بعد دوستانی که دانلود کردن میشه لطف کنید بگید چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟ مثلا میشه از طریق کامپوتر دانلود شروع کرد رو PS4 یا بازی آپدیت کرد؟ در کل کارهایی که میشه کرد و اگر زیاد هست فقط مهماشو بگید؟ تشکر!
سلام. این قابلیت استریم به کارت گرافیک پی سی هم ربط داره؟؟؟منظورم اینه که واسه اجرای بازیهای جدید مث آنچارتد4 روی پی سی چه امکاناتی باید مهیا باشه؟؟از نظر سخت افزاری و نرم افزاری عرض میکنم؟؟؟
این قابلیت دیدن دوستانی که انلاین میشن و ندیدن وصل شدن دوستان ب پارتی واقعا بدرد خور هست خدا پدر سونی رو بیامرزه واقعا من یکی کلافه شده بودم هی زات زارت میزد فلانی ب پارتی وصل شد
بلاد کفر نیستم این دقیقا همون کوفتیه که من میخوام! ینی چی؟ ینی میخوام مثلا آپدیت رو دانلود کردم با PC و میخوام منتقلش کنم به PS4 و نمیخوام برم سره تلوزیون!ممکن هست همچین چیزی؟! یه سوال فقط: رو ویندوز 7 ران میشه؟ خود برنامه میگه نه ولی خو میخوام ببینم راهی هست که من ویندوز عوض نکنم؟ تشکر برای پاسخگویی شما دوست عزیز.سلام
ریموت پلی حکم یه مانیتور بی سیم رو براتون داره
اگه اینترنت پرکمر داشته باشید (مثلا بلاد کفر آمریکا و کره) میتونید با سیستم شرکت به پی اس فورتون وصل بشید و بازیها رو از روی مانیتور شرکت استریم کنید و ببینید
ولی چون احتمال خیلی قوی ایران تشریف دارید فقط کافیه لبتاپ یا سیستم دسکتاپ شما با پی اس فور بصورت لوکال بهم وصل باشن (منظور اینکه ps4 با لبتاپتون به یه مودم وصل باشه) تا شما بتونید تصویر بازیتون رو هم غیر از تی وی روی مانیتور پی سی هم داشته باشید
البته ناگفته نماند بدرد بازیهای آنلاین که سرعت عمل بالایی میطلبن نمیخوره
چون لگش خیلی زیاده
بلاد کفر نیستم این دقیقا همون کوفتیه که من میخوام! ینی چی؟ ینی میخوام مثلا آپدیت رو دانلود کردم با PC و میخوام منتقلش کنم به PS4 و نمیخوام برم سره تلوزیون!ممکن هست همچین چیزی؟! یه سوال فقط: رو ویندوز 7 ران میشه؟ خود برنامه میگه نه ولی خو میخوام ببینم راهی هست که من ویندوز عوض نکنم؟ تشکر برای پاسخگویی شما دوست عزیز.
بله کافی برید تو ستیگ بخش نوتیفیکیشن اونجا میتونی تیکش رو برداریمن اینو دیشب تست نکردم, شما مطمئنی؟
به قول شما اگه صحت داشته باشه یه مشکل تو مخی رو واقعا حل کرده!
ریموت پلی مشکلاتی داره.بزرگ ترین مشکلش اینه که 720p هست . مشکل دوم اینه که وقتی رو 60 فریم میزاری لگ میزنه .
ولی تاخیر به هیچ عنوان نداره .
با WiFi هستین؟ چون توصیه میشه با کابل LAN وصل بشیدبچه ها واسه من هنگامی که کد شناسایی رو رو لپ تاپ میزنم ارور میده....به سرعت اینترنت ربط داره؟مبین نت دو مگابایت استفاده میکنم