System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو توضیحات خوودشون نوشته باید کانکشن نسبتا قوی داشته باشید...گفتن حداقل 5 مگابیت و پیشنهادی 12 مگابیت...حالا شاید کمتر هم جواب بده ولی این چیزی بود که خودشون گفتن.
فقط چیزی هست اینه که من هنوز تستش نکردم و نمیدونم حتما باید یک مودم باشه تا ارتباط برقرار بشه یا اینکه میشه مثلا من خونم و تو محل کارم بهش کانکت بشم با یه مودم دیگه بازی کنم ! رو اون اندرویدی که نمیشد و باید حتما از یه مودم استفاده می کردیم.
اگه بخوای از طریق نت بهش وصل بشی، آره اینترنت با کیفیتی میخواد. ولی اگه فاصله PC با کنسولت خیلی نیست میتونی بدون مودم هم بهش وصل بشی. فقط برنامه موقع اجرا برای چند ثانیه باید به نت وصل باشه، بعد از اون اگه به کانکشن PS4 وصل بشی، نیازی به نت نداری.

• Like
Reactions: Black Roz
اگه بخوای از طریق نت بهش وصل بشی، آره اینترنت با کیفیتی میخواد. ولی اگه فاصله PC با کنسولت خیلی نیست میتونی بدون مودم هم بهش وصل بشی. فقط برنامه موقع اجرا برای چند ثانیه باید به نت وصل باشه، بعد از اون اگه به کانکشن PS4 وصل بشی، نیازی به نت نداری.
داداش من اینکارو کردم. اولش با وایرلس اینترنت برنامرو اجرا کردم. بعد وصل شدم به وای فای کنسول ، بعد زدم جستجو ولی تا میزنم روی جستجو میخواد دوباره به اکانت از طریق اینترنت ساین این شه و برنامه هنگ می کنه البته همزمان در دو حالت هم کنسول به کابل به مودم وصل و هم وصل نبود هم تست کردم باز همینجوری بود. حالا میشه کاملا مراحل رو از اول تا اخر مو به مو توضیح بدی؟ میخوام بدون اینترنت اجرا کنم

داداش من اینکارو کردم. اولش با وایرلس اینترنت برنامرو اجرا کردم. بعد وصل شدم به وای فای کنسول ، بعد زدم جستجو ولی تا میزنم روی جستجو میخواد دوباره به اکانت از طریق اینترنت ساین این شه و برنامه هنگ می کنه البته همزمان در دو حالت هم کنسول به کابل به مودم وصل و هم وصل نبود هم تست کردم باز همینجوری بود. حالا میشه کاملا مراحل رو از اول تا اخر مو به مو توضیح بدی؟ میخوام بدون اینترنت اجرا کنم
داداش داری درست میری، نمیدونم چرا دوباره میخواد از طریق اینترنت پیداش کنه. برای من موقع جستجو میزنه‌‌ search nearby ... . البته من یه بار هم به صورت منوال بهش متصل شدم. تو قسمت تنظیمات برنامه، آخرین گزینه رو که بزنی، میتونی با پین کدی که PS4 بهت میده به کنسول وصل بشی.

سلام . مشکلی دارم برای اپدیت اینکه این اپدیت 3.50 اصلا روی کنسول من نمیاد و وقتی دستی اینکارو انجام میدم نوشته به اخرین نسخه بروز شده ؟ اپدیت های قبلی همیشه وقتی Ps4 روشن میکردم اتوماتیک شروع به دانلود میکرد . میخواستم بدونم مشکل از اینترنته یا کنسوله چیه ؟

احساس میکنم بعد آپدیت 3.5 دستگاهم کمی کند شده...نمیدونم توهمه یا نه...آخه وسط بازی که شیر رو میزنم که اسکرین شات بگیرم از بازی، بعضی وقتها میره تو خلصه و مجبورم دکمه هوم رو بزنم و برگردم به بازی که بصورت خیلی مسخره بعد از یه مدت خودش میره به قسمت شیر یعنی هنوز داشته پراسزشو انجام میداده ولی با سرعت لاکپشت در حالی که قبلا اینطور نبود و به راحتی وارد قسمت شیر میشد...تو بازی nfs 2015 هم کمی افت فریم و لگ دارم تو جاهای شلوغ نمیدونم قبلا هم اینطور بوده یا نه...؟!کلا حس خوبی نسبت به این فریم ور ندارم...کاش آپگرید نمیکردم...
کس دیگه ای هم هست که حس کنه دستگاهش بعد آپدیت یکم خنگ شده...

• Like
Reactions: 4058423
احساس میکنم بعد آپدیت 3.5 دستگاهم کمی کند شده...نمیدونم توهمه یا نه...آخه وسط بازی که شیر رو میزنم که اسکرین شات بگیرم از بازی، بعضی وقتها میره تو خلصه و مجبورم دکمه هوم رو بزنم و برگردم به بازی که بصورت خیلی مسخره بعد از یه مدت خودش میره به قسمت شیر یعنی هنوز داشته پراسزشو انجام میداده ولی با سرعت لاکپشت در حالی که قبلا اینطور نبود و به راحتی وارد قسمت شیر میشد...تو بازی nfs 2015 هم کمی افت فریم و لگ دارم تو جاهای شلوغ نمیدونم قبلا هم اینطور بوده یا نه...؟!کلا حس خوبی نسبت به این فریم ور ندارم...کاش آپگرید نمیکردم...
کاملا تایید میشه کنسول کند میشه خیلی محسوس هست این مورد %-(

من مشکلی را که شما میگی باهاش برخورد نکردم، شما اگر بخواهی به PSN وصل بشی حتما باید اپدیت کنی.

دوستان این آپدیت جدید 3.50 مشکلی نداره؟
انگار یه سری به مشکل خوردن
به نظرتون من آپدیت کنم یا نه؟
متاسفانه اگه مشکلی هم داشته باشه که به نظر من داره ! چاره ای ندارید ! چون برای استفاده از امکانات آنلاین کنسول حتما باید آپدیت کنید

• Like
Reactions: naeim_n1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or