masoud200
کاربر سایت
با فلش در سیف مود آپ کن
درست بلد نیستم میترسم کنسول رو به فنا بدم
با فلش در سیف مود آپ کن
درست بلد نیستم میترسم کنسول رو به فنا بدم
من نمیفهمم این مسخره بازیا سونی یعنی چی اینجوریشو ندیده بودم!برایه منم این مشکل پیش آمد همین الان اما به طرز تخیلیترش!منم تازه تیوی گرفتم بعده دانلود فکر کنم پورت hdmi نیمسوز شده اصلا همچین چیزی داریم؟!از من تصویر داره اما فقط تو رزلوشین 1080p اما رزلوشینش تغییر میکنه مثلا 480،720یا حتی 1080i تصویر میپره و برفکی میشه!فقط رویه پورت hdmi1 اینجوری شده رویه بقیه پورتا مشکلی ندارم!من تیویم گارانتی داره میگم برام گارانتیش عوض میکنه؟چطوری بشون حالی کنم پورت hdmi نیمسوز شده یا خراب شده؟من روی tv بازی میکنم روی تی وی هم ممکنه پورت hdmi بفنا بره؟
بعد کلی دعا و التماس یه tv گرفتم دوست ندارم چیزیش بشه
سلام
ببخشید دوستان من با کنسول آپدیت 2.51 دانلود میکنم تموم میشه ولی رو preparing to instal گیر میکنه و هرچی صبر میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ! آخرین آپدیت هم 2.50 بوده . کنسول ریجن یک . کسی این مشکل رو نداشته و راه حل چیه ؟
رو تی وی همچین مشکلی نبوده تا حالا فقط روی مانیتورهای ضعیف و رده پایین همچین داستانی بوده اونم تک و توک.
با خیال راحت بزنید اپ شه.
داداش کارت درسته ،انجام دادم همین کارو درست شد!بچه هایی که پورت hdmi اشون دچار مشکل شده، کل کابل ها از مانیتور بکنید و حتی برقش هم بکنید یه 5دقیقه بزارید بمونه دوباره برقو وصل کنید و کابلهارو بزنید ببینید چطور میشه!
من زمان ps3 یکی همین مشکلو داشت!با همین حرکت درست شده!
حتما تست کنید
خب خداروشکرداداش کارت درسته ،انجام دادم همین کارو درست شد!
من هم تیویم نوع و مدله خوبی بود همم بهترین کابل ممکنه hdmi استفاده میکردم که بازم این مشکل رخ داد خداروشکر حل شد
داداش هکی استفاده نمیکنم اما تمام بازیم شیرینگه اونم قانونی تا الان فقط همه بازیا ظرفیت یکم قفل شده اما دو ظرفیته دو و سه که میشه رستور لیسانس کرد مشکلی براش پیش نیامده با این اپدیت جدید!ی جوونمرد جواب مارو بده
شماهم تنها راحت اینه اپدیت دانلود کنی بریزی تو فلش وصل کنی به دستگاه از صفحه سیف مود به اخرین ورژن اپدیت کنییکی جواب مارو بده