System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجیبه بعد از اپديت این چندمين باره که یک دفعه همه گيمهام ايکونهاش ميره ناشناخته میشه تا خاموش روشن نکنم درست نميشه !!!

کسی این مشکل را پیدا نکرده?

عجیبه بعد از اپديت این چندمين باره که یک دفعه همه گيمهام ايکونهاش ميره ناشناخته میشه تا خاموش روشن نکنم درست نميشه !!!

کسی این مشکل را پیدا نکرده?

برا من چند بار اینجوری شده موقعی اینجوری میشه که به نت وصلی بعد یهو نت قطع میشه اصن قاط میزنه! من اینجوری میشه DNS عوض میکنم درست میشه یا نتو کلن قطع میکنم

برا من چند بار اینجوری شده موقعی اینجوری میشه که به نت وصلی بعد یهو نت قطع میشه اصن قاط میزنه! من اینجوری میشه DNS عوض میکنم درست میشه یا نتو کلن قطع میکنم

درسته احتمال زیاد از نت هست قاط میزنه

چه dns بزنم خوبه :)?

سلام دوستان. اقا اپدیت 2.4 روی بازی مورتال کامبت ایکس بود نصب کردم از دیروز تا الان کنسول وقتی تو برقه خود به خود روشن میشه بعضی وقتا هم که تو داشبورده خود به خود میره استند بای. چیکارش کنم ؟ اپدیت کنم به 2.5 ممکنه درست بشه ؟

یعنی واقعا تشکر میکنم از سونی بابت اپدیتاش . باو اینقدر اپدیت نده گند بزن به همه چیز ترو خدا . امروز عصری اومدم کنسولو اپدیت کردم به 2.51 با اجازتون خواستم برم تم رو عوض کنم هنگ کرد . هیچ کاری نمیشد کرد فقط میتونستم دکمه PS بزنم بیام توی منو بچرخم . یه یوزر هم اومدم پاک کنم 15 دقیقه طول کشید تا پاکش کرد . هنگید مجبور شدم دکمه پاور بزنم برم توی رست مود بیارم بالا دوباره کنسول رو . این مشکل رو کس دیگ ای هم داره ؟ قبلا تو بازی هنگ میکرد چند باری سر 2-3 تا بازی ولی دیگ این هنگ واس رفتن توی تم ها رو جدیدا بر خوردم بعد اپدیت . حالا جالبیش اینه حتی وقتی میخوای بری توی منوی تم ها طول میکشه . یه هنگ چند ثانیه ای میکنه در حد 5-6 ثانیه !
مرسی سونی اول تابستونی میخوای بفرستیمون اون دنیا :))

یعنی واقعا تشکر میکنم از سونی بابت اپدیتاش . باو اینقدر اپدیت نده گند بزن به همه چیز ترو خدا . امروز عصری اومدم کنسولو اپدیت کردم به 2.51 با اجازتون خواستم برم تم رو عوض کنم هنگ کرد . هیچ کاری نمیشد کرد فقط میتونستم دکمه PS بزنم بیام توی منو بچرخم . یه یوزر هم اومدم پاک کنم 15 دقیقه طول کشید تا پاکش کرد . هنگید مجبور شدم دکمه پاور بزنم برم توی رست مود بیارم بالا دوباره کنسول رو . این مشکل رو کس دیگ ای هم داره ؟ قبلا تو بازی هنگ میکرد چند باری سر 2-3 تا بازی ولی دیگ این هنگ واس رفتن توی تم ها رو جدیدا بر خوردم بعد اپدیت . حالا جالبیش اینه حتی وقتی میخوای بری توی منوی تم ها طول میکشه . یه هنگ چند ثانیه ای میکنه در حد 5-6 ثانیه !
مرسی سونی اول تابستونی میخوای بفرستیمون اون دنیا :))
اره من هم همین مشکلات رو داشتم.
برای اولین بار بعد از آپدیت 2.51 بخوای بری تم رو تعویض کنی کنسول هنگ میکنه. با دو تا کنسول تست کردم به یک شکل هنگ کردن!
حالا این چیزی نیست سر آپدیت های PS3 یه سوتی هایی میداد چه حرص هایی میخوردیم:d

سلام دوستان. اقا اپدیت 2.4 روی بازی مورتال کامبت ایکس بود نصب کردم از دیروز تا الان کنسول وقتی تو برقه خود به خود روشن میشه بعضی وقتا هم که تو داشبورده خود به خود میره استند بای. چیکارش کنم ؟ اپدیت کنم به 2.5 ممکنه درست بشه ؟
اره عزیز حتمن اپدیت کن.
این حالت به دستگاه ضربه میزنه.

اره من هم همین مشکلات رو داشتم.
برای اولین بار بعد از آپدیت 2.51 بخوای بری تم رو تعویض کنی کنسول هنگ میکنه. با دو تا کنسول تست کردم به یک شکل هنگ کردن!
حالا این چیزی نیست سر آپدیت های PS3 یه سوتی هایی میداد چه حرص هایی میخوردیم:d
یعنی همینه که سونی توی همه بخش هاش ضرر میده . پشتیبانی و نرم افزار محصولاتش به طور فجیعی قاطی باقالیاس :|
موندم در اینده چطوری میخواد کنسول رو دود کنه . برنامه بلند مدت هم ریخته واسش :|

پ.ن : میگم این اپدیته که توی بازی کردن مشکل ایجاد نمیکنه ؟ فقط هنگ تم و ایناس اره ؟ بازی نداشتم تست کنم !

آخرین ویرایش:
ای مردشور سونی رو ببرن با این آپدیتش :|
از زمانی که آپدیت کردم کنسول وقتی خاموشه بعضی موقع ها واسه خودش بوق میزنه 8-| بعضی موقع هام واسه خودش روشن میشه.مشکل auto eject هم برگشته!
این مشکل جوین نشدن به بازی ها و مشکل جوین نشدن به پارتی ها و قطع و وصلی های psn ــم پدر مارو درآورده! نمیدونم مشکل از سونیه یا نت خودمون ولی خداکنه زودتر درست شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or