمتر بدهدوستان مطمن باشید این اپدیت هم بیاد اکانتهای هکی باقی میمونه. چون این گزینه اگر فعال نباشه قبل اینکه یارو بفهمه کلا افلاین شید تا بازی رو تموم میکنید . بعد تموم کردن بازی بزارید بفهمه میمونه مشکل انلاین بازی کردنکه اونم باید بسپاریم دست صاحب اکانت
الان این بازی کرکی،نرم افزار کرک شده و ویندوز رو اجنه ساختن؟اینا صاحاب ندارن؟خو رفیق چه ربطی داره من خودم با pcبازی کرکی استفاده میکنم ویندوز کرکی هست تمام نرم افزار های pcکرکی هست بدون پول استفاده میکنم ولی از کسی که پول داده اینا رو خریده هیچی ضرری بهشون نمیرسونم
قضیه این اکانت ها هکی کلا فرقداره یه شخصی از ناکجا اباد بازی رو با پول خودش خریده یکی دیگه بیاد بدون خبرش استفاده کنه این کار یعنی چی ؟
من با ویندوز کرکی با نرم افزار کرکی با بازی کرکی رو pcاستفاده میکنم ولی هیج ضرری برا کسی که پول داده اینا رو خریده ندارم
چه انلاین باشه چه افلاین اگه کسی که اکانت هکی خریده اکانت رو اکتیو کنه این گزینه برای صاحب اصلی میاددوستان مطمن باشید این اپدیت هم بیاد اکانتهای هکی باقی میمونه. چون این گزینه اگر فعال نباشه قبل اینکه یارو بفهمه کلا افلاین شید تا بازی رو تموم میکنید . بعد تموم کردن بازی بزارید بفهمه میمونه مشکل انلاین بازی کردنکه اونم باید بسپاریم دست صاحب اکانت
یدونم ولی اکه طرفی که اکانت هک رو گزاشته باشه تا هر موقع افلاین باشه اکانتش باقی میمونهچه انلاین باشه چه افلاین اگه کسی که اکانت هکی خریده اکانت رو اکتیو کنه این گزینه برای صاحب اصلی میاد
اجنه نساحتن شرکت سازنده ساخته مندارم کرکی استفاده میکنم.ولی فرقداره با کسی که بره از اکانت یکی دیگه رو بدوناطلاعش استفاده کنه این کار مصداق بارز یه چیز دیگه هستالان این بازی کرکی،نرم افزار کرک شده و ویندوز رو اجنه ساختن؟اینا صاحاب ندارن؟
پدر مادر ندارن؟
خب اینطوری به نظرم باز هم کار اکانتهای هکی تموم نمیشه چون این قضیه n بار استفاده از ظرفیت یک اکانت واقعا حتمی هست
شما اکانت رو از فروشنده میخری واردش میشی، پرایمری رو change to this PS4 میکنی و اگر دیتات اماده باشه سریع بازی هاشو نصب میکنی و ساین اوت و کنسول هم افلاین میکنی
یا یه کار دیگه
طرف میاد ۱۰ تا بازی تاپ میخره بصورت قانونی و رو n کنسول نصب میکنه
به نظرم اینطوری همه دیگه میتونن بازی داشته باشن مثل بازیهای ps3 قدیم که میریختیم
به نظرم عنوان تاپیک رو بذارید خداحافظ بازی دیسکی
من فقط تو انلاین یه فیفا میزنم اونم گهگاهی ! اینجوری میرم کلی بازی میریزم نت رو قطع میکنم راحت میشینم بازی میکنم !این بدرد همه بازی نمیخوره بازی fifa و COD و و چند تا بازی دیگه رو بدون انلاین بازی کردن بدرد چی میخوره اره چند تا بازی که فقط افلاینلازم بشه میصرفه ولی برا بازی ها دیگه نه
خب اینطوری به نظرم باز هم کار اکانتهای هکی تموم نمیشه چون این قضیه n بار استفاده از ظرفیت یک اکانت واقعا حتمی هست
شما اکانت رو از فروشنده میخری واردش میشی، پرایمری رو change to this PS4 میکنی و اگر دیتات اماده باشه سریع بازی هاشو نصب میکنی و ساین اوت و کنسول هم افلاین میکنی
یا یه کار دیگه
به نظرم اینطوری همه دیگه میتونن بازی داشته باشن مثل بازیهای ps3 قدیم که میریختیم
یعنی شما فقط برای چند تا بازی کنسول رو خریدید?خب اینطوری به نظرم باز هم کار اکانتهای هکی تموم نمیشه چون این قضیه n بار استفاده از ظرفیت یک اکانت واقعا حتمی هست
یا یه کار دیگه
نه اما میشه مثلا تو یه بازه یکماهه چندتا بازی رو تموم کنیمیعنی شما فقط برای چند تا بازی کنسول رو خریدید?