System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله بعد از آپدیت کنسول بیشتر هنگ میکنه مثلا بعضی اوقات میری تو تم ها هنگ میکنه یا دیر میره توی قسمت تم یا موقعی که میخوای از قسمت تم برگردی هنگ میکنه سونی باید یه آپدیت دیگه بده حتما

احتمالی در کار نیس. مال بیشتری ها (یا همه ) مشکل هست از تم گرفته تا بازی های دیجیتالی (شِیر)

البته من بازی دیجیتالی دارم از خود استور گرفتم مشکلی نداره اونی که شما میگین مال شیر های تایید نشده از سوی شرکت سونی هستش

والا من هنوز تست نکردم من توسایت خارجی دیدم نوشته منم چواب دوستمون دادم امتحان کردنش پای خودتون ولی درمورد اکانت بگم اگه ظرفیت 1 باشید اکانت پاک کنید بازیتون میپره

sigpic108388_2_gif.jpg

فروش PSN کارت

[psnpid]l_R_A_N[/psnpid]

آخرین ویرایش:
بچه ها با این اپديت جدید کسی backup گرفته تا حالا از گيمها!

کدوم قسمت هست گزینه backup?چقدر زمان میبره یک بازی 20/30 گيگي، فرمت هارد چی باید باشه:-/
اگه بازیهات از این شیریهاست بک آپ نگیر چون قفل میافته روش البته ظرفیت اول

اگه بازیهات از این شیریهاست بک آپ نگیر چون قفل میافته روش البته ظرفیت اول

نه خوشبختانه هنوز تو کار این شیربها نرفتم :dهیچ کس جواب سوالات ما را نداد کسي ظاهرا تا حالت اقدام نکرده همه تو کاره شیری هستن انگار:-"

دوستان تو اکثر سایتا پر شده که سونی آپدیت 2.51 رو ریلیز کرده و بعد از گذشت زمان کوتاهی اون رو حذف کرده،فکر میکنید قضییه چیه؟
البته من که متوجه چیز خاصی نشدم،چون معمولا آپدیت جدید که بیاد و آنلاین باشیم یک اتفاق خاصی میوفته مثل هنگ کردن،از بازی بیرون پریدن یا ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or