System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که از طرح بازی شیرینگ استفاده می‌کنن خواسشون باشه با قابلیت بکاپ این آپدیت جدید لایسنس بازیاشون میپره و غیر قابل استفاده میشه .
اگه بازی هاتون رو شیرینگ خریدین بکاپ نگیرین.
سلام
اقا این بکا÷ چیه؟؟؟
یعنی چی بکا÷ نگیریم؟

سلام،بازی منم غیر فعال شده!نه بکاپ گرفتم نه چیزه دیگه ای!اتفاقا وقتی اپدیت کردم این مشکل نداشتم ،اما امروز ظهر امدم که بازی کنم دیدم لیسانس بازیم پریده!

سلام،بازی منم غیر فعال شده!نه بکاپ گرفتم نه چیزه دیگه ای!اتفاقا وقتی اپدیت کردم این مشکل نداشتم ،اما امروز ظهر امدم که بازی کنم دیدم لیسانس بازیم پریده!

واسه منم امروز ظهر اینطوری شد ، چون ظرفیت اول بودم الان هیچ کاریش نمیتونم بکنم :|

چنتا بازی دیگه هم روی یه اکانت دیگه دارم ولی نمیدونم ظرفیت 1 هست یا 2 ولی هنوز اونا خراب نشدن

سلام
منظورتون چیه که میگید بک آپ نگیرید لایسنس ها میپرن؟
من کلی بازی با آی دی دوستم خریدیم که روی دستگاه من Activate هست آی دیش
البته من با آی دی خودم بازیشون میکنم
الان آپدیت کنم یعنی همش میپره ؟ :-O

آخرین ویرایش:
دوستان این قضیه پریدن لایسنس تو شیر 3 نفره هست یا تو دو نفره هم اتفاق افتاده ؟ اخه تو شیر 2 نفره که هر زمان خواستی میتونی ریستور لایسنس کنی

قابلیت جدیدی هست که در آپدیت 2.5 اضافه شده اجازه میده از کل هارد(سیو، گیم دیتا و... ) بکاپ بگیری.

بک آپ گرفتن از پچ ها و DLC ها رو از کجای منو برم دوستان؟من اونجای قبلی منو میرم هنوز فقط سیو بازیها رو بکاپ میگیره.
چون من با خود دستگاه دانلود میکنم پچ ها و DLC هارو و یه وقت بازی رو پاک کنم و بخوام دوباره بریزم یا هارد رو عوض کنم ، این قابلیت خیلی به دردم میخوره.
لطفا راهنمایی کنید.

دوستان این قضیه پریدن لایسنس تو شیر 3 نفره هست یا تو دو نفره هم اتفاق افتاده ؟ اخه تو شیر 2 نفره که هر زمان خواستی میتونی ریستور لایسنس کنی
اگه میتونید ریستور لایسنس کنید که مشکلی نیست اونایی که مشکل دارن واسه اینه که نمیتونن ریستور لایسنس کنن.

- - -ویرایش - - -

سلام
منظورتون چیه که میگید بک آپ نگیرید لایسنس ها میپرن؟
من کلی بازی با آی دی دوستم خریدیم که روی دستگاه من Activate هست آی دیش
البته من با آی دی خودم بازیشون میکنم
الان آپدیت کنم یعنی همش میپره ؟ :-O
اگه الان اون اکانت رو دستگاهتون فعاله مشکلی نیست.

دوستان بازی GTA V برای من بعد از آپدیت 2.50 غیرفعال شده.البته بطور همزمان بازی رو هم به 1.09 آپدیت کردم اما نمیدونم چرا اینطور شده.فکر میکنم بدلیل آپدیت 1.09 بازی باشه.
:(
اگر امکان داره دوستانی که به همین مشکل دچار شدن اسم بازیشونو بگن.
لطفا دوستانی که نیاز ندارن حداقل بازیهاشونو آپدیت نکنن

آخرین ویرایش:
دوستان بعد این آپدیت قابلیتی مثل clean desktop ویندوز اضافه شده که برنامه هایی که کمتر ازشون استفاده میشه مخفی میکنه شاید مشکل بعضی بچه ها همین باشه!

دوستان بازی GTA V برای من بعد از آپدیت 2.50 غیرفعال شده.البته بطور همزمان بازی رو هم به 1.09 آپدیت کردم اما نمیدونم چرا اینطور شده.فکر میکنم بدلیل آپدیت 1.09 بازی باشه.
:(
اگر امکان داره دوستانی که به همین مشکل دچار شدن اسم بازیشونو بگن.
لطفا دوستانی که نیاز ندارن حداقل بازیهاشونو آپدیت نکنن
من هم آپدیت 2.50 انجام دادم هم بازی GTA V به 1.09 آپدیت کردم و مشکلی ندارم و انلاین هم بازی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or