ببخشید دوستان سوال اینجا مطرح میکنم
دستگاه من ریجن 2 ژاپن است به 3.15 اتومات آپگرید نمیشه رو حالت آپدیت که میرم میزنه دستگاه شما آخرین ورژن 3.11 رو داره در صورتی که من برای بازی آنلاین و وصل شدن به psn نیاز به آپگرید دارم ممنون میشم کمکم کنین
سلام خدمت دوستان عزیز....بچه ها من امروز یه PS4 1216b 1TB خریدم و چون ریجن اکانت اشتباه بود و میخواستم DLCها رو فعال کنم کنسول رو ریست کردم سیستم عامل پاک شد، بعد سیستم عامل رو از سایت سونی دان کردم و از Safe mode نصبش کردم و بعدش همه چیز اوکی شد....فقط الان باکس نوشته ها رو درست نشون نمیده
مثلا دیدن وقتی رو آیکون بازی ها میاین گزینه های Review و News و این چیزا زیرش میاد؟؟؟ برای من به جای اینا نوشته msg_revirew و msg_feature کلا این چیزا رو اینجوری نوشته
مشکل از چیه؟؟؟
با سلام من کنسولم رجن 3 هست چند روز پیش از طریق اینترنت دستگاهمو با ورژن 3.15 آپدیت کردم ومشکلی که پیدا کردم اینه که بعد از چند دقیقه ارتباط دسته با کنسول قط میشه و برای اتصال مجدد حتما باید ریستارت کنم لطفا راهنمایی کنید چه جوری مشکل دستگاه را حل کنم
کسی نیست پاسخ بده؟؟؟
نه چیزیش نمیشه.اگه دستگاه از حالت safe mode آپدیت بشه زمان آپدیت اگر برق بره بازم کنسول بریک میشه؟؟
اوکی هست بدید منتست ورژن ۳.۵ امروز برای یک عده خاصی اومده
برای منم اومده ولی ممکنه من استفاده نکنم اگر کسی خواست خبر بده