naeim_n1
کاربر سایت
منظورتون از امکانات آنلاین چی هست؟متاسفانه اگه مشکلی هم داشته باشه که به نظر من داره ! چاره ای ندارید ! چون برای استفاده از امکانات آنلاین کنسول حتما باید آپدیت کنید
منظورتون از امکانات آنلاین چی هست؟متاسفانه اگه مشکلی هم داشته باشه که به نظر من داره ! چاره ای ندارید ! چون برای استفاده از امکانات آنلاین کنسول حتما باید آپدیت کنید
تمامی امکانات پلی استیشن به جز بازی کردن نیاز به آنلاین شدن دارهمنظورتون از امکانات آنلاین چی هست؟
dnsبه صورت دستی وارد کنید درست میشهآره بنظرم آپدیت مشکل داشته
برای من هی کانکشن میپره . PSN هم هی از دسترس خارج میشه . کلا آنلاین نمیتونم بازی کنم .
من همیشه همینکار رو میکنم . ولی ایندفه جواب نمیده .dnsبه صورت دستی وارد کنید درست میشه
از مسیر زیر تنظیم کنید:من یه مشکل با 3.50 دارم و اینه که وقتی کنسول رو در حالت rest mode قرار میدم دسته ها برام شارژ نمیشن. توی ورژن قبلی این مشکل نبود. حالا برای شارژ دسته مجبورم کنسول رو روشن نگه دارم.
چطور می تونم این مشکل رو به اطلاع سونی برسونم؟
از مسیر زیر تنظیم کنید:
Setting>Power save settings>set features avalibale in rest mode>Supply power to usb
اینو روی همیشه یا 3 ساعت بذارید.
توصیه نمیکنم ولی من گوشیم هم سونی هستش و با شارژر گوشیم دسته رو شارژ میکنم این دو ساله ، از اول هم با اون شارژ کردم مشکلی تا حالا نداشته.
شاید میشه ها برادر یکم صبر بکن چراغ نارنجی بعد چند ثانیه شروع میکنه چشمک زدن.روی 3 ساعت هست. الان هم روی alwase گذاشتم ولی همین که کنسول میره روی حالت rest mode و چراغ نارجی ثابت میشه و چشمک نمیزنه دسته دیگه شارژ نمیشه
شاید میشه ها برادر یکم صبر بکن چراغ نارنجی بعد چند ثانیه شروع میکنه چشمک زدن.
اگر نشد از همون مسیر خاموش بکن اون حالت رو بعد کلا PS4 رو خاموش بکن و بعد روشن بکن ، رست مود کن و بعد دوباره روشن بکن همیشه بذار شاید گیرش رفع بشه.
نشد کابل رو هم تست کن شاید قطعی داره یا حتی پورتهای USB دستگاه شل شده باشندو...اگر حوصله اینارو نداری کلا بزن با USB کامپیوتر شارژ کن کم خطر ترین حالته.اگرم حوصله نداری و ریسک پذیری با شارژرهای استاندارد USB گوشیهای سامسونگ یا سونی یا شارژر Vita شارژ کن...
سلام.کابل رو عوض کن.روی 3 ساعت هست. الان هم روی alwase گذاشتم ولی همین که کنسول میره روی حالت rest mode و چراغ نارجی ثابت میشه و چشمک نمیزنه دسته دیگه شارژ نمیشه