System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سرعت backup گرفتن چقدر هست? همچنین سریت انتقال backup گرفته شده به دستگاه ! مثلا یک بازي با حجم 20/30گيگي:-/

فرمت هارد باید مثل خود فرمت هارد پلی باشه ديگه!

من هم آپدیت 2.50 انجام دادم هم بازی GTA V به 1.09 آپدیت کردم و مشکلی ندارم و انلاین هم بازی میکنم

چه جالب،بازی من بعد از آپدیت اینطور شد فکر میکردم مشکل از آپدیتها باشه.:-?:-?:-?
یکی از دوستان میگفتن اونهایی که ظزفیت یک هستن این مشکل رو دارن و تمامی بازیهایی ایشون قفل شدن.
بازی شما ظرفیت یک هست یا دو؟

دوستان یک سوال امکان داره با ریختن آپدیت مخصوص یک ریجن روی دستگاهی با ریجن متفاوت برای بازیها مشکل بوجود بیاد؟اصلا بطور کلی این اتفاق باعث ایجاد مشکل میشه؟
حدس میزنم آپدیتی که دانلود و بوسیله اون کنسول رو آپ کردم درست نبوده.

آخرین ویرایش:
چه جالب،بازی من بعد از آپدیت اینطور شد فکر میکردم مشکل از آپدیتها باشه.:-?:-?:-?
یکی از دوستان میگفتن اونهایی که ظزفیت یک هستن این مشکل رو دارن و تمامی بازیهایی ایشون قفل شدن.

دوستان یک سوال امکان داره با ریختن آپدیت مخصوص یک ریجن روی دستگاهی با ریجن متفاوت برای بازیها مشکل بوجود بیاد؟اصلا بطور کلی این اتفاق باعث ایجاد مشکل میشه؟

بازی های من ظرفیت 1

نه عزیز ربطی نداره.
من رو ps3 ,ps4 همیشه اپدیتهای ریجن 1 رو نصب کردم و هیچ وقت مشکلی نبوده.
در کل فرقی ندارن هر کی شک داره تست کنه.

من دستگاه رو تازه خریدم
نمیشه بدون آپدیت به PSN وصل شد؟
من sign in رو میزنم میگه آپدیت کن
از اونورم یه سری از دوستان دیدم که گفتن آپدیت نکنید. الان چجوریه؟ اجباریه یا اختیاریه آخر؟

من دستگاه رو تازه خریدم
نمیشه بدون آپدیت به PSN وصل شد؟
من sign in رو میزنم میگه آپدیت کن
از اونورم یه سری از دوستان دیدم که گفتن آپدیت نکنید. الان چجوریه؟ اجباریه یا اختیاریه آخر؟
خیر نمیشه
اگر میخواید به psn وصل شید اجباریه
من که آپدیت کردم و مشکلی ندیدم

دوست عزیز اگر منظورت اینه که مثلا بازی ریجن 1 شما دیتای ریجن 2 رو بریزید براش .اصلا نمیشه چون جایگزین نمیشه و ارور میده .

دوست عزیز اگر منظورت اینه که مثلا بازی ریجن 1 شما دیتای ریجن 2 رو بریزید براش .اصلا نمیشه چون جایگزین نمیشه و ارور میده .

نه این رو میدونستم،منظورم آپدیت اصلی خود دستگاه بود که به جواب رسیدم.برای مثال فایل آپدیتی که برای کنسولهای ریجن یک میاد بریزی روی کنسول ریجن 2.

سلام دوستان چرا این اپدیت جدید یه اشکالی داره چرا موقع کانکت شدن به اینترنت از سرعت دستگاه کاسته میشه و خیلی کند ایکانوا جابجا میشن مثل ویندوز که بخواد شروع به هنگ بکنه میخواستم بگم برای دوستان هم اینجوریه.دستگاه من ریجن1

امروز psn ام قاطی کرده...فرند ها لود نمیشن ولی بقیه چیز ها میشن! توی بازی هم میزنه اول باید به psn وصل شید تا از انلاین بتونید استفاده کنید...کسی میتونه بگه مشکل کجاست؟

امروز psn ام قاطی کرده...فرند ها لود نمیشن ولی بقیه چیز ها میشن! توی بازی هم میزنه اول باید به psn وصل شید تا از انلاین بتونید استفاده کنید...کسی میتونه بگه مشکل کجاست؟
کلا الان این جوری شده کسی هم نمیتونه بره
https://status.playstation.com/en-us/
------------------------------------------------------------------------------

درست شد

آخرین ویرایش:
منم آپدیت کردم. مشکل در تعویض theme دارم یعنی رو تم هنگ میکنه. بعضی وقتا هم تو منو هنگ میکنه مثلا بازی رو ببندم یا باز کنم. کنسولم ریجن 2 اروپا

منم آپدیت کردم. مشکل در تعویض theme دارم یعنی رو تم هنگ میکنه. بعضی وقتا هم تو منو هنگ میکنه مثلا بازی رو ببندم یا باز کنم. کنسولم ریجن 2 اروپا
بله بعد از آپدیت کنسول بیشتر هنگ میکنه مثلا بعضی اوقات میری تو تم ها هنگ میکنه یا دیر میره توی قسمت تم یا موقعی که میخوای از قسمت تم برگردی هنگ میکنه سونی باید یه آپدیت دیگه بده حتما
فکر کنم آپدیت جدید یه جورایی مشکل ایجاد کرده
احتمالی در کار نیس. مال بیشتری ها (یا همه ) مشکل هست از تم گرفته تا بازی های دیجیتالی (شِیر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or