System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رفقا من الان با مانیتور بازی می کنم. اصلاً هم نمیشه به tv نزدیک بشم، خانواده از اون استفاده می کنن، مانیتور هم فقط یک پورت hdmi داره، آخرای دانلود این آپدیت هم هستم، اینو که خوندم بدجوری ترسیدم، حالا میشه موقع نصب کابل رو قطع کنم از مانیتور؟ یعنی یک جورایی چراغ خامونش برم تمام اتوبانو؟
نترس همیشه سعی کن از داخل خود پلی اپدیت بگیر هیچ مشکلی پیش نمیاد اپدیتشم سریع میکنه ترس نداره که فوقش یه مانیتور دیگه میخری:دی

آقا دمت گرم، دارم با خود کنسول دانلود می کنم، ایشالا که مشکلی برای هیچ کسی پیش نیاد!!!! بد وابستگی احساسی به کنسول دارم!!! :xمی دونم همه همینطور هستن!!!! درود بر جوانان گیمر ایران:p

برای دوستانی که در مورد این مشکل HDMI سوال میکنن باید بگم که اولاً این مشکل بیشتر تو مانیتور ها commen هست البته بعضی ها روی TV هم این مشکل براشون پیش اومده ولی خب با رفتن به رست مود یا تعویض کابل و ... مشکلشون حل شده.مانیتور ها معمولا به خاطر اینکه پورت HDMI شون ضعیف تر هست معمولا دار فانی رو وداع میگه در صورت بروز این مشکل:دی
توصیه من که یک مالباخته هستم (:دی) به شما اینه که:
1-صد در صد برای آپدیت از فلش استفاده کنید چون در این صورت امکان بروز مشکلات به خاطر اینترنت و قطعی و سرعت و ... به صفر میرسه.
2-سعی کنید آپدیت رو روی یک TV انجام بدید و حتی الامکان از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید (کابل داخل خود جعبه بی کیفیت ترین نوع کابل هست مال من همون روز اول خراب شد)
3-این مورد از همه مهم تره چون در واقع نوسانات ولتاژ HDMI کنسول که باعث میشه به پورت نمایشگر آسیب بزنه با رفتن به حالت rest mod ایجاد میشه پس قبل از انجام آپدیت حتما برید به Setting و از قسمت power save setting تمام گزینه ها رو off کنید و مطمئن بشید که کنسول بعد از restart به حالت رست مود یا استند بای نمیره.
این کارارو انجام بدید احتمال آسیب دیدن پورت نمایشگر شما به صفر میرسه یا حداقل به کمترین امکان خودش میرسه.

دوستان با این آخرین آپدیت همچنان دکمه تایید در منو دایره نشون داده میشه ؟؟ آخه ورژن دستگاه من 2.03 هست و تا الان آپدیت نکردم چون آنلاین نمیزنم . به نظر شما نیاز به آپدیت دارم ؟؟

دوستان با این آخرین آپدیت همچنان دکمه تایید در منو دایره نشون داده میشه ؟؟ آخه ورژن دستگاه من 2.03 هست و تا الان آپدیت نکردم چون آنلاین نمیزنم . به نظر شما نیاز به آپدیت دارم ؟؟

اگه آنلاین میزنی آپدیت کن ولی به نظر من هیچی مثل آنلاین نمیشه با دوستات بازی کنی واقعا یه چیز دیگس

از آپدیت 2.5 به بعد میشه کانفیگ دکمه ها رو جا به جا کرد. اما مشکل اینه که اگه جای X و O رو عوض کردید، همه جا عوض میشه حتی توی بازیها.
در مجموع اگه آنلاین نمیزنید احتیاج خاصی به آپدیت ندارید مگر از آپشن Suspend/Resume بخواید استفاده کنید.

از آپدیت 2.5 به بعد میشه کانفیگ دکمه ها رو جا به جا کرد. اما مشکل اینه که اگه جای X و O رو عوض کردید، همه جا عوض میشه حتی توی بازیها.
در مجموع اگه آنلاین نمیزنید احتیاج خاصی به آپدیت ندارید مگر از آپشن Suspend/Resume بخواید استفاده کنید.

مرسی دوست عزیز بنده منظورم همین بود که مثلا توی منو تاییدش ضربدر باشه ولی توی بازی تغییری نکنه . گفتم شاید با این آپدیت ردیف شده باشه تا منم آپدیت کنم .

برای دوستانی که در مورد این مشکل HDMI سوال میکنن باید بگم که اولاً این مشکل بیشتر تو مانیتور ها commen هست البته بعضی ها روی TV هم این مشکل براشون پیش اومده ولی خب با رفتن به رست مود یا تعویض کابل و ... مشکلشون حل شده.مانیتور ها معمولا به خاطر اینکه پورت HDMI شون ضعیف تر هست معمولا دار فانی رو وداع میگه در صورت بروز این مشکل:دی
توصیه من که یک مالباخته هستم (:دی) به شما اینه که:
1-صد در صد برای آپدیت از فلش استفاده کنید چون در این صورت امکان بروز مشکلات به خاطر اینترنت و قطعی و سرعت و ... به صفر میرسه.
2-سعی کنید آپدیت رو روی یک TV انجام بدید و حتی الامکان از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید (کابل داخل خود جعبه بی کیفیت ترین نوع کابل هست مال من همون روز اول خراب شد)
3-این مورد از همه مهم تره چون در واقع نوسانات ولتاژ HDMI کنسول که باعث میشه به پورت نمایشگر آسیب بزنه با رفتن به حالت rest mod ایجاد میشه پس قبل از انجام آپدیت حتما برید به Setting و از قسمت power save setting تمام گزینه ها رو off کنید و مطمئن بشید که کنسول بعد از restart به حالت رست مود یا استند بای نمیره.
این کارارو انجام بدید احتمال آسیب دیدن پورت نمایشگر شما به صفر میرسه یا حداقل به کمترین امکان خودش میرسه.
ربطی به اینکه از کنسول دانلود کنید و یا با فلش بریزید نداره واقعا!چون کنسول هم به صورت جدا اول دانلود میکنه و بعد نصب میکنه!که خب امکان ایجاد مشکل نداره!
خرابیه hdmi هم باز ربطی به اینکه با کنسول دانلود بشه نمیتونه داشته باشه!همه دنیا دارن از خود کنسول دانلود میکنن کسیم مشکلیو اعلام نکرده!
جنس کابل خوب استفاده کنید که برق اضافه رد نکنه!اینطوری اصلا شوک برقی ایجاد نمیشه که بخواد برسه به مانیتور!

البته بگم من کابل hdmi داخل خود جعبه رو تا حالا وصل کرده بودم شایدم این اتفاق واسه ضعیف بودن اونم ربط داشته..یکی دیگه الان گرفتم از لحاظ ظاهری که انگار از اون بهتره ..اینطوری نشون میده .. حالا نمیدونم ! فرق میکنن یا نه ولی کلا سونی خارج از خود دستگاه به چیزای دیگه زیاد اهمیت نداده یکیش همین کابل که میتونست جنس بهتری بزاره

- - -ویرایش - - -

نترس همیشه سعی کن از داخل خود پلی اپدیت بگیر هیچ مشکلی پیش نمیاد اپدیتشم سریع میکنه ترس نداره که فوقش یه مانیتور دیگه میخری:دی

ربطی نداره ها از داخل خود دستگاه بگیریم یا فلش بزنیم ..اینکه از خود دستگاه بگیریم رو دیگه مطمئنم ربطی نداره چون خودمم از خود ps4 گرفتم و hdmi به ف... رفت
ولی اینکه با فلش بزنیم و تیک هاشو تو ستینگ بزنیم دیگه ریستارت نشه احتمال اینکه این مشکل پیش بیاد به نظرم 0 شه..تست نکردم این روشو تا الان ولی با توضیحاتیی که یکی از رفقا بالا داد اونطوری چون دیگه ریستارت نمیشه و عملا هم این مشکل پیش نمیاد
چون این مشکل زمانی پیش اومد واسم که ریستارت شد و میخواست نصب کنه فایل آپدیت جدید رو

سلام
ببخشید دوستان من با کنسول آپدیت 2.51 دانلود میکنم تموم میشه ولی رو preparing to instal گیر میکنه و هرچی صبر میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ! آخرین آپدیت هم 2.50 بوده . کنسول ریجن یک . کسی این مشکل رو نداشته و راه حل چیه ؟

آخرین ویرایش:
سلام
ببخشید دوستان من با کنسول آپدیت 2.51 دانلود میکنم تموم میشه ولی رو preparing to instal گیر میکنه و هرچی صبر میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ! آخرین آپدیت هم 2.51 بوده . کنسول ریجن یک . کسی این مشکل رو نداشته و راه حل چیه ؟

با فلش در سیف مود آپ کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or