System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید دوستان سوال اینجا مطرح میکنم
دستگاه من ریجن 2 ژاپن است به 3.15 اتومات آپگرید نمیشه رو حالت آپدیت که میرم میزنه دستگاه شما آخرین ورژن 3.11 رو داره در صورتی که من برای بازی آنلاین و وصل شدن به psn نیاز به آپگرید دارم ممنون میشم کمکم کنین

ببخشید دوستان سوال اینجا مطرح میکنم
دستگاه من ریجن 2 ژاپن است به 3.15 اتومات آپگرید نمیشه رو حالت آپدیت که میرم میزنه دستگاه شما آخرین ورژن 3.11 رو داره در صورتی که من برای بازی آنلاین و وصل شدن به psn نیاز به آپگرید دارم ممنون میشم کمکم کنین

با فلش مموری آپدیت کن راهنمایش در صفحه ۱ پست ۲ .

سلام خدمت دوستان عزیز....بچه ها من امروز یه PS4 1216b 1TB خریدم و چون ریجن اکانت اشتباه بود و میخواستم DLCها رو فعال کنم کنسول رو ریست کردم سیستم عامل پاک شد، بعد سیستم عامل رو از سایت سونی دان کردم و از Safe mode نصبش کردم و بعدش همه چیز اوکی شد....فقط الان باکس نوشته ها رو درست نشون نمیده

مثلا دیدن وقتی رو آیکون بازی ها میاین گزینه های Review و News و این چیزا زیرش میاد؟؟؟ برای من به جای اینا نوشته msg_revirew و msg_feature کلا این چیزا رو اینجوری نوشته

مشکل از چیه؟؟؟

سلام خدمت دوستان عزیز....بچه ها من امروز یه PS4 1216b 1TB خریدم و چون ریجن اکانت اشتباه بود و میخواستم DLCها رو فعال کنم کنسول رو ریست کردم سیستم عامل پاک شد، بعد سیستم عامل رو از سایت سونی دان کردم و از Safe mode نصبش کردم و بعدش همه چیز اوکی شد....فقط الان باکس نوشته ها رو درست نشون نمیده

مثلا دیدن وقتی رو آیکون بازی ها میاین گزینه های Review و News و این چیزا زیرش میاد؟؟؟ برای من به جای اینا نوشته msg_revirew و msg_feature کلا این چیزا رو اینجوری نوشته

مشکل از چیه؟؟؟

مشکل از بد لود شدن و اینترنته یه بار ریست کنید حل میشه.

با سلام من کنسولم رجن 3 هست چند روز پیش از طریق اینترنت دستگاهمو با ورژن 3.15 آپدیت کردم ومشکلی که پیدا کردم اینه که بعد از چند دقیقه ارتباط دسته با کنسول قط میشه و برای اتصال مجدد حتما باید ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید چه جوری مشکل دستگاه را حل کنم

با سلام من کنسولم رجن 3 هست چند روز پیش از طریق اینترنت دستگاهمو با ورژن 3.15 آپدیت کردم ومشکلی که پیدا کردم اینه که بعد از چند دقیقه ارتباط دسته با کنسول قط میشه و برای اتصال مجدد حتما باید ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید چه جوری مشکل دستگاه را حل کنم

پشت دسته یه سوراخ هستش با یه سوزن یا چیزی که بره داخلش دکمه رو فشار بده شاید مشکلت حل بشه !

آخرین ویرایش:
با درود.من بتلفیدهاردلاین رو به صورت فیزیکی گرفتم و اپدیت بازی هم به ورژن1.00 هست پرسشم این بود که برای اجرا شدن بازی حتما باید اخرین آپدیت بازی رو که فکر کنم1.07 هست داشته باشم؟باسپاس

آخرین ویرایش:
کسی نیست پاسخ بده؟؟؟

نه دوست عزیز برای اجرای بازی نیازی به اپدیت نیست
اپدیت برای انلاین بازی کردن واجبه 100 درصده و معمولا اپدیتها اگر مشکلات کوچکی توی بازی باشه مثل باگ یا زمان زیاد لود شدن و .... رفع میکنه و تو یک سری بازیها مثل درایو کلاب و پروجکت کارز و ..... یک سری ماشین جدید و نقشه جدید اضافه میکنه

دوستان آپدیت جدیدی در راه نیست ؟؟؟

میخوام 3.15 رو نصب کنم امشب....اگه تا چند روز دیگه آپدیت جدیدی قراره بیاد تا دیگه اونو دانلود کنم و نصب کنم.

اگه دستگاه از حالت safe mode آپدیت بشه زمان آپدیت اگر برق بره بازم کنسول بریک میشه؟؟
نه چیزیش نمیشه.
اول دانلود میکنه تو هارد نگه میداره خودت باید بزنی نصب بشه.موقع نصب (که دو تا سه دقیقه هستش) برقا بره بریک میشه که اون هم با فایل ریکاوری راحت درست میشه.کلا خیالت راحت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or