System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکم بیشتر نوضیح میدی؟

ببين شما فرض كن يه بازي 30gb حجم داره ! 5gb دانلود ميشد ( قابليت Pause/Resume هم داشت ) بعدش ميتونستي بري توي بازي ! ميموند25gb كه خودش به طور خودكار دانلود ميكرد ! وقتي ميرفتي رو آيكون بازي Info ميزدي نشون ميداد چقدر دانلود شده ! قابليت Pause/Resume هم نداشت
اما الان همون 25gb هم ميره قسمت Downloads و مينويسه مثلا Bloodborne Application Data و شروع ميكنه به دانلود شدن و قابليت Pause/Resume هم داره
:d

معلوم نی ایده بی‌خوده عکس گرفتن از بازی در لحظه دریافت تروفی رو کی داده :|
حالا باید هر تروفی میگیریم بریم عکس پاک کنیم

معلوم نی ایده بی‌خوده عکس گرفتن از بازی در لحظه دریافت تروفی رو کی داده :|
حالا باید هر تروفی میگیریم بریم عکس پاک کنیم

دقیقا این مورد خیلی رو مخه ... من هر چی هم نگاه کردم گزینه ای برای غیر فعال کردنش ندیدم

این حذف کردن تروفیهای 0 درصد خیلی مورد خوبی هستش

یه سئوال در مورد بک آپ : دیتای هر بازی رو میشه جداگونه بک آپ گرفت یا کلا فقط هارد کنسول رو به شکل کلی بک آپ میگیره؟؟؟
سئوال دوم هم اینکه این دیتا بازیها رو که بک آپ میگیره میشه روی یک کنسول دیگه ریخت و استفاده کرد ( به جای برنامه PSX ) ؟؟؟

دوستانی که از طرح بازی شیرینگ استفاده می‌کنن خواسشون باشه با قابلیت بکاپ این آپدیت جدید لایسنس بازیاشون میپره و غیر قابل استفاده میشه .
اگه بازی هاتون رو شیرینگ خریدین بکاپ نگیرین.

دوستانی که از طرح بازی شیرینگ استفاده می‌کنن خواسشون باشه با قابلیت بکاپ این آپدیت جدید لایسنس بازیاشون میپره و غیر قابل استفاده میشه .

علی جان خبر جالبی بود البته من شیرینگی نمیخرم ولی خیلی ممنون از خبرت

من اصلا از بازیهام بک آپ نگرفتم ، هیچ کاری هم نکردم ولی لایسنس بازیم پاک شده الان نمیدونم چیکار کنم :(

آخرین ویرایش:
ببخشید این آپدیت 2.5 دیگه ری........
خیلی مشکل داره
بنظرم باید یه آپدیت دیگه بدن فوری
مثلا داخل بازی د لست میخام آنلاین بزنم گیر میکنه ولی از آنلاین میخام خارج بشم باگ بوجود میاد یا وقتی میخام تم کنسول رو عوض کنم دیر انجام میده
قبلا اینجوری نبود...کلا گیر میکنه
یا مثلا کنسول رو زمانی ک میخام خاموش کنم 3 تا بوق میزنه...
اعصابم خورده با این آپدیت جدید

ببخشید این آپدیت 2.5 دیگه ری........
خیلی مشکل داره
بنظرم باید یه آپدیت دیگه بدن فوری
مثلا داخل بازی د لست میخام آنلاین بزنم گیر میکنه ولی از آنلاین میخام خارج بشم باگ بوجود میاد یا وقتی میخام تم کنسول رو عوض کنم دیر انجام میده
قبلا اینجوری نبود...کلا گیر میکنه
یا مثلا کنسول رو زمانی ک میخام خاموش کنم 3 تا بوق میزنه...
اعصابم خورده با این آپدیت جدید
اون سه تا بوق واسه اینه که قبل از خاموش کردن کنسول یه بازی یا اپ باز بوده و کلوز نکردید تو اپدیت های قبلی هم همین طور بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or