نه به اون ربطی ندارهالان من نمیفهم منی که با دوستتم بازی میگرفتیم الان ظرفیت 2 از بین میره یا چیز دیگی؟
دقیقاالان با این خبری که دوستان دادن من یجام عروسیه
نه مشکلی نیست .الان من نمیفهم منی که با دوستتم بازی میگرفتیم الان ظرفیت 2 از بین میره یا چیز دیگی؟
داداش داری چی میگی اون موقع طرف اگه گزینه دی اکتیو اکانتش استفاده شده بود مجبور بود کلی با ساپورت سونی صحبت کنه تا درستش کنند برا همین خیلیا بیخیالش میشدن الان طرف بفهمه دی اکتیو اکانتش غیر فعال شده راحت میتونه خودش کارشو راه بندازه دیگه ادم باید خیلی خر باشه که بفهمه اکانتش رو یه کنسول دیگه اکتیوه ولی کاری نکنهیک زمان وقتی 2 verification فعال شد همه گفتن اکانت های هکی دیگه تمام شد حالا باز گزینه جدید امده باز میگن اکانت های هکی دیگه تمام شد
لازم نیست کاری کنی این فقط برا موقعیه که اکانت رو یه کنسول دیگه فعالهدقیقا
حالا برای اینکه اکانت فقط روی کنسول خودمون کار کنه باید روی گزینه change to this ps4 کلیک کرد یا do not change ???
من خیلی بعید بدونم اکانتم رو قبلا کسی هک کرده باشه.از اون ور هم تایید دو مرحله ای هم خیلی وقته فعال کردم از روزی که اومد.حالا با تمام این اوصاف اگر دیدم اکانتم رو کنسول دیگه ای فعال بود ، کدوم گزینه رو باس بزنم که اونور غیر فعال شه و فقط روی کنسول خودم کار کنه؟؟لازم نیست کاری کنی این فقط برا موقعیه که اکانت رو یه کنسول دیگه فعاله
change to this ps4من خیلی بعید بدونم اکانتم رو قبلا کسی هک کرده باشه.از اون ور هم تایید دو مرحله ای هم خیلی وقته فعال کردم از روزی که اومد.حالا با تمام این اوصاف اگر دیدم اکانتم رو کنسول دیگه ای فعال بود ، کدوم گزینه رو باس بزنم که اونور غیر فعال شه و فقط روی کنسول خودم کار کنه؟؟
الان این جملات پر معنا رو با سیستم عامل ویندوز اورجینال فرستادی؟خداحافظ اکانت دزدی و هکی.یه روش به تمام معنا دزدی بود. ضررش واسه صاحب اصلی اکانت بود که تمام بازیاشم قانونی پول داده بود.اینجوری تمام بازیای جدید قیمتشون زود افت میکنه چون خرید و فروش بیشتری میشه.
الان این جملات پر معنا رو با سیستم عامل ویندوز اورجینال فرستادی؟