System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان دلیل اینکه از خود کنسول آپدیت رو شروع نمیکنید چیه؟چرا خب با pc دانلود میکنید؟دیگه 250مگ که چیزی نیست که بخواید دردسر بدید:دی یه ربع وقت میبره دیگه!ساده ترم که هست!

مثل همیشه داغون تر از گذشته شده...من از چند نفر هم پرسیدم همه دقیقا مشکل من رو داشتن

فرند ها به زووووور لود میشه یا اصلا لود نمیشه...پارتی و اینا هم که کلا هیچی ولی مسیج ها خیلی سریع میره برعکس قبل:|

میشه بیشتر توضیح بدید؟

۱ فلش مموری را فرمت ۳۲ کنید
۲ داخل فلش مموری یک پرونده با نام PS4 ایجاد کنید توجه حروف بزرگ به کار ببرید
PS4 -ps4.
۲-۱ داخل فایل PS4 یک پرونده دیگر با نام

ss_151_en.jpg

UPDATE ایجاد کنید.
توجه حروف بزرگ به کار ببرید.

۲-۲ داخل پرونده UPDATE شده و فایل PS4UPDATE.PUP در آن کپی کنید.

۳ کنسول را خاموش کنید از داخل فرمان system completely خاموش کنید .
۳-۱ نگاه کنید که چراق کنسول روشن نیست .
۳-۲
اگر ال ای دی نارنجی است باید ۷ ثانیه دکمه پاور را نگه دارین تا زمانی که ۲ تا بیپ از دستگاه شنیده بشه تا دستگاه خاموش شه .

۴ مموری فلش را به USB وصل کنید.
۴-۱ انگشت خود را به مدت ۷ ثانیه بروی دکمه پاور کنسول نگه دارید .
از شما میخواهد کابل یو اس بی را به دسته وصل کنید وسر دیگر سیم را به یو اس بی کنسول وصل کنید و بعد دکمه سفید رنگ
icon_ps_button.png
PS را فشار بدهید
۴-۲ دستگاه وارد The PS4™ system starts in safe mode میشود .

11.jpg

۴-۳ نوشته
Update System Software را انتجاب کنید .

o0dlvbsp7fyoflphm551.jpg

۴-۴ سپس شماره Update from USB Storage Device 1 انتخاب کنید و سپس OK کنید

0d26pocq3sznj19rqi7g.jpg

۴-۵ OK را کلیک کنید

jb5h55n1mkqngpsrv96y.jpg

صبر کنید تا کار به روز رسانی به پایان برسد

i5za5ymsusra0wvt7bxc.jpg

بعد از ۱۰۰% شدن آپ دیت دستگاه اتوماتیک خاموش و سپس روشن می شود.

پیروز باشید

ماکه زدیم با خود کنسول روی دانلود خداکنه مشکله ساین این psn و همچنین دیرلود شدن فرندا حل شده باشه

پس برا شما هم مشکل داشته؟
من از وقتی کنسول جدیدو گرفتم کلی با PSN مشکل داشتم، از دیر لود شدن لیست فرندزا گرفته تا ارسال پیام و ... . قبلاً که 2.4 رو نصب کرده بودم خیلی خوب شده بود.

آقا من اینو آپدیت کردم کنسول خاموش روشن شد دیگه تصویر نمیده
حتی نمیتونم برم تو سیف مود یعنی نشون نمیده هیچیو
مانیتور هم کاملا سالمه
حتی رفتم یه کابل hdmi دیگه هم خریدم ولی بازم تصویر مشکیه
چراغ کنسول مثل حالت عادیه سفید مایل به آبی
الان به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
دقیقا بعد اینکه نصب داشت میکرد رس شد اینطوری شد
الان خدایی اصلا هنگم چون یه چیز عجیبه اصلا
معلوم نیس چی شد یهو
راحت هم دانلود کردم از خود کنسول و نصب کردم
اولین بار هم نبود از کنسول نصب کردم آخه
بعد 1 سال موندم این چی بود یهو

رفیق شما دقیقا مشکلی برات پیش اومده که برای من تو آپدیت 2.50 پیش اومد.منم عین شما از کنسول آپدیت کردم تموم که شد اومد بالا دیگه تصویر نداد.صدا داشت ولی تصویر قطع شده بود.روی تلویزیون امتحان کردم دیدم مشکلی نداره.همه چی هم امتحان کردم از عوض کردن کابل بگیر تا ریکاوری و ریبیلد و ... ولی درست نشد.تصویر هم فقط رو مانیتور نمیومد رو نمایشگرای دیگه تصویر داشت.دست آخر فهمیدم که ps4 پورت HDMI مانیتور رو به فنا داده به خاطر تغییر ولتاژ HDMI وقتی که بعد از آپدیت روشن و خاموش شده بود.من مجبور شدم مانیتور جدید بگیرم حالا شما بازم تلاش کنید اگه درست نشد روی نمایشگرای دیگه امتحان کنید ببینید تصویر داره یا نه.

والا ما که نتونستیم از روی فلش اپدیت کنیم
رفتم با خود کنسول نیم ساعته دانش کردم
اصلا مشکلی ندارم
کنسولم ریجن 2 ژاپن هست
روی حالت ریست مود گذاشته بودمش موقعی که روشنش کردم خودش خود به خود نصب کرده بود اپدیت رو فقط نشستم بعدش بازی کرم:d
بعدشم یه سری مشکلات حل شده از جمله هنگ ها در منوی تم ها
عالی بود اپدیتش اصلا مشکلی نداشت و باعث پایدار شدن کنسول شد
الان سرعت دانلود از psn بهتر شده ولی همچنان نمیشه مولتی بازی کرد

رفیق شما دقیقا مشکلی برات پیش اومده که برای من تو آپدیت 2.50 پیش اومد.منم عین شما از کنسول آپدیت کردم تموم که شد اومد بالا دیگه تصویر نداد.صدا داشت ولی تصویر قطع شده بود.روی تلویزیون امتحان کردم دیدم مشکلی نداره.همه چی هم امتحان کردم از عوض کردن کابل بگیر تا ریکاوری و ریبیلد و ... ولی درست نشد.تصویر هم فقط رو مانیتور نمیومد رو نمایشگرای دیگه تصویر داشت.دست آخر فهمیدم که ps4 پورت HDMI مانیتور رو به فنا داده به خاطر تغییر ولتاژ HDMI وقتی که بعد از آپدیت روشن و خاموش شده بود.من مجبور شدم مانیتور جدید بگیرم حالا شما بازم تلاش کنید اگه درست نشد روی نمایشگرای دیگه امتحان کنید ببینید تصویر داره یا نه.
داداش والا حرفت کاملا درسته
دقیقا زمانی که ریستارت شد که نصب شه آپدیت اینطوری شد و حرفت که ولتاژ رو گفتی کاملا درسته ولی نمیدونم چجوریاس ولی بعد اینکه کابلا رو کندم و همچنین کابل hdmi رو هم عوض کردم بازم درست نمیشد ..مانیتور رو بردم جایی دیگه تست کردم دیدم اونجا اوکیه الان آوردم خونه وصل کردم دیدم بله درست شده..البته رو hdmi 1 کار نمیکنه همچنان و رو hdmi 2 وصل میکنم درسته ..فک کنم اون hdmi 1 به فنا رفت !!! حالا ولی من دیگه تا ابد آپدیت نمیکنم تا زمانی که مطمئن شم چی به چیه
اصلا حالم خراب شده به خدا..یه اعصابی از من خورد کرد بعد از ظهری که نگو
به هر حال درست شد شانس آوردم
دم شمام گرم

داداش والا حرفت کاملا درسته
دقیقا زمانی که ریستارت شد که نصب شه آپدیت اینطوری شد و حرفت که ولتاژ رو گفتی کاملا درسته ولی نمیدونم چجوریاس ولی بعد اینکه کابلا رو کندم و همچنین کابل hdmi رو هم عوض کردم بازم درست نمیشد ..مانیتور رو بردم جایی دیگه تست کردم دیدم اونجا اوکیه الان آوردم خونه وصل کردم دیدم بله درست شده..البته رو hdmi 1 کار نمیکنه همچنان و رو hdmi 2 وصل میکنم درسته ..فک کنم اون hdmi 1 به فنا رفت !!! حالا ولی من دیگه تا ابد آپدیت نمیکنم تا زمانی که مطمئن شم چی به چیه
اصلا حالم خراب شده به خدا..یه اعصابی از من خورد کرد بعد از ظهری که نگو
به هر حال درست شد شانس آوردم
دم شمام گرم

آره شانس آوردی که مانیتورت دوتا پورت داشته مال من یه دونه داشت که اونم به فنا رفت.من تازه کنسول رو خریده بودم و همون روز اول آپدیت کردم که اینجوری شد.یعنی اونقدر اعصابم خورد بود که میخواستم کنسول رو با تبر از وسط نصف کنم.:دی
ببین ربطی به آپدیت نداره برای من تو 2.50 اینطوری شد برای خیلیا تو قبلیا اینطوری شده بود.به نظر میرسه یه باگ سخت افزاری PS4 باشه و مشکلی که با پورت HDMI داخل مانیتور ها داره.از این به بعد سعی کن با فلش آپدیت کنی و قبل از آپدیت تمام گزینه های حالت rest mode رو غیر فعال کن و مطمئن بشو که کنسول به حالت Rest mode نمیره.سعی کن برای آپدیت هم روی TV آپدیت کنی.

سلام
من اپدیت 2.51 رو نصب کردم بازم همون مشکلات رو داره
اصلا بازی دلست ک اصلا داخل نمیشه اصلا کانتکت نمیشه
Psn هم ک واقعا همش قط و وصله
سرورهاش پوکیده.
اعصابم خورده.

آره شانس آوردی که مانیتورت دوتا پورت داشته مال من یه دونه داشت که اونم به فنا رفت.من تازه کنسول رو خریده بودم و همون روز اول آپدیت کردم که اینجوری شد.یعنی اونقدر اعصابم خورد بود که میخواستم کنسول رو با تبر از وسط نصف کنم.:دی
ببین ربطی به آپدیت نداره برای من تو 2.50 اینطوری شد برای خیلیا تو قبلیا اینطوری شده بود.به نظر میرسه یه باگ سخت افزاری PS4 باشه و مشکلی که با پورت HDMI داخل مانیتور ها داره.از این به بعد سعی کن با فلش آپدیت کنی و قبل از آپدیت تمام گزینه های حالت rest mode رو غیر فعال کن و مطمئن بشو که کنسول به حالت Rest mode نمیره.سعی کن برای آپدیت هم روی TV آپدیت کنی.
من روی tv بازی میکنم روی تی وی هم ممکنه پورت hdmi بفنا بره؟
بعد کلی دعا و التماس یه tv گرفتم دوست ندارم چیزیش بشه=((

من روی tv بازی میکنم روی تی وی هم ممکنه پورت hdmi بفنا بره؟
بعد کلی دعا و التماس یه tv گرفتم دوست ندارم چیزیش بشه=((

3-4 تا پورت HDMI داری، اگه هر 7-8 تا آپدیتی که سونی بده یه پورتش خراب شه، تا آخر نسل دووم میاره :دی
منم کنسولم موقع آپدیت خراب شد. از شانس بد ما موقع آپدیت برق رفت و چیپ بلوتوث دستگاه خراب شد :دی
یه جورایی آپدیت کنسول خیلی مشکلات سخت افزاری به وجود اورده، از اتو ایجکت و سوختن پورت HDMI گرفته تا هزار و یه مشکل ریز و درشت دیگه. سونی صد سال دیگه هم از نظر نرم افزاری درست بشو نیست :دی PSN هم جدای از مشکلاتِ نتِ ما همیشه یه مشکلی داشته.

رفقا من الان با مانیتور بازی می کنم. اصلاً هم نمیشه به tv نزدیک بشم، خانواده از اون استفاده می کنن، مانیتور هم فقط یک پورت hdmi داره، آخرای دانلود این آپدیت هم هستم، اینو که خوندم بدجوری ترسیدم، حالا میشه موقع نصب کابل رو قطع کنم از مانیتور؟ یعنی یک جورایی چراغ خامونش برم تمام اتوبانو؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or