System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اجنه نساحتن شرکت سازنده ساخته من‌‌دارم کرکی استفاده میکنم.‌ولی فرق‌داره با کسی که بره از اکانت یکی دیگه رو بدون‌‌اطلاعش استفاده کنه‌ این کار مصداق بارز‌ ‌ یه چیز‌‌ دیگه هست
الان قاضی منصف باشه باید واسه من حکم اعدام بده واسه تو دوبار اعدام.یکی واسه بازی کرکی و نرم افزار دزدی یکی هم واسه سفسطه

الان قاضی منصف باشه باید واسه من حکم اعدام بده واسه تو دوبار اعدام.یکی واسه بازی کرکی و نرم افزار دزدی یکی هم واسه سفسطه

کلا صبحت کردن با فردی که نمیخواد قبول کنه بی فایدس نتیجه ای نمگیره

فقط یه کلام چرا نمیخواهید قبول کنید استفاده از اکانت کسی که خودش خیر نداره کار درستی نبست

کار من اشتباه ولی مجبور هستم چون پولی نمیدم برا ویندوز ارجنیال و بازی های کرکی

با اینکه با ماجرای اکانت های هکی بسیار مخالفم ولی بعید میدونم باز هکرها راهی برای این موضوع هم پیدا نکنن...
در ضمن قضیه این اکانت ها با ماجرای مثلا ویندوز و نرم افزار کرک شده فرق داره...شما از مثلا ویندوز 10 کرک شده استفاده میکنی در واقع داری از مایکروسافتی ویندوز دزدی استفاده میکنی که خودش همه جوره مارو تحریم کرده و رقم درآمد روزانه اش برای ما دیوانه کننده است اما این ماجرای اکانت های هکی در واقع دزدی از یک فرد حقیقیه که توی هر نقطه ای از دنیا 60 دلار یا کمتر یا بیشتر پول بازی داده حالا کار ندارم طرف میلیارده یا 2 ماه پول جمع کرده تا بتونه یک بازی بخره!
ولی باید سونی روی این مسئله بیشتر فکر کنه چرا که با این وجود بازار بازی ظرفیتی قانونی هم ضربه شدیدی میخوره...

خب طبق متن ارسالی سونی برا دارندگان ps vr فردا اپدیت 4.50 عرضضه عمومی میشه البته ممکنه فردا خبرش میاد پس فردا اپدیت عمومی بشه
system-software-update-4_50.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
مثل اینکه یک خبر دیگه از این اپدیت جدید امده که دیگه نمیتونید بیشتر از یک اکانت روی کنسول داشته باشید حالا نمیدونم این درست یا نه ولی فردا اپدیت کنسول میاد
همه چی معلوم میشه

این روش خیلی بدتره که. طرف هک میشه اکانتش یه نفر نصب میکنه و آفلاین میکنه و میشینه بازی میکنه. صاحب اکانت میاد دوباره Change to this PS4 میزنه دوباره هک میشه دو روز بعد. اینطوری از یه اکانت 100 نفر بهره میبرن که :دی

این روش خیلی بدتره که. طرف هک میشه اکانتش یه نفر نصب میکنه و آفلاین میکنه و میشینه بازی میکنه. صاحب اکانت میاد دوباره Change to this PS4 میزنه دوباره هک میشه دو روز بعد. اینطوری از یه اکانت 100 نفر بهره میبرن که :دی
اونم راه داره . میتونه تایید دو مرحله ای فعال کنه هیچ وقت هک نشه !

چند تا اکانت خودم و برادرم و چند تا رفیق دیگه رو کنسولم بود...الان رفتم روشنش کردم...دیدم همشون پریدن...و تموم بازیهام قفل شدن! جریان چیه دقیقا؟ هک شدم؟ چرا من گزینه ای نمیبینم برای اکتیو کردنشون دوباره رو کنسول؟ یعنی باید به حال این امنیت سونی رید...اکانت 600 یورویی بنده رو کنسول بنده دی اکتیو شده.. و خارج شده...و تموم بازی هام قفل شدن... بدون این که خودم بخوام |:

اکانت خودت قفل شده ؟ یعنی خودت بازی هاشو دیجیتالی خریدی ؟
اره داداش! تازه Infamous رو هم خریده بودم! تا دیروز داشتم last of us بازی میکردم! الان رفتم کنسول رو روشن کردم همه اکانت هام پریده بودن! توجه کن همشون قانونی بودن! 3 تا برای خودم بود یکی برادرم! یکی هم دوستم! بازی های داخلشون همشون دیجیتالی بودن! الان اکانت اصلی رو وارد کردم میگه رو کنسول دیگه اکتیو شده |: چطور دی اکتیوش کنم؟ دوباره رو کنسول خودم اکتیوش کنم؟ کسی نظری نداره؟

اره داداش! تازه Infamous رو هم خریده بودم! تا دیروز داشتم last of us بازی میکردم! الان رفتم کنسول رو روشن کردم همه اکانت هام پریده بودن! توجه کن همشون قانونی بودن! 3 تا برای خودم بود یکی برادرم! یکی هم دوستم! بازی های داخلشون همشون دیجیتالی بودن! الان اکانت اصلی رو وارد کردم میگه رو کنسول دیگه اکتیو شده |: چطور دی اکتیوش کنم؟ دوباره رو کنسول خودم اکتیوش کنم؟ کسی نظری نداره؟
از سایت سونی وارد اکانتت شو قسمت مدیریت اکانت رو بیار از اونجا کنسول های موجود رو دی اکتیو کن بعد دوباره اکانت رو از روی کنسول وارد کن بهت گزینه اکتیو پرایمری میده

بازیهایی که روی اکانتت قانونی خریدی از حالت قفل خارج میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or