System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان من نمیفهم منی که با دوستتم بازی میگرفتیم الان ظرفیت 2 از بین میره یا چیز دیگی؟
نه به اون ربطی نداره
قبلا هر ۶ ماه میشد اکانت رو دی اکتیو کرد الان از روی یه کنسول میشه کنسول دیگه رو دی اکتیو کرد ضررش همون اکانت هکیاست

Sent from my Gooshi using Tapatalk

• Like
Reactions: hrm
الان من نمیفهم منی که با دوستتم بازی میگرفتیم الان ظرفیت 2 از بین میره یا چیز دیگی؟
نه مشکلی نیست .
فرض کنید شما ظرفیت 3 هستید . ببینید این یه قابلیت هست که اگر فعال کنید اون یارو که ظرفیت دو هستش بازی از رو کنسولش دی اکتیو میشه و روی کنسول شما اکتیو پریماری میشه . اگر هم فعال نکنید به همین شیوه فعلی میتونید استفاده کنید .
در واقع با این کار کسانی که با هم اشنا هستند و از شیرینگ قانونی استفاده میکنند مشکلی ندارند و این قابلیت رو فعال نمیکنند ولی کسانی که از اکانت هکی استفاده میکنند کارشون تمومه و صاحب اصلی اکانت دیگه لازم نیست شش ماه صبر کنه و راحت اکانتشو پس میگیره .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

خداحافظ اکانت دزدی و هکی.یه روش به تمام معنا دزدی بود. ضررش واسه صاحب اصلی اکانت بود که تمام بازیاشم قانونی پول داده بود.اینجوری تمام بازیای جدید قیمتشون زود افت میکنه چون خرید و فروش بیشتری میشه.

یک زمان وقتی 2 verification فعال شد همه گفتن اکانت های هکی دیگه تمام شد حالا باز گزینه جدید امده باز میگن اکانت های هکی دیگه تمام شد
داداش داری چی میگی اون موقع طرف اگه گزینه دی اکتیو اکانتش استفاده شده بود مجبور بود کلی با ساپورت سونی صحبت کنه تا درستش کنند برا همین خیلیا بیخیالش میشدن الان طرف بفهمه دی اکتیو اکانتش غیر فعال شده راحت میتونه خودش کارشو راه بندازه دیگه ادم باید خیلی خر باشه که بفهمه اکانتش رو یه کنسول دیگه اکتیوه ولی کاری نکنه:|

• Like
Reactions: hercule-poirot
لازم نیست کاری کنی این فقط برا موقعیه که اکانت رو یه کنسول دیگه فعاله
من خیلی بعید بدونم اکانتم رو قبلا کسی هک کرده باشه.از اون ور هم تایید دو مرحله ای هم خیلی وقته فعال کردم از روزی که اومد.حالا با تمام این اوصاف اگر دیدم اکانتم رو کنسول دیگه ای فعال بود ، کدوم گزینه رو باس بزنم که اونور غیر فعال شه و فقط روی کنسول خودم کار کنه؟؟

من خیلی بعید بدونم اکانتم رو قبلا کسی هک کرده باشه.از اون ور هم تایید دو مرحله ای هم خیلی وقته فعال کردم از روزی که اومد.حالا با تمام این اوصاف اگر دیدم اکانتم رو کنسول دیگه ای فعال بود ، کدوم گزینه رو باس بزنم که اونور غیر فعال شه و فقط روی کنسول خودم کار کنه؟؟
change to this ps4

• Like
Reactions: ps34
خداحافظ اکانت دزدی و هکی.یه روش به تمام معنا دزدی بود. ضررش واسه صاحب اصلی اکانت بود که تمام بازیاشم قانونی پول داده بود.اینجوری تمام بازیای جدید قیمتشون زود افت میکنه چون خرید و فروش بیشتری میشه.
الان این جملات پر معنا رو با سیستم عامل ویندوز اورجینال فرستادی؟

الان این جملات پر معنا رو با سیستم عامل ویندوز اورجینال فرستادی؟

خو‌‌ رفیق چه ربطی داره من خودم با pcبازی کرکی استفاده میکنم ویندوز کرکی هست تمام نرم افزار های pcکرکی هست بدون پول استفاده میکنم ولی از کسی که پول داده اینا رو خریده هیچی ضرری بهشون نمیرسونم
قضیه‌‌ این‌ اکانت ها هکی کلا فرق‌داره یه شخصی از ناکجا اباد بازی رو با پول خودش خریده یکی دیگه بیاد بدون خبرش استفاده کنه این کار یعنی چی ؟

من با ویندوز کرکی با نرم افزار کرکی با بازی کرکی رو pcاستفاده میکنم ولی هیج ضرری برا کسی که پول داده اینا رو خریده ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or