برای دوستانی که در مورد این مشکل HDMI سوال میکنن باید بگم که اولاً این مشکل بیشتر تو مانیتور ها commen هست البته بعضی ها روی TV هم این مشکل براشون پیش اومده ولی خب با رفتن به رست مود یا تعویض کابل و ... مشکلشون حل شده.مانیتور ها معمولا به خاطر اینکه پورت HDMI شون ضعیف تر هست معمولا دار فانی رو وداع میگه در صورت بروز این مشکل
توصیه من که یک مالباخته هستم (
) به شما اینه که:
1-صد در صد برای آپدیت از فلش استفاده کنید چون در این صورت امکان بروز مشکلات به خاطر اینترنت و قطعی و سرعت و ... به صفر میرسه.
2-سعی کنید آپدیت رو روی یک TV انجام بدید و حتی الامکان از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید (کابل داخل خود جعبه بی کیفیت ترین نوع کابل هست مال من همون روز اول خراب شد)
3-این مورد از همه مهم تره چون در واقع نوسانات ولتاژ HDMI کنسول که باعث میشه به پورت نمایشگر آسیب بزنه با رفتن به حالت rest mod ایجاد میشه پس قبل از انجام آپدیت حتما برید به Setting و از قسمت power save setting تمام گزینه ها رو off کنید و مطمئن بشید که کنسول بعد از restart به حالت رست مود یا استند بای نمیره.
این کارارو انجام بدید احتمال آسیب دیدن پورت نمایشگر شما به صفر میرسه یا حداقل به کمترین امکان خودش میرسه.