live is life
کاربر سایت
داداش ربطی به LAN نداره. مشکل اینترنت سراسری داریم
شما یه بار با LAN تست کن. برای من که همیشه تا چند دقیقه به PSN وصل نمیشد، با LAN سریع وصل شد.
برا من چند بار اینجوری شده موقعی اینجوری میشه که به نت وصلی بعد یهو نت قطع میشه اصن قاط میزنه! من اینجوری میشه DNS عوض میکنم درست میشه یا نتو کلن قطع میکنم
برا من چند بار اینجوری شده موقعی اینجوری میشه که به نت وصلی بعد یهو نت قطع میشه اصن قاط میزنه! من اینجوری میشه DNS عوض میکنم درست میشه یا نتو کلن قطع میکنم
اره من هم همین مشکلات رو داشتم.یعنی واقعا تشکر میکنم از سونی بابت اپدیتاش . باو اینقدر اپدیت نده گند بزن به همه چیز ترو خدا . امروز عصری اومدم کنسولو اپدیت کردم به 2.51 با اجازتون خواستم برم تم رو عوض کنم هنگ کرد . هیچ کاری نمیشد کرد فقط میتونستم دکمه PS بزنم بیام توی منو بچرخم . یه یوزر هم اومدم پاک کنم 15 دقیقه طول کشید تا پاکش کرد . هنگید مجبور شدم دکمه پاور بزنم برم توی رست مود بیارم بالا دوباره کنسول رو . این مشکل رو کس دیگ ای هم داره ؟ قبلا تو بازی هنگ میکرد چند باری سر 2-3 تا بازی ولی دیگ این هنگ واس رفتن توی تم ها رو جدیدا بر خوردم بعد اپدیت . حالا جالبیش اینه حتی وقتی میخوای بری توی منوی تم ها طول میکشه . یه هنگ چند ثانیه ای میکنه در حد 5-6 ثانیه !
مرسی سونی اول تابستونی میخوای بفرستیمون اون دنیا![]()
اره عزیز حتمن اپدیت کن.سلام دوستان. اقا اپدیت 2.4 روی بازی مورتال کامبت ایکس بود نصب کردم از دیروز تا الان کنسول وقتی تو برقه خود به خود روشن میشه بعضی وقتا هم که تو داشبورده خود به خود میره استند بای. چیکارش کنم ؟ اپدیت کنم به 2.5 ممکنه درست بشه ؟
یعنی همینه که سونی توی همه بخش هاش ضرر میده . پشتیبانی و نرم افزار محصولاتش به طور فجیعی قاطی باقالیاساره من هم همین مشکلات رو داشتم.
برای اولین بار بعد از آپدیت 2.51 بخوای بری تم رو تعویض کنی کنسول هنگ میکنه. با دو تا کنسول تست کردم به یک شکل هنگ کردن!
حالا این چیزی نیست سر آپدیت های PS3 یه سوتی هایی میداد چه حرص هایی میخوردیم:d