System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسایی که از فرهنگ و گیم اوجینال و هکی اوف هستش و ...اینجور چیزا حرف میزنن مطمئنم از همه بیشتر اکانت هکی استفاده میکنن . چرا دارین جو میدین ؟؟ 6 ساعت طومار نوشتین که چی بشه ؟ این فریمور اصلا بیاد و بازی ها قفل بشن ، شما چی دستتون میاد ؟؟!! مثلا خیلی روشن فکر هستین؟؟ من مثل شماها نیستم که بابام جیبم پول بذاره و بگه برو هرکاری دوست داری بکن . هر وقت دستتون رفت تو جیب خودتون اون وقت دم از اورجینال این حرف ها بزنین، من ندارم پای هر بازی 200 تومن بدم، امیدوارم که اکانت هکی ادامه داشته باشه . حدقل برا من یکی که خیلی خوبه
میدونی چیه?
دیجیتالی شیرینگ بصرفست مخصوصا وقتی تخفیف بخوره
چند روز پیش بتلفیلد و gta میخواستم بخرم و خودم ظرفیت 3 وردارم اما همه میگفتن هکی بردار چرا اینارو میخری
هرچیم خطر بن شدن میگفتم حالیشون نمیشد
اگه پول نداری صبر کن تو استور بازی تخفیف بخوره با دوستت بگیرش

• Like
Reactions: hrm
6dek_image.jpg

بچه ها شنیدم بازی هارو میشه از رو هارد اکسترنال اجرا کرد کسی تست کرده؟ میشه رو خود هارد هم دانلود کرد بازی رو؟
بله میتونی این کار رو بکنی ولی متاسفانه یا باید هارد کاملاً خالی باشه یا خالیش کنی یه جا یا کلاً قید اطلاعاتش رو بزنی چون ps4 هشدار میده که باید فرمتش کنی تا به فرمت مخصوصی در بیاد که ps4 ساپورت میکنه :|

• Like
Reactions: shayan1989
بله میتونی این کار رو بکنی ولی متاسفانه یا باید هارد کاملاً خالی باشه یا خالیش کنی یه جا یا کلاً قید اطلاعاتش رو بزنی چون ps4 هشدار میده که باید فرمتش کنی تا به فرمت مخصوصی در بیاد که ps4 ساپورت میکنه :|
فکر کنم بشه پارتیشن بندی کرد. خودم هنوز تست نکردم

دوستان من به سوالی دارم
خب این آپدیت هم آنچنان تاثیری نداره
می دونید چرا ؟
مثلا اینکه شما وقتی اکانت رو روی کنسول خودتون زدید وارد اکانت طرف می شید و وقتی پیغام اومد dont not change رو بزنید و تمام
طرف هم اصا متوجه نمی شه . پیغامی رو نمی بینه
مگه هر دفعه این پیغام میاد یا اینکه فقط به باره ؟؟ :D
===========
البته بگم من اصلا ps4 ندارم اما این بحث برام جالب شده

دوستان من به سوالی دارم
خب این آپدیت هم آنچنان تاثیری نداره
می دونید چرا ؟
مثلا اینکه شما وقتی اکانت رو روی کنسول خودتون زدید وارد اکانت طرف می شید و وقتی پیغام اومد dont not change رو بزنید و تمام
طرف هم اصا متوجه نمی شه . پیغامی رو نمی بینه
مگه هر دفعه این پیغام میاد یا اینکه فقط به باره ؟؟ :D
===========
البته بگم من اصلا ps4 ندارم اما این بحث برام جالب شده
اگر کسی قبلا هک شده باشه، اگه این صفحه براش بیاد از هک شدن باخبر میشه هم دی اکتیو میکنه هم میره تایید دو مرحله ای میذاره
اگر هم نشده باشه در آینده احتمال هک وجود داره البته اگه تایید دو مرحله ای نداشته باشه

خب پيگيري كردم و متوجه شدم يكي يكي اين اكانت هاي هكي رفقا داره قفل ميشه و بزودي دورانش تموم خواهد شد
چه منبع درامدي كه از اين چنل هاي تلگرام گرفته شد خخخ

اگر کسی قبلا هک شده باشه، اگه این صفحه براش بیاد از هک شدن باخبر میشه هم دی اکتیو میکنه هم میره تایید دو مرحله ای میذاره
اگر هم نشده باشه در آینده احتمال هک وجود داره البته اگه تایید دو مرحله ای نداشته باشه
دوست عزیز فقط بازی قفل میشه یا کلا کنسول بن میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or