King-1
کاربر سایت
من چند وقتی هست بروی بتا هستم میشه گفت مهمترین تغییرش اینکه میتونید بصورت افلاین وارد کنسول بشویدفردا آپدیت جدید میاد با کلی تغییرات..
من چند وقتی هست بروی بتا هستم میشه گفت مهمترین تغییرش اینکه میتونید بصورت افلاین وارد کنسول بشویدفردا آپدیت جدید میاد با کلی تغییرات..
به نظر خود من بزرگترین امکانات ریموت پلی روی PC و Mac هستمن چند وقتی هست بروی بتا هستم میشه گفت مهمترین تغییرش اینکه میتونید بصورت افلاین وارد کنسول بشوید
من اين پيام رو جاي ديگه اي دادم ولي فكر كنم اينجا مرتبط تر باشه اگه كسي ميدونه جواب بده ممنون ميشمسلام
با توجه به اینکه قراره قابلیت ریموت پلی برای ویندوز در دسترس قرار بگیره میشه از هدست و قابلیتاش از طریق pc استفاده کرد؟! مثلا با استفاده از کارت صدای هدست از dolby 7.1 استفاده کرد؟! یا مربوط نمیشن؟! گفتم حالا که میشه دسته رو به pc وصل کرد موقع استفاده از ریموت پلی شاید بشه از این قابلیت هم استفاده کرد
بله میشه توی توضیحاتش نوشته مشه با این نرم افزار از طریق وایرلس وصل میشی به دستگاه و برای دسته هم میتونی از طریق یو اس پی وصل شی فکر کنم این یه شروع خیلی خوبهدوستان با آپدیت جدید یعنی میشه دستگاه رو به لپ تاپ وصل کرد و بازی کرد ؟ یعنی تصویر رو از لپتاپ میگیریم ؟
چجوریه قضیه ؟
فرق میکنه و هر ریجنی باید آپدیت خودش رو بزنیدوستان فرقی نمیکنه اپدیت ماله کجا باشه
من اینو رو ۱۲ دستگاه با ریجن های مختلف زدم