System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دوباره دلمو زدم به دریا و 3.50 کردم دستگاه رو !

تا حالا که مشکلی نداشتم شکر خدا ، دیشبم یه بازی بیلیارد دانلود کردم 1 گیگ بود و با سرعت داغون نتم 1 ساعت طول کشید =))

ولی شکر خدا نتم قطع نشد اصلا

تو بازی هم مشکل قطع شدن نت رو نداشتم شکر خدا

ولی در کل احساس میکنم این ورژن 3.50 یه ایرادی داره ! x_x

من یه مشکل با 3.50 دارم و اینه که وقتی کنسول رو در حالت rest mode قرار میدم دسته ها برام شارژ نمیشن. توی ورژن قبلی این مشکل نبود. حالا برای شارژ دسته مجبورم کنسول رو روشن نگه دارم.
چطور می تونم این مشکل رو به اطلاع سونی برسونم؟

من یه مشکل با 3.50 دارم و اینه که وقتی کنسول رو در حالت rest mode قرار میدم دسته ها برام شارژ نمیشن. توی ورژن قبلی این مشکل نبود. حالا برای شارژ دسته مجبورم کنسول رو روشن نگه دارم.
چطور می تونم این مشکل رو به اطلاع سونی برسونم؟
از مسیر زیر تنظیم کنید:
Setting>Power save settings>set features avalibale in rest mode>Supply power to usb
اینو روی همیشه یا 3 ساعت بذارید.
توصیه نمیکنم ولی من گوشیم هم سونی هستش و با شارژر گوشیم دسته رو شارژ میکنم این دو ساله ، از اول هم با اون شارژ کردم مشکلی تا حالا نداشته.

• Like
Reactions: hamid1752
از مسیر زیر تنظیم کنید:
Setting>Power save settings>set features avalibale in rest mode>Supply power to usb
اینو روی همیشه یا 3 ساعت بذارید.
توصیه نمیکنم ولی من گوشیم هم سونی هستش و با شارژر گوشیم دسته رو شارژ میکنم این دو ساله ، از اول هم با اون شارژ کردم مشکلی تا حالا نداشته.

روی 3 ساعت هست. الان هم روی alwase گذاشتم ولی همین که کنسول میره روی حالت rest mode و چراغ نارجی ثابت میشه و چشمک نمیزنه دسته دیگه شارژ نمیشه

روی 3 ساعت هست. الان هم روی alwase گذاشتم ولی همین که کنسول میره روی حالت rest mode و چراغ نارجی ثابت میشه و چشمک نمیزنه دسته دیگه شارژ نمیشه
شاید میشه ها برادر یکم صبر بکن چراغ نارنجی بعد چند ثانیه شروع میکنه چشمک زدن.
اگر نشد از همون مسیر خاموش بکن اون حالت رو بعد کلا PS4 رو خاموش بکن و بعد روشن بکن ، رست مود کن و بعد دوباره روشن بکن همیشه بذار شاید گیرش رفع بشه.
نشد کابل رو هم تست کن شاید قطعی داره یا حتی پورتهای USB دستگاه شل شده باشندو...اگر حوصله اینارو نداری کلا بزن با USB کامپیوتر شارژ کن کم خطر ترین حالته.اگرم حوصله نداری و ریسک پذیری با شارژرهای استاندارد USB گوشیهای سامسونگ یا سونی یا شارژر Vita شارژ کن...

شاید میشه ها برادر یکم صبر بکن چراغ نارنجی بعد چند ثانیه شروع میکنه چشمک زدن.
اگر نشد از همون مسیر خاموش بکن اون حالت رو بعد کلا PS4 رو خاموش بکن و بعد روشن بکن ، رست مود کن و بعد دوباره روشن بکن همیشه بذار شاید گیرش رفع بشه.
نشد کابل رو هم تست کن شاید قطعی داره یا حتی پورتهای USB دستگاه شل شده باشندو...اگر حوصله اینارو نداری کلا بزن با USB کامپیوتر شارژ کن کم خطر ترین حالته.اگرم حوصله نداری و ریسک پذیری با شارژرهای استاندارد USB گوشیهای سامسونگ یا سونی یا شارژر Vita شارژ کن...

کابل رو چطور تست کنم. فکر نمی کنم کابل مشکلی داشته باشه چون وقتی کنسول روشنه دسته شارژ میشه. پس از usb هم نمی تونه باشه. درست میگم؟

ملت با آپدیت سیستمشون رو بهینه میکنن سونی گند زده به کنسول

کم نتمون میپرید~X(اینم اضافه شده بیچاره شدم سر فیفا اینقدر نت پرید :sleepy::sleepy:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or